Sarjana Muda dalam Ekonomi

Umum

Penerangan Program

Pendidikan otentik liberal Kristian yang sahih, ketat dan berbangkit dalam bidang ekonomi dan perniagaan.

Kami menjemput para pelajar kami untuk terlibat dalam pendidikan seni liberal Kristian yang sahih yang mengubah jangkaan kami tentang ekonomi dan perniagaan. Kami percaya ini adalah persediaan terbaik untuk mempengaruhi dan mengubah dasar perniagaan, industri dan ekonomi dalam dunia dinamik, mendesak dan kompleks hari ini.

Kami memberi tumpuan yang ketat ke atas asas-asas ekonomi dan perniagaan dengan pengkhususan yang sesuai, pada masa yang tepat dan atas alasan yang tepat. Kami memastikan pelajar memahami konsep teori dan aplikasi dalam perniagaan dan ekonomi dalam membentuk analitikal, penyelesaian masalah dan kebolehan kreatif mereka. Kami menyediakan peluang untuk menerokai bidang tumpuan dengan jurusan dan trek kami dengan cara yang tidak memaksa segera mendesak untuk mengkhususkan terlalu awal dalam pendidikan anda.

Kami memahami tuduhan pengalaman. Kami menyediakan pengalaman hidup sebenar dalam komuniti tulen yang membentuk pandangan dan pilihan vokasional, awal dan sering. Anda akan mendapat pengalaman berharga melalui latihan magang, penyelidikan fakulti-pelajar kolaboratif, alumni dan acara rangkaian perniagaan, projek keusahawanan, peluang pembangunan profesional kelab perniagaan dan kerja projek yang diterajui oleh pelanggan. Kami percaya aplikasi ketara pendidikan anda mendedahkan panggilan anda, mempersiapkan anda untuk peluang pasca-kelulusan dan kedudukan anda untuk bersaing untuk peluang yang akan datang.

Kami menghargai masyarakat sejati. Kami menyediakan pengalaman pendidikan yang intim dan kolaboratif dengan penglibatan komuniti tempatan dan global. Ini terbukti dalam saiz kelas kami, komitmen kami kepada penasihat fakulti, kehadiran alumni di kampus dan penglibatan berterusan pemimpin dan profesional di kampus dalam hubungan dengan pelajar kami. Di samping itu, kami menyediakan pelajar abad ke 21 untuk masyarakat global menerusi program kami di Chicago, China, Jamaica, London, dan Philadelphia. Pengalaman ini memberikan peluang untuk melibatkan dunia secara luas dan mendalam di samping para pelajar Harapan dan fakulti lain.

Program darjah

Kami menawarkan ekonomi dan program perniagaan yang kompetitif yang melengkapi pendidikan seni liberal Hope, namun memberikan kedalaman dan aplikasi yang sesuai.

Kami menyediakan tiga jurusan teras dan bawah umur (ekonomi, perniagaan, dan perakaunan) serta trek khas (sumber manusia, kewangan, pemasaran, dan operasi). Dengan mengekalkan jurusan kami yang berpatutan, kami memastikan kelonggaran untuk pelajar dengan jurusan ganda di jabatan kami (contohnya, perniagaan / ekonomi) dan melangkaui kurikulum yang lebih luas. Sebagai contoh, ramai pelajar mungkin juga kecil atau berganda dalam bidang seperti biologi, kimia, komunikasi, matematik, bahasa moden, sains politik, psikologi, dan bidang lain. Fakulti berpengalaman kami akan membantu membimbing anda ke pelan ijazah yang terbaik untuk membantu anda mencapai matlamat anda ketika anda mengenali bakat dan minat anda.

Majors

  • Perakaunan (dua jurusan termasuk major CPA 150 kredit)
  • Perniagaan (termasuk Kewangan, Operasi, Pemasaran, dan kepekatan SDM)
  • Ekonomi

Kursus

Kami menawarkan pelbagai kursus yang memberi perkhidmatan kepada jurusan kami, kanak-kanak di bawah umur dan banyak pelajar di kampus yang mungkin hanya mengambil sejumlah kecil kursus ekonomi dan perniagaan.

Kami memberi tumpuan kepada aspek teori dan amalan yang menyediakan kursus kursus yang ketat, kedalaman yang sesuai dan keluasan kandungan, dan menggunakan pengalaman pengalaman.

Kebanyakan pelajar bermula dengan Makroekonomi (kerana diperlukan untuk semua jurusan dan trek di jabatan).

Selepas tamat pengajian

Graduan kami membuat impak yang kuat di organisasi, syarikat dan sekolah siswazah di seluruh negara dan di luar negara.

Pelan masa depan - Kelas 2015

  • Bekerja: 88%
  • Pendidikan berterusan: 7.6%
  • Mencari pekerjaan: 1.1%
  • Perkhidmatan atau lain-lain: 3.3%
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Hope College is a private, Christian liberal arts college in Holland, Michigan. It opened in 1851 as the Pioneer School by Dutch immigrants four years after the community was first settled.

Hope College is a private, Christian liberal arts college in Holland, Michigan. It opened in 1851 as the Pioneer School by Dutch immigrants four years after the community was first settled. Baca Ringkas