Sarjana Muda Dalam Biologi

The State University of New York at Geneseo

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sarjana Muda Dalam Biologi

The State University of New York at Geneseo

Geneseo menawarkan program Biologi yang ketat dengan profesor yang terkenal, pelbagai tawaran kursus dan banyak peluang untuk penyelidikan. Jabatan Biologi bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan latar belakang yang luas dalam sains biologi yang boleh digunakan sebagai asas bagi pelbagai kerjaya. Pelajar dalam program ini akan mendapat pemahaman prinsip-prinsip genetik, ekologi, evolusi, biologi sel, anatomi, dan fisiologi. Pelajar juga mendapat kemahiran dalam membuat keputusan saintifik, dan membentangkan penyelidikan saintifik dalam format lisan dan bertulis. Kami percaya bahawa program kami mendedahkan pelajar kepada bidang biologi dan kemahiran analitikal yang penting untuk menjadi ahli biologi yang berjaya.

Setiap tahun, Geneseo menampilkan penyelidikan pelajar semasa acara universiti yang dipanggil Hari GREAT (Geneseo Recognizing Excellence, Achievement

Anda juga mungkin tertarik untuk mengetahui bahawa Jabatan Biologi dan Kimia di Geneseo menawarkan program sarjana BS dalam Biokimia. Pengalaman makmal yang meluas, menggunakan instrumentasi moden di kedua-dua Jabatan Biologi dan Kimia, adalah sebahagian daripada program ini. Graduan akan bersedia untuk bekerja di bidang biokimia, biologi sel, biologi molekul dan sekolah siswazah.

Kami berharap dapat membincangkan universiti kami dengan lebih mendalam dengan anda dalam beberapa minggu ke depan dan melampirkan Borang Permohonan Pelajar Antarabangsa kami untuk kegunaan anda.

Salam sejahtera, The State University of New York at Geneseo

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2018
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Amerika Syarikat - Geneseo, New York
Tarikh mula : Sept. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2018
Amerika Syarikat - Geneseo, New York
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat