Sarjana Muda dalam Biokimia

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Biokimia

Adakah anda tertarik dengan kimia kehidupan? Kajian biokimia hidup pada tahap molekul dan atom - di dalam setiap organisma hidup pada komponen yang paling asas. Ia tidak hanya meliputi struktur komponen kimia bahan hidup tetapi juga metabolisme bahan hidup dan genetik molekul. Jika anda mendapati yang menarik, ini mungkin menjadi perkara utama untuk anda.

Bidang Pengajian

Dalam major biochemistry UMW, yang anda akan meneruskan melalui Jabatan Kimia, anda akan mengambil kimia, biologi, fizik serta kuliah biokimia dan makmal. Jika anda memilih, ada pilihan dalam pemakanan dan metabolisme, biologi kanser, biokimia protein, dan banyak lagi.

Latihan

Pelajar digalakkan untuk mengejar peluang penyelidikan dan latihan dengan majikan seperti National Institutes of Health, Yayasan Sains Kebangsaan, dan Persatuan Kimia Amerika.

Saya hanya rasa seperti itu tempat saya dapat membantu kebanyakan orang, orang yang menghadapi kemungkinan yang sangat tipis untuk menjadikannya melalui penyakit mereka, "kata Matt Tovar '18 mengenai kerja yang dirancangnya sebagai ahli bedah saraf. "Saya rasa itu panggilan saya."

Kepujian

Mengikuti pengijazahan dengan kepujian dalam bidang biokimia memerlukan purata 3.25 gred-point dalam kursus kimia anda dan 3.0 keseluruhan IPK. Anda akan menyelesaikan projek penyelidikan bebas, kemudian menulis dan mempertahankan tesis. Pelajar menerima program kehormatan yang mendaftar dalam Kimia 491 untuk empat kredit dalam setiap semester tahun kanan.

Keperluan

Untuk menerima ijazah sarjana sains dalam bidang biokimia, anda mesti mendapat 48 kredit dari bidang biologi dan kimia. Anda juga perlu melengkapkan urutan fizik pengantar dan kalkulus I dan II. Anda boleh memilih pilihan yang disesuaikan dengan minat anda, seperti pemakanan, penyelidikan kanser, atau lain-lain untuk menyediakan anda untuk usaha masa depan.

Beasiswa

Setiap tahun, jabatan itu menerima dua biasiswa bertentangan penyelidikan Yayasan UMW (Mahoney dan Rodgers fellowships) dan dua lagi biasiswa umum (Beasiswa Cook dan Crissman). Ini diberikan setiap tahun atas dasar merit dan, dalam beberapa kes, keperluan kewangan. Di samping itu, terdapat tiga beasiswa lain yang menawarkan jabatan secara berputar dengan jabatan sains lain (Cope, Gill, dan Rimnac beasiswa).

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The University of Mary Washington is one of Virginia’s outstanding public liberal arts universities, providing a superior education that inspires and enables our students to make positive changes in t ... Baca lebih lanjut

The University of Mary Washington is one of Virginia’s outstanding public liberal arts universities, providing a superior education that inspires and enables our students to make positive changes in the world. Baca Ringkas