Sarjana Muda dalam Bidang Khas Kejuruteraan Awam

Umum

Penerangan Program

Civil Engineering 3Moscow State University of Civil Engineering (MGSU)","author_url":"","source":""}" />

Perkasakan diri anda dengan alat dan pengetahuan untuk mewujudkan persekitaran binaan yang lestari, memimpin usaha - membina, merancang, dan mengekalkan! Program kami akan memberi anda set kemahiran dan kecekapan yang komprehensif untuk menjadi Jurutera Awam yang berkelayakan.

Anda akan belajar mengenai keseluruhan kitaran hidup objek pembinaan dan berpeluang untuk mengkhususkan diri dalam bidang kejuruteraan awam atau persekitaran tertentu. Semasa mempelajari kecekapan umum dalam dua tahun pertama pengajian, anda akan mempunyai masa untuk memilih kawasan tumpuan anda untuk dua dari 11 pengkhususan terakhir:

 • Kejuruteraan struktur (konkrit bertetulang, keluli, polimer, dll.)
 • Pengurusan pembinaan
 • Tinjauan dan pengujian struktur
 • Reka bentuk bangunan
 • Kejuruteraan hidraulik
 • Pembinaan Bawah Tanah & Kejuruteraan Geoteknikal
 • Pembinaan tenaga
 • Bekalan air dan rawatan air sisa
 • Fizik bangunan
 • Pengurusan kemudahan
 • Ukur dan kepakaran harta tanah

Anda akan menjalani latihan di universiti dengan tradisi akademik berusia satu abad di bawah pengawasan profesor terkenal, banyak pemenang anugerah, saintis terhormat, dan profesional industri dalam pembinaan, yang terkenal di Rusia dan luar negara. Anda akan mendapat akses ke makmal penyelidikan, dilengkapi dengan peralatan penyelidikan, dan pendidikan yang unik dan canggih.

Graduan kami mengambil kedudukan kejuruteraan dan pengurusan yang kompetitif di syarikat global seperti Rosatom, Saint-Gobain, Knauf, Sibelco, Strabag, dan lain-lain.

134972_134897__MG_1958.jpg

Struktur program

Program ini diajar dalam bahasa Rusia. Anda boleh mendaftar dalam program asas 1 tahun kami untuk mempelajari bahasa Rusia dari awal dan mendapat beberapa kelas tambahan dalam bidang fizik, matematik, dan sains komputer. Setelah menamatkan program asas, anda akan bersedia untuk mendaftar di sarjana muda untuk percutian anda di masa hadapan.

Program Sarjana itu sendiri berlangsung selama 4 tahun dan bermula pada bulan September.

Hubungi kami jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau untuk maklumat kemasukan!

Bangun, reka, dan lestari masa depan anda dengan MGSU!

Tarikh Akhir Kemaskini Apr. 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Moscow State University of Civil Engineering (MGSU) is the leading Russian University in the area of civil engineering with a century of teaching and research tradition.

Moscow State University of Civil Engineering (MGSU) is the leading Russian University in the area of civil engineering with a century of teaching and research tradition. Baca Ringkas