Sarjana Muda dalam Bahasa Inggeris

Umum

Penerangan Program

Kami adalah komuniti kolaboratif di mana pelajar dan fakulti mencabar satu sama lain secara intelek dan kreatif.

Pelajar Inggeris di Harapan menyelam jauh ke dalam kesusasteraan setiap jenis dan belajar bagaimana untuk meningkatkan penulisan mereka dengan tuan-tuan kerajinan. Melalui komposisi, penulisan kreatif dan kelas kesusasteraan, pelajar kami menjadi lebih artistik dalam biasiswa mereka dan lebih berpengetahuan dalam kreativiti mereka.

Kelas-kelas kecil dan kerjasama satu sama lain dapat memupuk persekitaran yang berdaya maju dan menggalakkan. Kami menawarkan pelbagai kursus unik yang diajarkan oleh profesor yang suka apa yang mereka lakukan dan mengambil kegembiraan dalam melanjutkan pelajaran mereka secara intelek, rohani dan sosial. Menjadi sebahagian daripada jabatan kami adalah lebih banyak daripada menghabiskan masa dalam kelas dan kursus individu.

Jabatan ini didedikasikan untuk menawarkan para pelajarnya banyak peluang untuk menambah pembelajaran mereka dan terlibat dalamnya. Dari aktiviti di kampus dan penceramah tetamu untuk peluang sukarelawan, bengkel yang sangat dicari dan kolaborasi pelajar-fakulti, pelajar Bahasa Inggeris di Hope aktif melibatkan diri dalam memperoleh pengalaman praktikal dan membuat kenangan yang tidak dapat dilupakan. Setiap pengalaman pelajar dalam program ini tersendiri, disesuaikan dengan minat dan hasratnya. Kami bekerjasama dan saling menyokong.

Program darjah

Tiga jurusan Bahasa Inggeris yang berbeza membolehkan pelajar menumpukan pengajian mereka tentang kesusasteraan, menulis kreatif atau persediaan untuk menengah.

Pasangan bahasa Inggeris yang baik dengan mana-mana bidang pengajian lain. Keupayaan untuk berkomunikasi dengan jelas melalui perkataan bertulis adalah penting untuk semua kerjaya dan pekerjaan.

Majors

 • Bahasa Inggeris dengan penekanan pada kesusasteraan
 • Bahasa Inggeris dengan penekanan pada penulisan kreatif
 • Bahasa Inggeris untuk pengajaran menengah
 • MINORS
 • Bahasa Inggeris
 • Menulis
 • Bahasa Inggeris untuk pengajaran menengah

Mengapa belajar Bahasa Inggeris?

Kesusasteraan membolehkan para pembaca secara imajinatif memasuki dan berkongsi cerita, perasaan dan pengalaman orang lain. Ia membentangkan, dengan keindahan dan kekuasaan, situasi dan masalah manusia abadi - masalah identiti, tujuan, hubungan dan makna.

Kajian tentang penulisan kreatif membolehkan pelajar melihat penulisan sebagai proses melihat dan melihat semula dunia. Ia membantu mereka belajar untuk menghargai dan menyatakan kisah mereka sendiri, untuk merenungkan kehidupan mereka dan mempercayai bahawa mereka mempunyai sesuatu yang digunakan untuk dimasukkan ke dalam kata-kata.

Kurikulum kami bertujuan memenuhi keperluan semua pelajar yang mengikuti matlamat pendidikan pendidikan yang liberal - bukan hanya kursus khusus untuk jurusan Bahasa Inggeris. Pelajar yang mempelajari kesusasteraan dan penulisan akan berkembang dengan kemampuan mereka untuk membaca, berfikir dan menyatakan diri secara logik, secara koheren dan imaginatif.

Kursus

Kami menawarkan pelbagai kelas unik yang diajar oleh profesor yang suka apa yang mereka lakukan dan mengambil kegembiraan dalam memajukan pelajar mereka secara intelek, secara rohani dan sosial.

Pelajar mempunyai latitud yang besar dalam susunan di mana mereka mengambil kelas Bahasa Inggeris mereka. Walau bagaimanapun, perlu diingat beberapa prinsip umum yang akan membantu anda memanfaatkan sepenuhnya pendidikan anda di Harapan:

 • Ambil ENGL 248 dan / atau 253 seawal mungkin. Ini adalah kursus asas dalam kurikulum kami.
 • Bahasa Inggeris 113 atau yang setaraf adalah prasyarat untuk semua kursus penulisan lain.
 • Pelajar yang mempertimbangkan major bahasa Inggeris harus berunding dengan pengerusi jabatan atau ahli fakulti lain di jabatan sebelum mula mengambil kelas bahasa kelas atas untuk bantuan dalam menentukan pilihan kursus yang paling sesuai.
 • Murid-murid yang bersiap sedia untuk mengajar di sekolah rendah dan menengah mengajar untuk merujuk kepada Jabatan Pendidikan untuk menafsirkan terperinci keperluan utama untuk pensijilan guru.

Selepas tamat pengajian

Pelajar kami terus membina karier dalam penerbitan dan pemasaran, mendapatkan ijazah lanjutan dalam beberapa bidang dan berkhidmat sebagai guru dan pendidik di seluruh negara.

Peluang untuk jurusan bahasa Inggeris tidak terbatas. Pemikiran kritikal dan kemahiran menyelesaikan masalah pelajar belajar melalui program ijazah kami menjadi asas kejayaan dalam mana-mana pasaran kerja. Bacaan yang hampir, penulisan yang tepat dan keupayaan untuk mendengarkan dengan baik membawa graduan ke kerjaya yang memuaskan dan program siswazah yang cemerlang.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Hope College is a private, Christian liberal arts college in Holland, Michigan. It opened in 1851 as the Pioneer School by Dutch immigrants four years after the community was first settled.

Hope College is a private, Christian liberal arts college in Holland, Michigan. It opened in 1851 as the Pioneer School by Dutch immigrants four years after the community was first settled. Baca Ringkas