Sarjana Muda dalam Automasi Proses dan Pengeluaran Teknologi

Umum

Penerangan Program

Graduan dari universiti kami yang belajar dalam program ini berjaya bekerja di perusahaan terbesar dan organisasi saintifik di Rusia dan di luar negara, memegang jawatan dari ketua jabatan dan makmal ke pembina utama dan menguruskan pengarah.

Automasi pengeluaran adalah proses dalam pembangunan pengeluaran mesin, di mana fungsi pengurusan dan kawalan yang dilakukan oleh seorang lelaki sebelum gilirannya untuk peranti dan aplikasi automatik. Pengenalan automatisasi pada pengeluaran membolehkan peningkatan produktiviti pekerja dan kualiti output, meminimumkan kuantiti kakitangan dalam bidang pengeluaran yang berbeza.

Automasi proses teknologi adalah pemasangan kaedah dan cara, yang bertujuan untuk merealisasikan sistem yang membolehkan proses teknologi itu sendiri tanpa penyertaan manusia, atau memberikan kesempatan kepada manusia untuk mengambil keputusan yang paling penting. Sebagai hasil daripada automasi proses teknologi meningkatkan kecekapan, keselamatan, ekonomi proses pengeluaran dan juga ekologi pengeluaran bertambah baik.

Lulusan Sarjana Muda bidang ini adalah pakar dalam bidang yang lengkap, berkelayakan dalam bidang latihan komputer. Tugasnya ialah: reka bentuk dengan bantuan alat CAD moden, simulasi komputer objek pengeluaran, pembangunan automatik proses teknologi, termasuk peralatan dengan kawalan berangka dan sistem pengeluaran automatik.

Kompetensi dan pengetahuan ini akan membantu graduan Universiti kita dengan mudah untuk membiasakan kedua-dua pengeluaran jentera dan dalam bidang pengeluaran yang lain.

Sarjana Muda dalam bidang ini boleh bekerja di mana-mana bidang sains dan teknologi, yang bertujuan untuk menghasilkan barang jentera yang berdaya saing, termasuk:

  • menggunakan kaedah reka bentuk moden;
  • melaksanakan pembinaan dan maklumat teknologi dan reka bentuk automatik;
  • pengetahuan mengenai pengurusan dan sistem berorientasikan teknologi yang lain;
  • organisasi dan pengurusan pengeluaran.

Program latihan termasuk amalan di perusahaan bangunan mesin terkemuka, di mana pelajar mendapat pengalaman dan kompetensi yang sepadan.

Graduan dari universiti kami yang belajar dalam program ini berjaya bekerja di perusahaan terbesar dan organisasi saintifik di Rusia dan di luar negara, memegang jawatan dari ketua jabatan dan makmal ke pembina utama dan menguruskan pengarah.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

VSTU is the leading regional University, which ranks among the best institutions in the number of qualified specialists of the Volgograd region, the South of Russia and some foreign countries. Univers ... Baca lebih lanjut

VSTU is the leading regional University, which ranks among the best institutions in the number of qualified specialists of the Volgograd region, the South of Russia and some foreign countries. University obtains a well-developed infrastructure, ensures high professional level and influences forming of social qualities of students for their successful integration in the international economy. According to the strategy of University Baca Ringkas