sarjana muda spcom

Umum

3 lokasi tersedia

Penerangan Program

Sarjana Muda SPCom

&nbsp

Selepas menamatkan dua tahun pengajian dalam pemasaran, komunikasi, seni grafik atau reka bentuk, pelajar boleh mendaftar terus di dalam tahun ke-3 pengajian khusus: SPCOM ... Tahun ini pengkhususan menawarkan 5 pilihan di Paris dan 2 pilihan di Lyon dan Bordeaux dan boleh diakses oleh pelajar yang berjaya lulus peperiksaan pintu masuk yang kompetitif.

&nbsp

&nbsp

The 5 pilihan SARJANA ditawarkan di Paris, Lyon atau Bordeaux

&nbsp


CREATIVE


Setahun yang direka untuk membantu pelajar memperoleh alat teknikal yang pelbagai dan kemahiran yang digunakan dalam kerja-kerja kreatif. Reka Bentuk Bantuan Komputer dan aplikasinya, penciptaan grafik dan web dan teknologi juga video.

&nbsp


STRATEGI


Ini adalah bidang pengajian asal di Sup de Pub yang dikhaskan untuk penjenamaan.Pilihan ini memberi tumpuan kepada pemikiran strategik dan melihat pemasaran dalam semua bentuk.

&nbsp


DIGITAL (hanya di Paris)


Direka untuk menguasai pelbagai aspek alam semesta digital, web, mudah alih dan media baru muncul dalam konteks 360 ° komunikasi. Pilihan ini adalah sangat menarik dari segi peluang pekerjaan di pasaran.

&nbsp


KORPORAT (hanya di Paris)


Pilihan ini termasuk komunikasi dalaman, PR dan pengurusan acara dan sepadan dengan keperluan yang semakin meningkat syarikat-syarikat untuk menjaga imej awam mereka dengan bantuan alat komunikasi moden dan pelbagai.

&nbsp


Audiovisual (hanya di Paris)


Mencipta tiga tahun yang lalu, pilihan ini memenuhi keperluan yang semakin meningkat di dunia media dari segi komunikasi pandang dengar dalam semua bentuk, televisyen, internet, dan pelbagai peranti mudah alih (tablet, telefon pintar ... ..) yang digunakan oleh orang awam.

Tarikh Akhir Kemaskini Sep 2015

Latar Belakang Pusat Pengajian

Sup de Pub is the INSEEC Group famous school specialized in Communication, Advertising & Marketing.

Sup de Pub is the INSEEC Group famous school specialized in Communication, Advertising & Marketing. Baca Ringkas
Paris , Lyon , Bordeaux , London , Chicago + 4 Lagi Kurang