Reka bentuk dalaman yang baik bukan mewah tetapi keperluan. Ini dapat membantu melindungi alam sekitar, sumber semula jadi dan sumber manusia, dan menjadikan dunia tempat yang lebih baik untuk hidup, bekerja, dan bermain. Program Rekabentuk Interior UNA menyediakan pelajar dengan pendidikan yang berpatutan dalam reka bentuk dalaman. Sekolah kami adalah tempat yang ideal di mana pelajar terlibat secara aktif dalam pembelajaran dan meneroka peranan semasa dan masa depan profesion reka bentuk dalaman dalam masyarakat global. Lebih-lebih lagi, konteks ini mencabar pelajar kita secara kritis menyiasat pelbagai peranan reka bentuk dalaman dan memberi inspirasi kepada kita untuk meneroka jalan berfikir dan sikap baru ke arah mengapa dan bagaimana kita mereka bentuk persekitaran manusia.


Memfokuskan diri untuk menyediakan profesional rekaan yang bulat, asas interdisipliner program sarjana kami mendidik pelajar untuk bekerja dalam reka bentuk dalaman dan firma seni bina. Graduan dari Jabatan kami bersedia untuk bekerjasama dengan profesional lain, termasuk arkitek dan jurutera dalam reka bentuk projek kediaman, komersial, dan institusi.


Program reka bentuk dalaman menyerang keseimbangan antara aspek reka bentuk teori dan praktikal. Komponen teori adalah penting untuk penyelesaian masalah kreatif; komponen praktikal memastikan kebolehpasaran graduan. Kurikulum reka bentuk dalaman diformulasikan untuk memberikan pelajar pengetahuan yang komprehensif tentang teori, sejarah, teknologi, komunikasi, kemahiran profesional dan reka bentuk. Terdapat tiga jenis kursus utama dalam jabatan: kursus studio dalam reka bentuk dalaman; kursus kuliah di subjek reka bentuk dalaman; dan kursus kuliah dalam sains alam sekitar manusia.


Tuisyen


Yuran tambahan dikenakan. Semua perbelanjaan dan yuran adalah tertakluk kepada perubahan.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 14 lagi program yang ditawarkan oleh University of North Alabama College of Arts and Sciences »

Tarikh Akhir Kemaskini Disember 12, 2018
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
4,155 USD
Tuisyen dalam negeri untuk kadar rata-rata 12-18 Jam. $ 8,310.00 tunjangan luar negeri untuk kadar rata-rata 12-18 Jam. Semua perbelanjaan dan yuran adalah tertakluk kepada perubahan.
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date