Sarjana Muda Seni Halus dalam Seni Bina dan Reka Bentuk Dalaman

Umum

Penerangan Program

Reka bentuk dalaman yang baik bukan mewah tetapi keperluan. Ini dapat membantu melindungi alam sekitar, sumber semula jadi dan sumber manusia, dan menjadikan dunia tempat yang lebih baik untuk hidup, bekerja, dan bermain. Program Rekabentuk Interior UNA menyediakan pelajar dengan pendidikan yang berpatutan dalam reka bentuk dalaman. Sekolah kami adalah tempat yang ideal di mana pelajar terlibat secara aktif dalam pembelajaran dan meneroka peranan semasa dan masa depan profesion reka bentuk dalaman dalam masyarakat global. Lebih-lebih lagi, konteks ini mencabar pelajar kita secara kritis menyiasat pelbagai peranan reka bentuk dalaman dan memberi inspirasi kepada kita untuk meneroka jalan berfikir dan sikap baru ke arah mengapa dan bagaimana kita mereka bentuk persekitaran manusia.


Memfokuskan diri untuk menyediakan profesional rekaan yang bulat, asas interdisipliner program sarjana kami mendidik pelajar untuk bekerja dalam reka bentuk dalaman dan firma seni bina. Graduan dari Jabatan kami bersedia untuk bekerjasama dengan profesional lain, termasuk arkitek dan jurutera dalam reka bentuk projek kediaman, komersial, dan institusi.


Program reka bentuk dalaman menyerang keseimbangan antara aspek reka bentuk teori dan praktikal. Komponen teori adalah penting untuk penyelesaian masalah kreatif; komponen praktikal memastikan kebolehpasaran graduan. Kurikulum reka bentuk dalaman diformulasikan untuk memberikan pelajar pengetahuan yang komprehensif tentang teori, sejarah, teknologi, komunikasi, kemahiran profesional dan reka bentuk. Terdapat tiga jenis kursus utama dalam jabatan: kursus studio dalam reka bentuk dalaman; kursus kuliah di subjek reka bentuk dalaman; dan kursus kuliah dalam sains alam sekitar manusia.


Tuisyen


Yuran tambahan dikenakan. Semua perbelanjaan dan yuran adalah tertakluk kepada perubahan.

Tarikh Akhir Kemaskini Dis 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

The College of Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics, 19 different departments with an array of majors, minors and certificate programs working independently and together to ignite th ... Baca lebih lanjut

The College of Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics, 19 different departments with an array of majors, minors and certificate programs working independently and together to ignite the dream that creates the steam that powers your future. Join us and get ahead! Baca Ringkas