Sarjana Muda Sastera dalam Hubungan Antarabangsa

Umum

3 lokasi tersedia

Penerangan Program

Tempat kerja perniagaan menjadi semakin antarabangsa. Program hubungan antarabangsa sesuai untuk pelajar yang berminat untuk menggabungkan pengetahuan global yang ditawarkan oleh kuliah hubungan antarabangsa dan kemahiran yang diperoleh dalam kursus perniagaan. Pelajar akan belajar mengenali, menganalisis dan menilai peranan pemain utama, struktur, dan proses dalam perniagaan dan politik.

116200_Capture.PNG

Tempoh: Tujuh semester / tiga tahun (240 kredit

Lokasi: Barcelona, ​​Geneva, Montreux

Bahasa Pengajaran: Bahasa Inggeris

Tarikh bermula: Oktober / Februari / Jun / Ogos

Kemasukan: Sepanjang tahun

Yuran Semester: 6,450 €

Ijazah dianugerahkan

Setelah berjaya menyelesaikan program ini, anda lulus dengan ijazah Sarjana Muda Sarjana Muda yang diiktiraf antarabangsa dari EU Business School Switzerland dan BA (Hons) yang diiktiraf oleh Kerajaan dalam Pengurusan Perniagaan dari University of Derby. Program-program sarjana muda ini juga diiktiraf oleh Institut Pengurusan Berkanun (CMI), yang memberikan anda peluang untuk memperoleh kelayakan antarabangsa tambahan: Diploma Pengurusan dan Kepimpinan CMI.

Pelajar yang ingin melanjutkan pengetahuan mereka boleh mengambil semester tambahan dan mendapat a

Diploma Pengajian Lanjutan (30 ECTS) yang diiktiraf dan diiktiraf negeri (título propio) dari Universidad Católica de Murcia (UCAM), Sepanyol.

943Pelajar melengkapkan kerjaya utama ini dalam:

 • Diplomasi dan Dasar Luar Negeri
 • Awam, Perkhidmatan Awam dan Kerajaan Tempatan
 • Kewartawanan, Radio, dan Televisyen
 • Sektor Bukan Keuntungan atau Swasta

Contoh kursus program Hubungan Antarabangsa:

 • Diplomasi
 • Pengurusan konflik
 • Perdamaian Antarabangsa


Proses Kemasukan

Kami faham bahawa memilih program sarjana muda yang memenuhi objektif profesional anda sementara matlamat pendidikan anda adalah proses yang memerlukan banyak penyelidikan dan perbincangan. Pasukan kemasukan kami boleh membantu anda dengan sebarang pertanyaan atau pertanyaan yang mungkin anda miliki. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai EU, kami juga menggalakkan anda untuk melawat kampus kami, berjumpa dengan pelajar kami sekarang dan menghadiri kelas dan sesi hari terbuka kami.

 • Selesaikan dan hantar borang permohonan
 • Terima arahan selanjutnya
 • Hantar dokumen tambahan
 • Menerima pengesahan pendaftaran
 • Mulakan pengajian anda dengan EU!

Keperluan

 • 1 salinan diploma dan transkrip sekolah yang disahkan; atau setaraf.
 • Bukti Bahasa Inggeris: skor TOEFL 80 (berasaskan internet), 213 (berasaskan komputer); IELTS 6.0; CAE B2 dengan skor minimum 169; PTE 57; Bahasa Inggeris asli; atau setaraf.
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The EU Group (EU) is a network of professionally-accredited, multicultural, high-ranking business schools established in 1973. We have campuses in Barcelona, Geneva, Montreux, Munich and online. In ad ... Baca lebih lanjut

The EU Group (EU) is a network of professionally-accredited, multicultural, high-ranking business schools established in 1973. We have campuses in Barcelona, Geneva, Montreux, Munich and online. In addition to small, dynamic classes offered in English, EU students also enjoy a global environment while getting the best of both North American and European academic curricula. Baca Ringkas
Barcelona , Geneva , Montreux , Munich , Switzerland Online + 4 Lagi Kurang

Akreditasi

EFMD Epas Accredited