Sarjana Muda Sastera dalam Hubungan Antarabangsa

Umum

Penerangan Program

Butiran Program

  • Bahasa arahan: bahasa Rusia
  • Tempoh: 4 tahun
  • ECTS: 240 ECTS
  • Ujian Masuk: Rusia, Sejarah
  • Jabatan: Fakulti Sejarah dan Sains Politik
  • Tarikh Mula / Tarikh Akhir: September 2020 / Ogos 2024
  • Harga: 171 400 rubel
  • Tarikh akhir: 10 Julai 2020
  • Lokasi: Tomsk, Persekutuan Rusia

Program Sarjana Muda Dalam Hubungan Antarabangsa di Tomsk State University menawarkan pemahaman yang komprehensif mengenai kerumitan yang mendefinisikan dunia hari ini, menyediakan platform yang luar biasa untuk kerjaya di arena antarabangsa.

Mengapa belajar Perhubungan Antarabangsa di Universiti Tomsk State?

Dengan kurikulum luas dan reka bentuk fleksibel, ijazah Sarjana Muda dalam Hubungan Antarabangsa membolehkan anda menyesuaikan ijazah anda untuk memenuhi matlamat kerjaya anda. Beberapa pengkhususan tersedia, masing-masing dengan tumpuan tematik mereka sendiri. Anda akan dapat mengkhususkan diri dalam bidang-bidang mulai dari proses integrasi Eropah ke ekonomi politik global.

Program 4 tahun menawarkan gabungan pengetahuan teori dan pengalaman praktikal yang menarik dan mencabar.

Prospek kerjaya

Sarjana Muda dalam Program Hubungan Antarabangsa adalah mencabar, merangsang dan praktikal. Program empat tahun ini bertujuan untuk memperkenalkan pelajar kepada bidang Perhubungan Antarabangsa, konsep asas, teori dan kaedahnya, serta bidang khusus dan disiplin. Pelajar akan dilatih dalam kemahiran penyelidikan, analitik, dan persembahan / komunikasi. Bujang anda akan melayakkan anda untuk pelbagai peranan dalam hampir setiap sektor pasaran pekerjaan. Ramai graduan kami bekerja untuk perkhidmatan awam, institut penyelidikan, organisasi antarabangsa, badan kerajaan, NGO, pendidikan, komunikasi, pembangunan dasar, institut politik dan akademik, antara lain.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

TSU is the oldest university in Russian Asia, in Siberia, that was founded in 1878 in Tomsk, Russia. It was the First Siberian Imperial University.

TSU is the oldest university in Russian Asia, in Siberia, that was founded in 1878 in Tomsk, Russia. It was the First Siberian Imperial University. Baca Ringkas