Read the Official Description

Ringkasan Program

Percubaan adalah komponen utama pembelajaran sains di Carleton. Pada tahun pertama, kelas anda biasanya akan mempunyai syarahan dan komponen makmal atau tutorial. Setiap makmal akan mengambil masa tiga jam seminggu, jadi jika anda memilih tiga kursus makmal ini, anda boleh menjalani percubaan selama sembilan jam setiap minggu.

Makmal, tutorial, kursus dan seminar kami dijalankan di kelas kecil, menghasilkan banyak interaksi peribadi dengan profesor, penyelia makmal dan rakan-rakan.

Pelajar sains tahun pertama digalakkan untuk mengikuti seminar seminar unik kami, Seminar Sains, yang direka khusus untuk memperkenalkan anda kepada isu saintifik terkini dan membantu anda mengembangkan jenis komunikasi, pemikiran analitik dan kemahiran penyelidikan yang anda perlukan untuk sains anda. kajian dan kerjaya anda.

Ramai profesor kami terlibat secara aktif dalam penyelidikan pecah tanah di bidang kepakaran mereka, dan anda boleh mendapati diri anda bekerja pada beberapa projek ini. Fakulti Carleton juga telah menjalin hubungan kukuh dengan industri berasaskan Ottawa, makmal dan jabatan kerajaan, serta hospital pengajaran dan penyelidikan, yang menyediakan pelajar Carleton dengan pelbagai peluang penyelidikan dan pekerjaan.

Terokai Sains di Carleton University

Program taught in:
English

See 18 more programs offered by Carleton University Undergraduate »

Last updated February 9, 2019
This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Sepenuh masa
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date