Program Sarjana Muda Sains dalam program Seni Kuliner ini mempunyai keseimbangan sempurna dari latihan dapur dan kursus pembangunan perniagaan untuk mempersiapkan anda untuk kerjaya sebagai koki dan / atau restoran.

Belajar Seni dan Pembentangan santapan, sediakan citarasa anda di The Chef's Palate, dan terangkan kreativiti anda di Freestyle Cooking. Di sisi perniagaan, kelas Pemasaran Gunaan, Perancangan Menu, dan Reka Bentuk Hospitality kami akan membolehkan anda mengambil apa yang anda pelajari tentang perkhidmatan makanan dan membangunkan restoran atau konsep hotel anda sendiri. Pelajar yang menamatkan pengajian dengan ijazah sarjana muda boleh mendapatkan kedudukan peringkat atas di dapur atau kawasan perkhidmatan makanan lain. Kedudukan yang mungkin termasuk koki sous, chef de partie, dan pengurus perkhidmatan makanan.

Hands-on Courses Pendidikan Umum

  • ART DAN PENTING
  • CUISINE ANTARABANGSA (2 KURSUS)
  • PENGHARGAAN DAN PENGHASILAN KULINER
  • BAKESHOP SAVORY
  • PALATE CHEF'S
  • GARDE MANGER
  • SALON MAKANAN COLD
  • CUISINE WILAYAH AMERIKA
  • MASTER CHEFS, CLASSICAL TO CONTEMPORARY
  • MELAKUKAN FREESTYLE
  • BAKING ADVANCED
  • PENGELUARAN PASARAN MANAJEMEN (6 KURSUS)
  • INTERNSHIP (6 PENGALAMAN)

Pendidikan umum

  • Perhubungan KOMUNIKASI DAN perhubungan
  • PRESENTASI AWAM
  • PEMAKANAN ADVANCED
  • FILOSOFI SEBAGAI HALAMAN HIDUP
  • ETIKA
  • PENTING KRITIK DAN PSIKOLOGI
  • KEPIMPINAN
  • ISU SEMASA MASYARAKAT
  • KEBERKESANAN DALAM HIDUP DAN KERJA
  • SOSIOLOGI BUDAYA POPULAR
  • PERSPEKTIF KEPERLUAN PERUNDINGAN
  • ANALISIS FILM DAN LITERATUR
  • BUDAYA ENGLAND

Spesifik Utama

  • ACCOUNTING
  • PEMASARAN YANG DIGUNAKAN
  • PERANCANGAN MENU
  • Reka bentuk HOSPITALITY

Pembelajaran Experiential

  • TOUR HOSPITALITY OF ENGLAND

* Kursus Persijilan

** kursus tertakluk kepada perubahan

Perjalanan Tuition-Paid

Setiap pelajar sarjana menerima peluang yang baik untuk menjalani lawatan lapan hari di England. Dalam perjalanan mereka, para pelajar mengambil sejarah dan pemandangan yang kaya di negara ini, menikmati masakan Inggeris di restoran-restoran yang dihormati, dan berinteraksi dengan beberapa pemimpin yang paling dihormati di England dalam bidang masakan dan perhotelan.

Tuisyen

Tahun akademik kami dibahagikan kepada tiga istilah sepuluh minggu. Sejumlah enam syarat diperlukan untuk ijazah bersekutu dan dua belas syarat untuk ijazah sarjana muda.

  • $ 6,350 per istilah (Keputusan Awal)
  • $ 6,550 setiap istilah (Sepenuh Masa)
  • $ 9,825 per istilah (sambilan)
Program diajar dalam:
  • English

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh The Restaurant School at Walnut Hill College »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
120 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
- Tuisyen: $ 6,350 per istilah (Keputusan Awal). $ 6,550 setiap istilah (Sepenuh Masa). $ 9,825 per istilah (sambilan).
Ikut lokasi
Ikut tarikh