Gambaran Keseluruhan Program

Memimpin dapur profesional mengambil lebih daripada mengetahui bagaimana untuk menjadi seorang chef yang hebat. Ia juga memerlukan kemahiran berfikir kritis dan kebolehan untuk menjalankan operasi makanan dengan lancar. Mendapatkan kedua-duanya dalam program ijazah Sarjana Muda Seni Kulinari kami.

Sepanjang program ini, anda akan mempelajari kemahiran kraf dan pengurusan operasi dapur dalam gabungan kelas makmal dan akademik. Keyakinan anda akan berkembang dengan setiap kelas apabila anda menggunakan pengetahuan kuliner anda dan mengikuti semangat anda untuk makanan. Belajar untuk memanfaatkan semangat yang merentas segmen industri yang berlainan. Terokai kemampanan makanan, penaik dan pastri, pasangan wain dan banyak lagi. Kemungkinan hanya dibatasi oleh imaginasi anda.

Dalam kursus berkaitan profesional anda, anda akan mempelajari apa dokumen kewangan boleh memberitahu anda mengenai perniagaan anda. Dapatkan kemahiran yang anda perlukan untuk berkomunikasi dengan berkesan, menguruskan pasukan dan mengembangkan alat kepimpinan untuk mencapai kejayaan masakan. Kemudian meletakkan kemahiran ini melalui latihan yang diperlukan dalam pendidikan pengalaman dalam industri.

Apabila anda menamatkan pengajian, anda akan bersedia menjadi koki teratas - seseorang yang boleh memimpin dalam pelbagai persekitaran pengeluaran kehidupan di mana-mana di dunia.

Kemasukan bergantung kepada anda memenuhi piawaian teknikal untuk program ini.

Kursus Sampel

  • Concepts Casual Contemporary-Driven Chef
  • Konsep Makan Korporat
  • Konsep-konsep Makanan yang Diasaskan Chef
  • Capstone Masakan: Dapur Profesional
  • Pelatih

Sebagai tambahan kepada kelas, kredit elektif bebas boleh digunakan untuk beberapa pilihan seperti Pendidikan Pengetua yang Diarahkan (DEE), magang, kecil atau belajar di luar negeri. Anda digalakkan untuk menghubungi seorang penasihat sebelum menjadualkan kredit elektif secara percuma.

Kemungkinan Kerjaya

Sesetengah profesion mungkin memerlukan kajian tambahan, pemeriksaan latar belakang, pensijilan, lesen, peperiksaan dan / atau pengalaman seperti kelayakan yang diperlukan untuk pekerjaan. Pelajar bertanggungjawab untuk mengesahkan bahawa mereka boleh memenuhi keperluan pekerjaan majikan yang berpotensi.

  • Chef Tempat Makan Korporat
  • Chef Eksekutif / Ketua Chef
  • Chef de Cuisine
  • Penulis / Editor Makanan
  • Chef Selebriti
  • Chef Persendirian
Program diajar dalam:
  • English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh Johnson & Wales University »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2020
Price
53,000 USD
setiap tahun akademik
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan

Sep 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date