Sarjana Muda Sains dalam Perdagangan

Umum

3 lokasi tersedia

Penerangan Program

Sekiranya anda pernah bermimpi untuk menguruskan perniagaan kecil atau memulakan perniagaan anda sendiri, inilah tahap yang anda nantikan - Sarjana Muda Sains dalam Perdagangan (BSC) serba baru, yang ditawarkan secara eksklusif di lokasi serantau Miami di Hamilton, Middletown , dan West Chester.

Jurusan BSC pertama, Pengurusan Perniagaan Kecil, membolehkan anda menjalani pemeriksaan mendalam mengenai perniagaan kecil yang dibangun berdasarkan asas kursus di bidang perniagaan tradisional seperti perakaunan, pengurusan, dan pemasaran.

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Perdagangan direka untuk menampung pelajar langsung dari sekolah menengah, pelajar dewasa atau pelajar pindahan, pemegang ijazah bersekutu dalam perniagaan atau jurusan lain, dan veteran tentera.

Ditawarkan melalui Jabatan Teknologi Perniagaan Universiti Miami, BSC menampilkan yayasan seni liberal terkenal Miami yang disokong oleh pendidikan terapan. Ijazah ini tidak mempunyai kaitan dengan Farmer School of Business di Oxford. BSC boleh didapati sepenuhnya dan eksklusif di kampus serantau Miami.

Sebagai pelajar kampus wilayah, anda akan mendapat salah satu daripada kadar tuisyen serantau yang paling rendah di Ohio, dengan kemudahan, keselesaan, dan kemudahan kampus yang berdekatan dengan rumah.

Penjadualan kelas yang fleksibel dan sokongan pelajar yang luas akan membantu anda memperoleh kredibiliti dan kelebihan daya saing yang diharapkan dengan gelar sarjana Universiti Miami.

Semua pelajar ijazah sarjana muda di Universiti Miami mesti menyelesaikan Rancangan Miami untuk Pendidikan Liberal (pendidikan umum). BS dalam Perdagangan terdiri dari: 1. Rancangan Miami, 2. satu set kursus yang diperlukan (teras dan utama), dan 3. pilihan percuma. Pelajar mesti melengkapkan minimum 128 jam untuk memperoleh ijazah. Sebagai tambahan kepada keperluan pendidikan umum (Rancangan Miami untuk Pendidikan Liberal), dan pilihan percuma, pelajar dalam jurusan pengurusan perniagaan kecil akan menyelesaikan 34 jam kursus teras dan 18 jam kursus utama. Kursus yang diperlukan untuk mencapai minimum 128 jam adalah pilihan pilihan pelajar.

Pilihan Kursus Dalam Talian

Adakah anda mempunyai jadual yang sibuk? Sebilangan besar kursus kami ditawarkan dalam talian. Hubungi Kelley Harris atau penasihat anda untuk mengetahui lebih lanjut mengenai mengikuti kursus CMR dalam talian, atau berjumpa dengan jabatan E-Learning untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pengalaman kursus dalam talian di Miami.

Keperluan Program Teras

 • CMR 101 Pengantar Perakaunan (3)
 • CMR 105 Pengenalan Pemasaran (3)
 • CMR 108 Pengenalan Undang-undang Perniagaan (3)
 • CMR 111 Pengenalan Pengurusan (3)
 • CMR 207 Perancangan dan Pengendalian Pengurusan (3)
 • CMR 211 Ekonomi untuk Perdagangan (3)
 • CMR 244 Pengantar Perniagaan Global (3)
 • CMR 282 Analisis Perniagaan Berasaskan Komputer (3)
 • Maklumat Kewangan CMR 302. untuk Pengurus (3)
 • CMR 495 Capstone dalam Strategi Organisasi untuk Perdagangan (3)
 • Statistik STA 261 (4)

Major Pengurusan Perniagaan Kecil (18 Jam)

 • CMR 242 Pengurusan Operasi Perniagaan Kecil (3)
 • Jualan dan Promosi CMR 263 (3)
 • Kemahiran Organisasi Peribadi CMR 301 (3)
 • CMR 361 Pemasaran untuk Perniagaan Kecil (3)
 • Kemahiran Keputusan Kepimpinan CMR 401 (3)
 • CMR 442 Isu Semasa & Inovasi dalam Perniagaan Kecil (3)

Pelajar yang mengikuti Ijazah Sarjana Muda Sains Perdagangan digalakkan untuk memperoleh ijazah CMR bersekutu mereka semasa pengajian untuk ijazah Perdagangan. Bagi kebanyakan pelajar, ini dapat dilakukan dalam pilihan ijazah Perdagangan. Rujuk kepada penasihat CMR anda untuk maklumat lebih lanjut.

Kursus CMR tidak memenuhi syarat kursus Ijazah Sarjana Muda Farmer School of Business dan maksimum 12 jam kredit CMR boleh digunakan.

Kandungan program dan kursus boleh berubah. Penyenaraian ini terkini semasa dicetak dan ditujukan untuk tujuan maklumat umum sahaja. Ia tidak boleh diandalkan untuk mewakili keperluan khusus anda. Secara amnya, anda terikat dengan keperluan program yang ada pada saat anda pertama kali bermula di Miami University kecuali anda memilih untuk memenuhi syarat yang lebih baru. Sistem Laporan Audit Ijazah (DAR) menghasilkan laporan secara individu, yang menunjukkan kemajuan anda dalam memenuhi keperluan program khusus anda. Anda boleh mendapatkan salinan dari Pejabat Rekod atau dari BannerWeb.

Pastikan anda selalu berjumpa dengan penasihat di Jabatan Perdagangan, dan sebelum memulakan program anda.

Tarikh Akhir Kemaskini Nov 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Miami University Regionals includes Miami Hamilton and Miami Middletown, two community-based campuses of Miami University, a highly-regarded public university with a national reputation. Other regiona ... Baca lebih lanjut

Miami University Regionals includes Miami Hamilton and Miami Middletown, two community-based campuses of Miami University, a highly-regarded public university with a national reputation. Other regional locations include the Voice of America Learning Center (VOALC) in West Chester. Small class sizes, hands-on learning, and flexible scheduling—there are so many benefits to attending Miami University Regionals. Explore the programs and opportunities available at our conveniently located campuses as well as online. Baca Ringkas
Hamilton , Middletown , West Chester + 2 Lagi Kurang