Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan

Umum

Penerangan Program

Masa Depan Anda: Sekarang Buka Perniagaan

Perniagaan menyentuh hampir setiap aspek masyarakat moden. Daripada peruncitan kepada penyelidikan, memberi nasihat kepada analisis, perundingan kepada pematuhan, kerjaya dalam perniagaan adalah lebih daripada saman kuasa, penyejuk air, dan beg bimbit - ia adalah dunia yang tidak terbatas di mana anda menjadi Ketua Pegawai Eksekutif masa depan anda.

Mengenai Agenda Anda

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan Colby-Sawyer mempunyai lima kepekatan untuk membantu anda bersinar di bidang kepakaran anda. Pilih tumpuan dalam perakaunan dan kewangan, perniagaan am, pengurusan, pemasaran atau perniagaan yang mampan.

Periksa struktur organisasi, pengurusan dan operasi, serta kesan ekonomi persekitaran yang pesat berubah dan kepentingan globalisasi. Belajar penerapan teknologi baru, amalan terbaik dalam kerja berpasukan, dan bagaimana untuk membina perusahaan yang berjaya yang memberi tumpuan kepada keuntungan serta kebimbangan etika, humanistik dan sosial.

Membangun kemahiran dan menerapkan pengetahuan dalam kelas kecil yang diketuai oleh profesor yang mempunyai pengalaman luas dalam perakaunan, kewangan dan perniagaan. Berdekatan dengan ekonomi semasa pengalaman di Wall Street dan menguruskan dana dengan Kelab Pelaburan Pelajar. Meningkatkan nilai resume anda dengan internship terpilih, kajian kes, analisis kewangan dan simulasi. Bersekutu dengan pelajar perniagaan lain mengenai projek keusahawanan melalui bab Enactus yang memenangi anugerah Colby-Sawyer . Menunjukkan kedalaman dan kekayaan pengetahuan anda melalui projek Capstone yang siap pada tahun senior anda.

Jabatan Pentadbiran Perniagaan juga menawarkan pentadbiran perniagaan kecil yang melengkapi mana-mana program pengajian di Colby-Sawyer . Orang kecil akan membantu anda meluaskan peluang kerjaya anda dan mendapatkan pengetahuan tentang prinsip-prinsip perniagaan penting tidak kira punca anda.

Mengukur Up

Kejayaan akademik dan kerjaya anda secara langsung berkaitan dengan pengalaman anda di Colby-Sawyer . Itulah sebabnya kolej komited untuk mengekalkan tahap pembelajaran pelajar yang paling tinggi. Selain penilaian kendiri berterusan, Jabatan Pentadbiran Perniagaan diluluskan oleh Majlis Akreditasi Sekolah dan Program Perniagaan, memastikan program Colby-Sawyer memberikan anda keahlian yang dikehendaki majikan.

Lihatlah sendiri

Setiap tahun, bersama-sama dengan menguruskan dana pelaburan bernilai lebih daripada $ 400,000, Kelab Pengurusan Pelaburan bergerak ke institusi kewangan berpengaruh di New York City termasuk NASDAQ untuk bel pembukaan, New York Stock Exchange dan Federal Reserve Bank. Ada masa untuk mengambil pemandangan dan menikmati bandar itu juga.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Colby-Sawyer is a dynamic and innovative liberal arts and sciences college located in the scenic Lake Sunapee Region of central New Hampshire. During their college careers, 100 percent of our students ... Baca lebih lanjut

Colby-Sawyer is a dynamic and innovative liberal arts and sciences college located in the scenic Lake Sunapee Region of central New Hampshire. During their college careers, 100 percent of our students participate in one or more internships in their fields of study. They also create Learning Portfolios, in which they demonstrate their ongoing progress and achievement. All of our students conclude their senior year with a Capstone project, in which they develop and demonstrate a deeper body of knowledge in their academic major. Baca Ringkas