Sarjana Muda Sains dalam Pengkomputeran (Pengkomputeran BSc)

School of Business London

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sarjana Muda Sains dalam Pengkomputeran (Pengkomputeran BSc)

School of Business London

Sarjana Muda Sains dalam Pengkomputeran (Pengkomputeran BSc)


Komputer begitu tidak dapat dielakkan pada hari-hari ini yang mudah untuk melupakan betapa cepatnya mereka telah mengubah kehidupan kita. Lima belas tahun yang lalu, e-mel adalah sensasi yang agak baru, Internet hanya mendapat stim, dan tiada siapa yang pernah membayangkan kita boleh membawa mereka dalam telefon pintar kita. Apa yang boleh membawa 15 tahun ke depan? Sekiranya anda mempunyai ijazah dalam pengkomputeran, anda mungkin yang pertama tahu. Ijazah ini akan menawarkan anda kemahiran dan pengetahuan untuk memanfaatkan peluang yang ada di era digital ini./>

Ijazah Pengkomputeran BSc melengkapkan pelajar dengan gabungan kemahiran IT teknikal dan kepakaran perniagaan yang akan menyediakan mereka untuk kerjaya dalam peranan pengurusan kanan IT. Unit kelayakan direka untuk menyediakan kemahiran dan pengetahuan asas yang diperlukan oleh majikan dalam sektor IT.

Dengan kelayakan ini, pelajar akan mendapat pengetahuan, pemahaman, dan kemahiran yang mencukupi untuk pelajar yang ingin memasuki kerjaya sebagai profesional IT dalam bidang sistem perniagaan, sokongan pengguna, rangkaian, dan pembangunan perisian dan boleh memberikan kemajuan kepada pendidikan tinggi. Kelayakan ini akan membangunkan kemahiran para pelajar yang perlu bermula atau maju ke kerjaya dalam IT.

Kursus ini disampaikan melalui Pembelajaran Campuran oleh School of Business London dan dianugerahkan oleh Charisma University .

Lulusan dengan kualifikasi QUALIFI yang diiktiraf dua kali

Pelajar juga akan dianugerahkan Diploma Peringkat QUALIFI 5 dalam Pengkomputeran. QUALIFI adalah organisasi penghargaan yang diiktiraf oleh Ofqual yang telah mengumpulkan reputasi untuk mengekalkan kemahiran yang ketara dalam pelbagai peranan dan industri. Anda akan dapat mengejar laluan untuk mendapatkan kedudukan pengurusan dalam bidang IT, setelah mencapai kelayakan ganda ini. Memperoleh kelayakan dua kali ini memberikan pelbagai kelebihan kepada perkembangan profesional anda.

Mengenai Universiti Charisma

School of Business London adalah pusat pengajian terakreditasi eksklusif Charisma University di United Kingdom. Kami menawarkan pelbagai program ijazah yang dianugerahkan oleh Charisma University. Charisma University terletak di Turks dan Caicos, Wilayah British di seberang tenggara Bahamas.

Universiti Charisma diakreditasi oleh Majlis Akreditasi British (BAC) untuk Pendidikan Tinggi dan Pengajian Bebas sebagai Institusi Pendidikan Tinggi Bebas.

Universiti Charisma diiktiraf oleh Kementerian Pelajaran Turks dan Caicos sebagai institusi pemberian ijazah untuk Ijazah Bersekutu, Ijazah Sarjana Muda, Ijazah Sarjana, dan Doktorat bersama-sama dengan program Sijil.

Charisma University adalah calon untuk akreditasi dengan Majlis Akreditasi Sekolah dan Program Perniagaan (ACBSP). ACBSP mengiktiraf perniagaan, perakaunan, dan program berkaitan perniagaan di peringkat ijazah, sarjana, sarjana, dan ijazah kedoktoran di seluruh dunia. ACBSP diiktiraf oleh Majlis Perakuan Akreditasi Tinggi (CHEA).

Syarat kemasukan

Program ini direka untuk pemohon yang memenuhi kriteria berikut: -

 • Pendidikan Menengah bersamaan dengan tiga GCSE dan dua Tahap A
 • Perintah Bahasa Inggeris yang baik (bersamaan dengan IELTS 6.5 atau ke atas)
 • Bukti Diploma Sekolah / Sijil atau GED

Struktur modul

Ijazah BSc ialah 360 kredit. Modul ini membawa 12 kredit setiap satu untuk 4 istilah pertama berjumlah 240 kredit, 10


Terma 1/>

Bersatu Tajuk


Terma 2/>

Bersatu Tajuk


Tempoh 3/>

Bersatu Tajuk


Jangka 4/>

Bersatu Tajuk


Tempoh 5/>

Bersatu Tajuk


Jangka masa 6/>

Bersatu Tajuk


Kenapa pilih BSc Computing Degree di SBL?/>

 • Tutor khusus untuk setiap pelajar untuk memberikan bantuan menyeluruh sepanjang kursus dengan bantuan platform pembelajaran kami.
 • Menyediakan penilaian formatif oleh tutor untuk meningkatkan pencapaian pelajar. Ia lazimnya merangkumi maklum balas formatif.
 • Bahan kursus yang menggabungkan nota kuliah teratur dan tersusun dengan baik, aplikasi praktikal dengan contoh dunia sebenar, dan analisis kontekstual dan kajian kes yang menguji anda untuk menggunakan pengetahuan mendalam individu.
 • Bahan penilaian terbuka melalui platform pembelajaran berasaskan web kami.
 • E-perpustakaan inklusif yang mengandungi bahan pengajaran dan buku rujukan yang ditetapkan untuk membaca dalam talian.
 • Penyeliaan semua modul.
 • Aksesibiliti berbilang bentuk adalah tarikan utama dari platform pembelajaran kami. SBL juga memudahkan pilihan untuk menghantar nota kuliah kepada peranti elektronik pelajar (komputer riba) yang membolehkan mereka belajar bila dan bila perlu.

Kaedah Penghantaran

School of Business London menyediakan pelbagai kaedah penyampaian yang fleksibel kepada pelajarnya yang termasuk pembelajaran campuran, pembelajaran dalam talian dan pembelajaran jarak jauh. Oleh itu, para pelajar boleh memilih cara belajar mengikut pilihan dan kemudahan mereka. Program ini berjalan lancar dan dicapai melalui Sistem Pengurusan Pembelajaran yang canggih. Pelajar boleh berinteraksi dengan tutor melalui pemesejan melalui Sistem Pengurusan Pembelajaran untuk membincangkan bahan kursus, untuk mendapatkan bimbingan dan bantuan dengan tugasan. Lebih-lebih lagi, tutor kami memberikan maklum balas yang membina dan membuktikan mengenai penilaian anda untuk meningkatkan tugasan anda.

Penilaian

 • Tugasan berasaskan senario masa yang terhad
 • Tiada peperiksaan

Kemajuan Kerjaya

Peluang dalam kerjaya ini banyak kerana masyarakat kita sangat bergantung kepada teknologi untuk setiap aspek kehidupan kita, dari perniagaan ke interaksi sosial dan seterusnya. Ijazah ini adalah salah satu pilihan pendidikan yang paling berkesan untuk pelajar yang mencari kerjaya yang mencabar dan bermanfaat. Perkembangan teknologi maklumat yang berterusan mewujudkan permintaan yang tidak berkesudahan bagi orang yang mempunyai latar belakang dalam bidang ini. Bukan rahsia lagi bahawa kerjaya pengkomputeran memberikan kehidupan yang hebat.

Pelajar juga boleh meneruskan pengajian dengan memohon pelbagai program MSc termasuk Maklumat Perniagaan Strategik. Sebagai alternatif, graduan program boleh mengharapkan untuk mendapatkan kedudukan peringkat pengurusan dalam industri IT.

Yuran dan Pembiayaan

Untuk mengetahui mengenai yuran kursus, sila hubungi kami di admission@sbusinesslondon.ac.uk

This school offers programs in:
 • English


Tarikh Akhir Kemaskini March 26, 2018
Tempoh & Harga
This course is Online
Start Date
Tarikh mula
Pendaftaran Terbuka
Duration
Tempoh
24 - 25 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
Harga
2,950 GBP
Sila berhubung dengan kami di: admission@sbusinesslondon.ac.uk
Locations
United Kingdom - London, England
Tarikh mula : Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Pendaftaran Terbuka
United Kingdom - London, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat