Sarjana Muda Sains dalam Komunikasi Pemasaran

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

* Tanggapan Universiti kami terhadap Covid-19 *

Midway University merancang untuk menyambung semula di kampus, arahan tatap muka, dan operasi kediaman untuk tahun akademik 2020-21. Kami akan memulakan kelas pada hari Isnin, 17 Ogos 2020, seperti yang dijadualkan pada asalnya.

Kami telah melaksanakan dasar baru yang luas dan membuat pengubahsuaian kampus untuk memastikan jarak yang selamat di bilik darjah kami, dewan kediaman, dewan makan, ruang kerja, kemudahan atletik (termasuk Rumah Hunter Field baru), dan kawasan umum lainnya.

Walaupun negeri Kentucky pada masa ini mempunyai kadar jangkitan yang stabil dan rendah, kami komited untuk membantu pelajar antarabangsa kami dan sangat menawarkan pilihan pembelajaran jarak jauh dalam talian. Hubungi kami untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pilihan dalam talian untuk semester musim luruh.

Komunikasi Pemasaran

Ingin masuk ke dunia pengiklanan? Atau mungkin menjadi perancang atau penulis grafik dalam perniagaan kreatif? Pertimbangkan Sarjana Muda Sains Midway University dalam Komunikasi Pemasaran.

Dunia lebih dihubungkan daripada sebelumnya, menjadikannya masa yang menarik untuk meneruskan kerjaya dalam pemasaran. Kerana pelbagai dan ketersediaan alat pesanan, pemasar hari ini mesti dapat mengintegrasikan dan menyelaraskan mereka untuk berkongsi cerita organisasi mereka.

Ijazah Pemasaran Komunikasi dari Midway University dapat memberi anda pengalaman praktikal yang menyelaras dan mengintegrasikan alat komunikasi yang pelbagai untuk membuat kempen yang mencapai dan mempengaruhi pengguna.

Kerja kursus dalam bidang utama ini termasuk Photoshop, prinsip pemasaran, menulis untuk pemasaran, prinsip iklan, reka bentuk grafik, perhubungan awam dan banyak lagi.

Semua pelajar melengkapkan keperluan kursus teras dan kemudian memilih satu daripada dua kepekatan sebagai pengkhususan dalam reka bentuk atau reka bentuk grafik. Graduan kami bersedia untuk kerjaya dalam bidang seperti komunikasi korporat, pengurusan pemasaran bersepadu, pengiklanan, pengurusan jenama, perhubungan awam, pengurusan reka bentuk kreatif, promosi dan penulisan ucapan.

Mengapa Midway?

  • 16: 1: Nisbah pelajar-fakulti
  • Ketidaksesayaan: 90% pelajar menerima beberapa bentuk bantuan kewangan
  • Sokongan: Bertemu fakulti secara bersemuka untuk mendapatkan bantuan secara peribadi

125808_Banner3.jpg

A Peek Di dalam Program Kami

Anda akan mendapat ijazah Pemasaran Komunikasi anda dengan melengkapkan 120 jam kredit.

Senarai Kursus

124430_Skjermbilde2019-11-06kl.21.14.14.png 124429_Skjermbilde2019-11-06kl.21.14.29.png

Proses Kemasukan

  • Permohonan Biasa: Kami menerima permohonan dalam talian di laman web kami atau melalui Aplikasi Bersama.
  • Lengkapkan permohonan: Gunakan Aplikasi Dalam Talian atau Muat Turun (PDF). Yuran permohonan tidak dapat ditolak sebanyak $ 30.00 diperlukan sebelum aplikasi dapat diproses.
  • Hantar Transkrip Sekolah Tinggi - Transkrip rasmi hendaklah dihantar secara langsung oleh sekolah menengah ke Pejabat Pengakuan atau dihantar secara elektronik oleh tapak ketiga yang dijamin (contohnya Exchange Parchment, Clearinghouse Pelajar Kebangsaan).
  • Skor TOEFL / IELTS / SAT rasmi - Midway University akan menerima laporan skor rasmi dari organisasi ujian. Anda boleh mengemukakan satu daripada markah sebagai sebahagian daripada Proses Permohonan.

Kod SAT Midway ialah 1467 dan ACT 1528

Tarikh Akhir Kemaskini Ogo 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Midway University, located in Midway, Kentucky, is a private, non-profit liberal arts college, founded in 1847 by Dr. Lewis L. Pinkerton, as the first school in the United States to serve orphaned and ... Baca lebih lanjut

Midway University, located in Midway, Kentucky, is a private, non-profit liberal arts college, founded in 1847 by Dr. Lewis L. Pinkerton, as the first school in the United States to serve orphaned and disadvantaged women. Baca Ringkas