Sarjana Muda Sains dalam Seni Permainan

Umum

Penerangan Program

Full Sail University

Sebagai seorang artis, anda memahami bahawa walaupun butiran terkecil menyumbang kepada pengalaman pengguna yang kaya. Ia adalah perspektif yang unik yang menggambarkan pandangan dunia anda dan memanjangkan ruang, watak, dan senario yang dibayangkan.

Dalam program Seni Permainan Penuh Sail, anda akan belajar untuk membuat kandungan 3D sesuai dengan mana-mana permainan - tidak kira mood, genre, atau platform.

Sorotan Kursus

Biasiswa Minda Kreatif

Peserta yang layak boleh menerima sehingga $ 25,000 ke arah program sarjana berasaskan kampus Full Sail University . Butiran Beasiswa Minda Kreatif

Biasiswa Momentum

Pelajar online yang berkelayakan boleh menerima sehingga $ 20,000 dengan Biasiswa Momentum. Bantuan kewangan tersedia untuk mereka yang layak. Maklumat Biasiswa Momentum

Kemasukan

Sebelum Anda Memohon

Langkah pertama adalah untuk bercakap dengan wakil masuk mengenai rancangan anda, program apa yang sedang anda pertimbangkan, dan bila anda ingin memulakan sekolah.

Berikut adalah beberapa cara proses kemasukan Full Sail University berlainan adalah berbeza:

 • Tiada tarikh akhir permohonan tradisional: Kelas bermula setiap bulan untuk kebanyakan program, jadi anda boleh memohon pada bila-bila masa dan mula pada tarikh yang paling sesuai untuk anda.
 • Reka bentuk program dan pesanan kursus: Anda tidak perlu mendaftar untuk kelas tertentu setiap semester - semua program kami mempunyai reka bentuk program dan kursus yang telah ditetapkan.
 • Pecutan: Program sarjana Penuh Sail diambil pada jadual yang dipercepat dan dapat disiapkan dalam masa 20 bulan.

Cara memohon

Jika anda telah bercakap dengan wakil penerimaan dan menyelesaikan temuduga anda, dan anda sudah bersedia untuk memulakan proses permohonan, terdapat beberapa perkara yang perlu anda sediakan:

 • Pengenalan foto dikeluarkan oleh Kerajaan seperti lesen pemandu, pasport, atau kad pengenalan yang dikeluarkan oleh kerajaan.
 • Pengesahan penguasaan Bahasa Inggeris jika bahasa Inggeris bukan bahasa utama anda (semua dokumentasi yang diperlukan yang tidak dalam bahasa Inggeris mesti disertakan dengan terjemahan bahasa Inggeris yang disahkan).

Sebaik sahaja anda mempunyai item ini, anda sudah bersedia untuk memulakan aplikasi dalam talian . Melengkapkan permohonan anda akan mengambil masa 30-45 minit, dan anda boleh menyimpan permohonan anda jika anda kehabisan masa atau perlu mengumpulkan maklumat tambahan.

Selepas Anda Memohon

 • Jika anda belum menyelesaikan temuduga kemasukan anda, itu akan menjadi langkah seterusnya anda. Seorang wakil penerimaan akan menjangkakan untuk menjadualkan temuduga pada masa yang sesuai untuk anda.
 • Sekiranya anda telah menyelesaikan temuduga anda, panduan pendaftaran anda akan dapat menyelesaikan permohonan anda dan mengumpulkan maklumat tambahan.

Anda juga akan menerima e-mel yang memberi anda akses kepada Portal Pelancaran kami, di mana anda boleh mengemukakan dokumentasi dan melengkapkan langkah terakhir untuk pendaftaran.

Keperluan Tambahan untuk Pelajar Dalam Talian dan Ijazah Khusus

Seni Animasi Komputer dan Permainan

Pemohon harus memiliki kemahiran artistik. Kelas seni visual dan asas dalam lakaran, sculpting dan lukisan disarankan sebelum memasuki program ini.

Pilihan Pendaftaran untuk Ijazah Kampus

Program 20 Bulan

Program gelar dipercepat kami membolehkan anda lulus lebih cepat daripada di universiti empat tahun tradisional. Mereka direka bentuk untuk membantu anda mengalami jadual industri hiburan biasa dan meletakkan ijazah anda bekerja lebih cepat. Program selama 20 bulan ini biasanya termasuk dua kelas sebulan ditambah dengan modul kerjaya, berjumlah kira-kira 35 jam seminggu.

Program 29 Bulan

Litar darjah ini berkongsi semua kurikulum program selama 20 bulan kami. Dan sementara mereka masih dalam tahap yang pantas berbanding dengan universiti empat tahun tradisional, sembilan bulan kajian tambahan boleh membiayai pelajar:

 • Lebih banyak pilihan pembiayaan, termasuk tahun akademik bantuan kewangan persekutuan tambahan untuk mereka yang layak.
 • Kos tuisyen purata semester yang lebih rendah disebabkan oleh sembilan bulan tambahan (walaupun jumlah tuisyen tidak berubah).
 • Satu beban kursus yang lebih kecil sebulan dengan sekitar 17.5 jam setiap minggu kelas.
 • Lebih banyak fleksibiliti jadual peribadi dan peluang untuk bekerja di luar sekolah.

Pendaftaran Fleksibel

Opsyen pendaftaran fleksibel membolehkan pelajar mengambil empat kursus dalam talian di awal program mereka dan meneruskan pendidikan mereka di kampus. Ia termasuk kurikulum yang sama seperti program 20 bulan dan 29 bulan tetapi dengan beberapa kelebihan:

 • Penjimatan perbelanjaan hidup dan perumahan semasa empat bulan pertama pendidikan anda.
 • Lebih banyak masa untuk mendapatkan perumahan dan mengukuhkan pelan penempatan semula.
 • Melompat bermula pada pendidikan anda dengan kemampuan untuk memulakan sekolah lebih cepat.
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking ... Baca lebih lanjut

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking, or the business behind entertainment, an education at Full Sail University can prepare students for a career path doing what they love. Baca Ringkas