Read the Official Description

2

Awak akan belajar

pelajar Pengurusan antarabangsa akan belajar bagaimana perniagaan dijalankan dalam pasaran domestik dan antarabangsa. Pelajar akan belajar bagaimana untuk berkhidmat kepada pelanggan antarabangsa dan bagaimana untuk strategik menguasai peluang perniagaan antarabangsa. pelajar Pengurusan antarabangsa amat digalakkan untuk menyertai peluang-peluang perkhidmatan global pembelajaran Gannon di luar negara dan.

Anda Akan Alami

Pelajar akan mengalami pendidikan inovatif dalam Pusat Perniagaan Ingenuity, menggunakan teknologi state-of-the-art dan perisian global melalui Sekutu program University SAP®. Pelajar akan menerima hands-on peluang melalui latihan dan projek perkhidmatan-pembelajaran dengan perniagaan tempatan dan nasional, serta melalui kerjasama unik di antara Dahlkemper School Gannon University of Business, Pusat Pembangunan Perniagaan Kecil dan Erie Inkubator Teknologi.

Anda Akan Mencapai

Peluang kerjaya termasuk, tetapi tidak terhad kepada, jawatan-jawatan berikut di dalam bidang pengurusan antarabangsa:

 • pengurus logistik global
 • pengurus sumber global
 • perunding perniagaan antarabangsa
 • pengurus sumber manusia antarabangsa
 • penganalisis pasaran antarabangsa
 • wakil jualan antarabangsa

Anda akan Kaji

Pelajar yang mendapat ijazah dalam pentadbiran perniagaan boleh memilih dari 10 kepekatan sebagai persediaan untuk kerjaya dalam bidang pilihan mereka. Pelajar juga berpeluang untuk menyiapkan Sarjana Pentadbiran Perniagaan atau Ijazah Sarjana Pentadbiran Awam dengan satu tahun tambahan pengajian melalui program MBA / MPA lima tahun.

The Dahlkemper School of Business menawarkan kursus-kursus yang inovatif untuk menyediakan pelajar untuk menjadi pemimpin perniagaan dalam ekonomi global. Tiga daripada pilihan tentu ramai ialah:

BCOR 240: Marketing dalam Persekitaran Global

Pelajar dalam kursus ini akan mempelajari proses mencipta dan menyampaikan pelan pemasaran dengan menggunakan keputusan strategik pemasaran, termasuk menangkap pandangan pemasaran, berhubung dengan pelanggan, membentuk penawaran pasaran, memberi nilai pelanggan dan berjaya berkembang syarikat perniagaan.

ENTR 310: Inovasi Organisasi

Pemeriksaan di mana usahawan mendapatkan idea-idea mereka dan menemui pelbagai jenis peluang keusahawanan akan dikaji. Kursus ini memberi tumpuan kepada memahami proses penjanaan idea, penilaian idea dan membangunkan rancangan perniagaan yang menyeluruh.

BCOR 485: Dasar dan Strategi Global

Sebagai kursus berasaskan projek, Dasar dan Strategi Global memerlukan pelajar untuk mengintegrasikan kemahiran analitikal dengan menganalisis peluang-peluang perniagaan dan cabaran untuk membuat keputusan perniagaan yang lebih berkesan.

Kajian Liberal Core

Pengajian Liberal Core Curriculum adalah mencerminkan komitmen Gannon Universiti untuk identiti Katolik itu. Reka bentuk Core menawarkan pelajar yang ditetapkan, bersepadu, pengalaman yang dikongsi bersama sebagai asas bagi program ijazah pertama.

Anda Akan Mendapat

Gaji dalam perniagaan berbeza-beza bergantung kepada lokasi dan jenis organisasi.

 • perakaunan: $ 67,190
 • pengurus pengedaran: $ 86,630
 • pengurus kewangan: $ 117,990
 • penganalisis kewangan: $ 80,310
 • pengurus penjagaan kesihatan: $ 94,500
 • pengurus sumber manusia: $ 104,440
 • penaja jamin insurans: $ 65,040
 • penganalisis penyelidikan pasaran: $ 62,150
 • Pengurus Pemasaran: $ 128,750
 • pengurus jualan: $ 113,860

Semua maklumat gaji disusun daripada data yang dikumpulkan melalui Biro Statistik Buruh (bls.gov) dan / atau PayScale (payscale.com).

Syarat Kemasukan

Syarat Am

 • Siap 16 unit akademik di peringkat sekolah tinggi, empat daripadanya mestilah Inggeris; tiga dalam matematik, termasuk algebra I dan II; dan dua dalam bidang sains; baki tujuh unit hendaklah terdiri daripada sains sosial dan bahasa asing.
 • Anda pemilihan kursus akademik, gred, pangkat dalam kelas, bimbingan kaunselor cadangan dan markah / ACT SAT akan dikaji dengan teliti untuk kemasukan pertimbangan.
 • Menunjukkan motivasi dan rasa ingin tahu melalui minat dan aktiviti kurikulum.

Keperluan Next-Langkah

pelajar pemindahan dengan ijazah bersekutu dalam seni atau sains mungkin dapat menyelesaikan utama ini melalui Program Next-Langkah Gannon ini. Next-Langkah menjamin penerimaan sehingga 64 kredit dengan gred C atau yang lebih baik dan membolehkan pelajar memasuki Gannon dengan status tahap junior.

Kemungkinan #GU

 • Gannon ini Dahlkemper Sekolah Perniagaan mempunyai perkongsian dengan universiti terletak di Jerman, Poland dan China, menyediakan beberapa pembelajaran peluang di luar negara untuk pelajar pengurusan antarabangsa.
 • Permintaan untuk profesional perniagaan yang mempunyai kemahiran khusus dalam pengurusan antarabangsa dijangka meningkat sebagai perniagaan menubuhkan operasi di luar negara dan berusaha untuk membina hubungan yang kukuh dengan rakan kongsi global.
Program taught in:
English

See 3 more programs offered by Gannon University »

This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Sepenuh masa
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date