Sarjana Muda Sains dalam pengeluaran show

Umum

Penerangan Program

pengeluaran show

Lampu. Audio. Magic. Acara langsung mempunyai kuasa untuk bertahan di dalam minda orang ramai lama selepas pertunjukan berakhir. Sekiranya anda telah bermimpi tentang kerjaya dalam pengeluaran acara secara langsung, program Sarjana Pengeluaran Full Sail Show akan membekalkan anda dengan kemahiran praktikal untuk melakukan apa-apa prestasi ke peringkat seterusnya. Dari bunyi dan pencahayaan hidup kepada persembahan korporat , anda akan membina asas dalam pelbagai aplikasi audio dan visual , dan memasuki industri dengan pemahaman yang mendalam tentang apa yang bergerak penonton.

Bekerjasama dengan pasukan rakan sebaya, anda akan mereka bentuk dan mengurus konsert di salah satu tempat di kampus kami. Kursus portfolio yang berterusan menyediakan anda peluang untuk pengalaman pengeluaran dunia sebenar, manakala modul pembangunan kerjaya sepanjang kurikulum menyediakan anda untuk pencarian pekerjaan anda. Selepas tamat pengajian, perkhidmatan Pembangunan Karir kami akan tersedia untuk sokongan dan bantuan semasa anda membuat peralihan anda ke dalam bidang.

Menunjukkan Pengeluaran lulusan Ashley Parker telah disewa oleh Vans Warped Tour untuk bekerja sebagai Penolong Pengurus Peringkat di Akustik Akustik yang dibentangkan oleh Full Sail University. Ashley memberitahu kami bagaimana dia mendapat pekerjaan, apa tanggungjawabnya, mengapa tahap bawah tanah Akustik telah menjadi kejayaan, dan apa Artinya Warped bermakna kepadanya.

Tarikh Akhir Kemaskini Dis 2017

Latar Belakang Pusat Pengajian

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking ... Baca lebih lanjut

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking, or the business behind entertainment, an education at Full Sail University can prepare students for a career path doing what they love. Baca Ringkas