Sarjana Muda Sains dalam pengeluaran muzik

Umum

Penerangan Program

muzik

Ahli Muzik telah lama memainkan peranan penting dalam pelbagai aspek industri hiburan, menggunakan muzik untuk membantu memperkayakan televisyen, filem, radio, permainan video, acara langsung dan banyak lagi. Permintaan untuk kreatif, komposer teknologi cerdas adalah lebih besar berbanding sebelum ini, dan terima kasih kepada kemajuan dalam rakaman rumah, soundtrack kepada kehidupan kita boleh diwujudkan mana-mana sahaja di dunia.

Full Sail Universiti Music Production Ijazah Sarjana Muda Sains direka untuk melengkapkan pemuzik dan komposer dengan kemahiran pengeluaran muzik yang penting untuk kejayaan dalam pasaran moden hari ini. Sebagai pelajar dalam program ini, anda akan membangunkan pemahaman perkakasan muzik kontemporari dan teknologi perisian dengan mencipta lagu sendiri, skor anda, dan soundtrack. Anda juga akan mendapat asas yang kukuh dalam teori muzik, sejarah dan komposisi.

Sudah tentu, untuk membina kerjaya yang kukuh anda perlu tahu bagaimana untuk menjual kerja dan kebolehan anda kepada pelanggan yang berpotensi. Sebab itu program Mpbs ini juga menyediakan anda dengan pengetahuan yang menyeluruh mengenai konsep pemasaran muzik dan perniagaan untuk membantu anda berkembang sebagai seorang profesional yang bekerja dalam industri hiburan. Setelah tamat pengajian, anda akan memasuki pasaran kerja dengan portfolio peribadi dalam talian projek muzik yang berkualiti profesional dihasilkan sepanjang program ijazah.

Bidang Fokus

  • Teori Muzik
  • Komposisi
  • kejuruteraan
  • pemasaran
Tarikh Akhir Kemaskini Feb 2016

Latar Belakang Pusat Pengajian

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking ... Baca lebih lanjut

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking, or the business behind entertainment, an education at Full Sail University can prepare students for a career path doing what they love. Baca Ringkas