Sarjana Muda Sains dalam industri muzik / muzik

Umum

Penerangan Program

Muzik / Music Industri utama membolehkan pemuzik kreatif peluang untuk melibatkan diri dalam kursus yang pelbagai pengajian yang menyediakan mereka untuk kerjaya dalam banyak kawasan yang terdiri daripada industri muzik hari ini. Kurikulum Industri Muzik mengandungi tiga bidang tumpuan yang sama di mana semua pelajar terlibat: digunakan kajian muzik, rakaman audio dan pengeluaran muzik, dan perniagaan muzik dan keusahawanan. Kami percaya graduan kami perlu berpengalaman dalam setiap bidang ini, memandangkan kebanyakan peluang pekerjaan melibatkan crossover dan multitasking di beberapa kawasan industri muzik yang berbeza.

The Music / Program Industri Muzik ditempatkan di The Hearst Pusat Komunikasi dan Media Interaktif. Ia menyediakan akses kepada keadaan seni studio rakaman, bilik pasca produksi audio, studio televisyen dan radio, makmal komputer dan studio mempamerkan persembahan secara langsung. The Hearst CCIM memupuk persekitaran yang kreatif dan interaktif di mana profesional muda mengambil konsep dan kemahiran yang dipelajari dalam bilik darjah dan studio dan memohon mereka dalam tetapan pra-pekerjaan. Oleh kerana kurikulum Industri Muzik dilengkapi dengan pendidikan teras dalam seni liberal, Muzik / Music Industri di Saint Rose adalah campuran unik pengajian progresif dalam muzik kontemporari ditempatkan di dalam komuniti akademik yang bertenaga.

Apa yang akan saya pelajari?

Kurikulum Industri Muzik di The College of Saint Rose merangkumi kursus-kursus dalam kajian muzik gunaan, penulisan lagu, mengatur, rakaman kejuruteraan, rekod pengeluaran, Tools Pro, MIDI, perniagaan muzik, pengurusan artis, dan undang-undang muzik. Selain itu, pelajar juga berfungsi sebagai pengurus artis dan pengeluar rekod untuk pelanggan sebenar selama dua semester sebagai sebahagian daripada keperluan kursus, serta lengkap magang dengan syarikat muzik.

Keperluan keluar terakhir pada akhir tahun kanan adalah projek capstone menyeluruh yang mencerminkan pencapaian pelajar: mereka mesti mengemukakan album penuh panjang bahan yang mereka telah terdiri, diatur, dibacakan, kejuruteraan, dicampur dan dikuasai.

Sumber

jurusan muzik / muzik Industri digalakkan untuk mengambil bahagian dalam pelajar-jalan, di-rumah Rose Record Label Group, di mana mereka boleh dapat pengalaman tambahan dalam bidang penulisan lagu, rekod pengeluaran, pengurusan, pemasaran, dan penerbitan muzik.

GRAMMY U (Grammy University) adalah masyarakat yang unik dan berkembang pesat pelajar kolej, terutamanya yang berumur di antara 17 dan 25, yang mengikuti kerjaya dalam industri rakaman. peristiwa GRAMMY U dan program-program khas menyentuh semua aspek industri muzik, daripada teknologi kepada trek sendiri. Acara ini dijadualkan sepanjang semester untuk memberi ahli GRAMMY U pelbagai pengalaman dan pembangunan profesional. Oleh kerana kita adalah sebahagian daripada The Recording Academy, ahli-ahli mempunyai akses yang luar biasa kepada industri dan artis itu.

pelajar Saint Rose Industri Muzik adalah ahli The Music Persatuan Industri Pelajar (MISA). Melalui gabungan MISA dengan GRAMMY U, pelajar boleh mendapat pengalaman dan peluang untuk rangkaian dengan profesional industri melalui aktiviti dan acara tempatan, serantau dan negara.

Akreditasi

The Rose Jabatan Saint Muzik diiktiraf oleh Persatuan Kebangsaan Sekolah Muzik (NASM) dan oleh Majlis Negara bagi Akreditasi Pendidikan Guru (NCATE).

Keperluan Program

Muzik Gunaan

Semua pelajar menumpukan perhatian dalam Industri Muzik dikehendaki melengkapkan lapan semester pengajian yang dipohon pada instrumen utama mereka atau suara. Repertoire Kelas dan Konvokesyen Muzik diperlukan untuk tujuh semester. Semester dan juri tahunan adalah sebahagian daripada alat penilaian yang digunakan dalam kajian gunaan. Sila rujuk sukatan pelajaran khusus untuk keperluan terperinci.

pelajar Industri Muzik boleh uji bakat untuk menumpukan perhatian dalam gunaan Songwriting / Komposisi. Pelajar yang dimasukkan ke pilihan ini akan mengambil utama gunaan Songwriting / Komposisi (MUS 397) di tempat instrumen gunaan atau pelajaran vokal (MUS393). Penulis lagu / Komposer juga akan mengambil MUS300: Seminar Komposisi menggantikan MUS100: Repertoire Class. Pelajar juga dikehendaki memenuhi 6 semester kajian gunaan dalam instrumen menengah atau suara (MUS394).

Ensembles Majorpelajar Industri Muzik dikehendaki untuk mengambil bahagian dalam yang sesuai kumpulan berprestasi utama kepada kepekatan digunakan mereka untuk sekurang-kurangnya tujuh semester, empat yang ada di dalam The Commercial Muzik Rakaman Ensemble, MUS 280 (uji bakat diperlukan). Semua pemain Industri Muzik gitar dan bass elektrik ditugaskan untuk berada dalam Jazz Guitar Ensemble, MUS 287, sebagai ensemble berprestasi utama mereka. All Music jurusan dikehendaki mendapat sekurang-kurangnya empat kredit kolej penyertaan utama ensemble. Semua pemindahan Muzik jurusan dikehendaki mengambil sekurang-kurangnya empat semester ensemble berprestasi utama mereka di The College of Saint Rose.

berkumpulan kecil

All Music jurusan boleh menyertai berkumpulan bukan diperlukan. Ini termasuk Brass Choir, Chamber Choir, Penyanyi Madrigal, Chorale wanita, Glee Club, Clarinet Choir, Flute Choir, Instrumental Jazz Ensemble, Vocal Jazz Ensemble, Saxophone Ensemble, Vocal Chamber Music Ensemble, Opera Workshop, Brass Quintet, Chorale wanita, Percussion Ensemble , Kampus / Community Band, Chamber Orchestra, Symphony Orchestra dan Dewan Winds.

Projek akhir

pelajar Muzik / Music Industri dikehendaki melengkapkan satu projek capstone dalam bentuk panjang CD penuh sepanjang tahun senior. Projek ini memerlukan pelajar untuk mengarang, rekod, melaksanakan, menghasilkan, dan jurutera semua aspek album dan membentangkan CD perlawanan akhir di akhir semester sebagai persembahan main balik. Muzik fakulti Industri mesti meluluskan cadangan untuk memulakan projek.

Kemasukan:

Kemasukan Prasiswazah Office bermula semakan permohonan tahun pertama setiap musim luruh pada akhir September untuk Kejatuhan berikut. Pelajar digalakkan untuk mengemukakan permohonan lengkap seawal November. Kemasukan Team akan kembali keputusan mengenai permohonan yang lengkap dalam tempoh hanya tiga minggu. Biasiswa anugerah College akademik pada masa yang sama.

Apa yang Membuat Permohonan yang Lengkap

  • Dalam Talian atau Paper permohonan (yuran diketepikan bagi pemohon online!)
  • Transkrip High School Rasmi
  • Transkrip rasmi bagi mana-mana Kolej Level
  • SAT atau skor ACT
  • Demonstrasi kemahiran bahasa Inggeris: Hantarkan skor TOEFL, IELTS, atau PTE anda. Keperluan ujian dikecualikan bagi pemohon yang sebelum ini telah memperoleh ijazah sarjana muda atau sarjana di Amerika Syarikat. The College of Saint Rose menawarkan Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua (ESL) kajian dan menawarkan penerimaan bersyarat kepada mereka yang memenuhi semua syarat kemasukan lain. Bersyarat pelajar diterima mesti menunjukkan penguasaan bahasa Inggeris sebelum mendaftar dalam kursus mereka.
  • Surat Sokongan daripada kaunselor atau guru
  • Esei atau Graded Paper
  • Pemohon juga boleh memohon melalui Common Permohonan Online.

SYARAT KEMASUKAN TAMBAHAN

Uji bakat

Terdapat dua uji bakat yang berlaku pada hari yang sama bagi pemohon untuk kepekatan Industri Muzik. Kedua-duanya diperlukan untuk diterima ke dalam kepekatan Industri Muzik di Saint Rose: 1. Kolej Rose Jabatan Saint Muzik Audition An uji bakat dengan ahli-ahli fakulti Jabatan Muzik diperlukan untuk semua orang yang ingin utama dalam Muzik di The College of Saint Rose. Keupayaan untuk membaca notasi muzik diperlukan untuk semua instrumentalists dan vokalis. Semua pelajar mungkin akan diminta untuk menunjukkan kebolehan penglihatan-membaca mereka semasa uji bakat mereka.

  1. The College of Saint Rose Industri Muzik Audition Yang berlaku selepas Muzik Jabatan Uji bakat, akan ada uji bakat tambahan untuk pemohon Program Industri Muzik. Program Industri Muzik Audition akan menyediakan ruang kepada pelajar untuk menunjukkan bakat tambahan (penulisan lagu / mengarang, alat ganti, gaya komersial atau jazz).

Terdapat garis panduan yang khusus untuk setiap uji bakat dan disiplin memainkan peranan penting atau vokal. Butir-butir mengenai uji bakat boleh didapati di: http://strose.smartcatalogiq.com/en/2015-2017/Catalog/Programs-of-Study/Music-Industry-BS.

Tarikh Akhir Kemaskini Ogo 2017

Latar Belakang Pusat Pengajian

The College of Saint Rose is a progressive community of scholars focused on gaining knowledge and applying what they’ve learned to make the world around them better. Located in the heart of Albany, th ... Baca lebih lanjut

The College of Saint Rose is a progressive community of scholars focused on gaining knowledge and applying what they’ve learned to make the world around them better. Located in the heart of Albany, the New York state capital, Saint Rose offers a private, independent, coeducational college experience in a vibrant urban setting. Baca Ringkas