Sarjana Muda Sains (Kepujian) dalam Pengurusan Hotel

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sarjana Muda Sains (Kepujian) dalam Pengurusan Hotel

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Program Sarjana Muda Sains yang ditawarkan oleh Universiti Hotel dan Pelancongan Pengurusan ( SHTM ) Universiti Politeknik Hong Kong (PolyU) adalah pelbagai disiplin dan melengkapkan pelajar dengan pengetahuan profesional dan kemahiran untuk pelbagai kerja kompleks, pengurusan dan khusus aktiviti di hotel dan industri pelancongan. Program-program ini bermula dengan Disiplin Luas Hotel dan Pengurusan Pelancongan, gabungan hotel dan pengurusan pelancongan untuk tahun pertama pengajian. Pelajar mempunyai pilihan untuk memilih program pengajian utama, sama ada BSc (Hons) di Hotel Management atau BSc (Hons) dalam Pelancongan dan Pengurusan Acara selepas melengkapkan tahun pertama pengajian.

The BSc (Hons) dalam program Pengurusan Hotel mendidik pelajar tentang perniagaan hotel dan pengurusan perkhidmatan makanan. Tumpuan perkhidmatan pelanggannya membolehkan graduan cemerlang dalam industri hotel dan perkhidmatan makanan. Program multidisiplin ini menyediakan pelajar untuk kerjaya di peringkat pengurusan di hotel, perkhidmatan makanan, dan industri perkhidmatan yang lebih luas, sama ada secara tempatan atau antarabangsa. Pelajar belajar untuk berfokus pelanggan, analitis dan bebas, dan pada masa yang sama mengembangkan kemahiran komunikasi dan kepimpinan. Mereka juga mendapat perspektif global untuk memenuhi cabaran yang dihadapi oleh industri hotel dan perkhidmatan makanan dinamik.

SHTM undergrad" src="//cdn01.masterstudies.com/element_db/56/56026_undergraduate.jpg" alt="SHTM undergrad" />

Pelajar SHTM menikmati pelbagai peluang untuk pendedahan antarabangsa dan pengalaman praktikal dalam profesion pilihan mereka dan diiktiraf di seluruh dunia untuk berkaliber pembelajaran mereka. Program Pertukaran Siswa membolehkan mereka hidup dan belajar di budaya dan negara yang lain. Penempatan Industri membolehkan mereka memperoleh pengetahuan dan pengalaman praktikal dari beberapa nama terbaik dalam industri perhotelan di seluruh dunia, dan Study Tours membolehkan mereka mengalami gaya perhotelan yang berbeza pertama sekali di lokasi menarik. Peluang belajar dan bekerja di Hotel ICON, hotel mengajar dan penyelidikan di sekolah, menjadikannya lebih menarik!

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini May 7, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Hong Kong - Kowloon
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Hong Kong - Kowloon
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat