Sarjana muda reka bentuk pakar dalam reka bentuk audio visual

Umum

4 lokasi tersedia

Penerangan Program

ESG

Audio pelajar Design Visual menggabungkan mesej visual berkuasa melalui pengadunan konseptual dan teknikal reka bentuk bunyi dan gerakan. Topik yang akan dibincangkan sepanjang kursus termasuk: pengeluaran multimedia Digital; reka bentuk gerakan dan bercerita; narratology; videografi kreatif, korporat dan komersial; muzik dan teori asas akustik; bunyi reka bentuk dan penyuntingan audio; muzik dan gerakan dalam masyarakat dan amalan media profesional. Pelajar akan diajar untuk bekerja merentasi spektrum yang luas perkakasan dan perisian editing alat audio dan visual. kemahiran teknikal yang kukuh ditambah dengan asas yang kukuh dalam bidang psikologi tingkah laku manusia / penonton dan industri pengeluaran akan membolehkan graduan kemasukan ke bidang serba boleh dalam sektor kreatif dan korporat.

 • Habis kos 1 tahun (+ -R1000) ** anggaran sahaja
 • penilaian projek berasaskan berterusan
 • penghujahan Digital dan portfolio cetak di ke-2 dan ke-3 tahun
 • tahun akhir ijazah pada bulan Disember
 • Calon Ijazah boleh terus memohon pengajian pasca ijazah yang belum selesai mereka memenuhi permohonan dan pintu masuk keperluan Institusi yang berkaitan.
 • Program kami adalah jaminan kualiti dan diseragamkan di semua kampus Inscape nasional.
 • Anda boleh mendaftar untuk Sarjana Muda kami program Design di mana-mana kampus untuk melengkapkan tahun 1 anda.
 • Pelajar-pelajar yang diterima masuk ke program ijazah pengkhususan tertentu mungkin diperlukan untuk menamatkan pengajian tahun ke-2 dan ke-3 mereka di kampus Inscape lain khusus.

Apa yang dimasukkan ke dalam perjalanan

 • MacBook * pilihan
 • Wacom tablet
 • Lesen perisian (mengikut keperluan program)
 • buku teks yang ditetapkan
 • 1 tahun peralatan seni awal
 • langganan perpustakaan dalam talian
 • panduan belajar digital dan perisian kursus
 • sambungan Internet

dikecualikan

 • habis Bulanan
 • kamera digital

Maklumat Kursus Tahun 1

ASAS DESIGN tahun 1 - KEMAHIRAN DESIGN

 • Membangunkan kemahiran reka bentuk asas untuk mencipta reka bentuk celik pemikir kritikal.
 • Membangunkan Kemahiran Lukisan asas, bahan asas dan kesedaran Manufacturing, Image membuat Digital, Komunikasi, Software
 • dan kemahiran Kepimpinan untuk mewujudkan pereka berpengetahuan luas sesuai untuk mana-mana industri reka bentuk.
 • Membangunkan kesedaran alam bersepadu reka bentuk, memajukan pemikiran unik pelajar kita.
 • Memperkenalkan penghargaan Sejarah Design.
 • Mewujudkan blok binaan asas untuk penyelesaian masalah yang kreatif.

Maklumat Kursus Tahun 2

DISIPLIN KHUSUS 2 tahun - PENGETAHUAN DESIGN

 • Membangunkan pengetahuan tertentu Disiplin melalui bunyi dan integrasi audio-visual dengan meneroka asas-asas komunikasi dan pembangunan dalam kemahiran pengeluaran multimedia digital, reka bentuk gerakan kemahiran / grafik dan audio visual bercerita.
 • Menggunakan teori kepada amalan melalui audio progresif dan kemahiran teknikal visual termasuk: bentuk dan gerakan, teknologi video, narratology, teknik kamera, penyuntingan filem, kejuruteraan audio, reka bentuk bunyi dan penyuntingan.
 • Memajukan kemahiran perisian dan pengetahuan teknikal melalui program-program perisian yang memberi tumpuan kepada kesan visual digital, menyunting kebolehan, manipulasi visual dan mengamalkan proses pasca produksi.
 • Membangunkan pemahaman tentang perniagaan reka bentuk dengan menangani kecekapan audio-visual seperti: bunyi Live, penyiaran, muzik dalam masyarakat, amalan multimedia profesional dan kajian media.

Maklumat Kursus Tahun 3

PENGKHUSUSAN 3 tahun - STYLE DESIGN

 • Membangunkan tandatangan audio gaya reka bentuk visual dengan bereksperimen dengan skrip filem, animasi 3D untuk filem dan televisyen dan kesan khas.
 • Membangunkan pengetahuan terlebih dahulu dan kemahiran pakar dalam prinsip-prinsip dan aliran kerja animasi 3D, videografi korporat dan komersial, sosiologi muzik, teknologi muzik dan pencampuran audio.
 • Kesedaran teknologi terkini reka bentuk dan inovasi melalui amalan dalam program-program perisian yang meneroka pemodelan, animasi dan teknik rendering yang lebih maju.
 • Membangunkan pemahaman tentang garis panduan dan prinsip-prinsip yang terlibat dalam menjalankan perniagaan reka bentuk. Menggalakkan visi perniagaan, misi dan nilai-nilai memberi graduan keyakinan dan 'pengetahuan' untuk memulakan inisiatif reka bentuk mereka sendiri berdasarkan dalam pengetahuan asas pembangunan strategik, strategi pemasaran, kepentingan penjenamaan dan menguruskan kewangan.

Lebih lanjut mengenai Ijazah Sarjana Muda Reka Bentuk (B.DES)

Ini kelayakan penuh masa selama tiga tahun menghasilkan pereka profesional dilengkapi untuk kerjaya yang memuaskan dalam reka bentuk. Pelajar yang layak boleh mengamalkan pereka sebagai junior atau belajar ke arah Ijazah Kepujian. Sebagai kelayakan ini adalah universal, ia terpakai kepada pelbagai disiplin reka bentuk, termasuk reka bentuk fesyen, reka bentuk dalaman, reka bentuk grafik, reka bentuk multimedia, reka bentuk barang kemas, reka bentuk perindustrian, reka bentuk produk, reka bentuk ruang, penyelidikan reka bentuk, penulisan reka bentuk dan reka bentuk alam sekitar .

Secara tradisinya, pelbagai bidang dalam reka bentuk dan pendidikan reka bentuk telah dipisahkan. Sekolah Pengajian Tinggi Awam dan swasta telah menawarkan pelbagai kelayakan. Ijazah Sarjana Muda kami kelayakan Design menjajarkan piawaian industri dan mendidik pereka mengikuti garis panduan yang sama. Ia juga melaksanakan standard minimum lama ditunggu-tunggu untuk pereka dalam pelbagai bidang.

Design diiktiraf di seluruh dunia sebagai satu profesion. Di seluruh dunia, pereka perlu mempunyai sekurang-kurangnya kelayakan tiga tahun. Inscape menawarkan Ijazah Sarjana Muda Reka bentuk dengan kecekapan yang sama dan pengkhususan melalui mata pelajaran elektif.

Tahun pertama Ijazah Sarjana Muda Design menyediakan asas dalam reka bentuk pemikiran, membina dan komunikasi visual, fotografi, kajian bahan, membuat imej dan sejarah reka bentuk, kajian komunikasi, kepimpinan dan pemikiran unik dan perisian termasuk asas-asas dalam produk Adobe. Kami suka bahawa pelajar-pelajar kita belajar bersama bakal pereka disiplin lain. Ini jenis pendedahan bertiup perspektif reka bentuk pelajar terbuka luas dan mengajar relevan dan kesesuaian dari segi penyelesaian reka bentuk dalam dunia perniagaan.

Pada akhir tahun pertama, pelajar dikehendaki untuk memilih aliran yang mereka pilih sebagai pengkhususan pilihan kerjaya masa depan mereka. Pelajar-pelajar kita suka fakta bahawa mereka mempunyai satu tahun penuh untuk berakar umbi sepenuhnya dalam dunia reka bentuk. Mereka membuktikan kepada fakta bahawa apabila mereka membuat keputusan akhir mengenai pengkhususan yang dipilih bahawa mereka berbuat demikian dengan keyakinan dan dimaklumkan sepenuhnya.

tahun kedua dan ketiga adalah sengit. Setiap aliran pengkhususan penuh dengan pengetahuan dan kemahiran teknikal yang diperlukan disiplin yang berkenaan. Pelajar-pelajar kita bagaimanapun, telah bersedia dalam tahun pertama dan masuk ke dalam tahun kanan dilengkapi dengan keupayaan untuk berfikir secara kritis dan memohon diri mereka dengan berkesan. kadar kejayaan kita adalah bukti kepada hakikat bahawa pendekatan unik kami untuk reka bentuk pengajaran, kerja-kerja.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Inscape believes in offering value driven products to ensure the diverse growth of the creative sector and industry at large. We have an established institutional culture that is unique to Inscape and ... Baca lebih lanjut

Inscape believes in offering value driven products to ensure the diverse growth of the creative sector and industry at large. We have an established institutional culture that is unique to Inscape and its students. Our culture is built on a value system that encourages quality, authenticity and relationships. We strive for this to be reflective in all areas of our institution. Baca Ringkas
Cape Town , Durban , Midrand , Pretoria + 3 Lagi Kurang