Sarjana Muda Perniagaan Antarabangsa

Umum

Penerangan Program

Program Sarjana Muda dalam Perniagaan Antarabangsa memberi pelajar gambaran keseluruhan aspek pasaran antarabangsa dan transaksi perniagaan rentas sempadan. Objektif program utama adalah untuk menyediakan profesional yang berpendidikan tinggi dan berpelajaran disiplin, berpandangan kritis dengan kemahiran analitis, penyelesaian masalah dan linguistik yang baik, bersedia bekerja dalam keadaan fleksibel pasaran antarabangsa yang berubah dengan pantas. Program ini dirancang untuk mengembangkan pemahaman mengenai dimensi ekonomi, sosial, budaya, dan politik hubungan antarabangsa dan memberi pelajar pengetahuan, ekonomi, perdagangan, kewangan, pengurusan, pemasaran, dan statistik mendalam, relevan, dan terkini dalam perspektif antarabangsa.

Profil pelajar

Program ini mempersiapkan pelajar untuk memulakan dan mengendalikan syarikat mereka sendiri yang terlibat dalam transaksi rentas sempadan, serta bekerja dalam operasi, analitik, dan posisi pengurusan untuk organisasi perniagaan (termasuk syarikat multinasional), institusi awam dan bukan keuntungan dalam pelbagai negara dan industri. Lulusan dilengkapi dengan pengetahuan tentang hubungan ekonomi antarabangsa dan kemahiran perniagaan teras yang diperlukan untuk mengatasi cabaran persekitaran perniagaan multikultural antarabangsa yang dinamik.

137508_137479_WUEB-08.jpgWroclaw University of Economics and Business"}" />

Prospek kerjaya

 • Kedudukan operasi dan analitik dalam perusahaan yang beroperasi di pasaran antarabangsa atau bekerjasama dengan pelanggan asing.
 • Kedudukan operasi dan analitik dalam organisasi dan institusi antarabangsa.
 • Pakar dalam perdagangan luar negeri (eksport dan import).
 • Pakar di pejabat kastam, kedutaan, dan konsulat.
 • Pakar dalam kewangan dan penyelesaian perdagangan antarabangsa.
 • Pakar dalam logistik antarabangsa.
 • Pakar dalam pengurusan antarabangsa.

137500_137472_WUEB-02.jpgWroclaw University of Economics and Business"}" />

Jadual

Pendaftaran adalah dari 1 Jun 2020 hingga 16 Ogos 2020.

Dalam tarikh ini calon wajib:

 1. Daftar dalam sistem pendaftaran.
 2. Bayar yuran pendaftaran 85 PLN ke akaun bank individu yang dinyatakan dalam sistem pendaftaran (IRK).
 3. Isi borang dengan data, muat turun foto, pilih program pengajian, sertakan dokumen yang diperlukan.
 4. Setelah mendapat maklumat mengenai hasil positif dari pengesahan dokumen - bayar yuran pengajian untuk semester pertama pengajian ke akaun khas yang ditunjukkan oleh Jawatankuasa Pengambilan.
 5. Hantarkan semua dokumen dengan fotokopi dan terjemahan sumpah ke dalam Bahasa Poland kepada Jawatankuasa Pengambilan. Tarikh akhir adalah pada 28 September 2020, jam 3 petang Tarikh penghantaran dokumen adalah penting, bukan tarikh penghantaran.

Harap maklum: Dokumen mesti dihantar melalui pos atau perkhidmatan kurier.

Jangan hantar dokumen sebelum keputusan Jawatankuasa Pengambilan mengenai kemasukan anda untuk belajar.

Pemimpin kursus

Magdalena Myszkowska, Ph.D.

e-mel: magdalena.myszkowska@ue.wroc.pl

Tarikh Akhir Kemaskini Jul 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at ma ... Baca lebih lanjut

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at maintaining and strengthening the position of the university on regional, national, and international levels, improving competitive advantage, and shaping its image of a modern institution, open and friendly to its employees, students, and the environment. Baca Ringkas