Dari menjalankan perniagaan agribisari berasaskan ladang yang besar hingga ke perdagangan makanan antarabangsa, anda akan memperoleh pengetahuan perniagaan yang mantap dan kukuh untuk membantu memajukan masa depan sektor pengeluaran utama New Zealand.

Pengalaman praktikal

Semasa ijazah, anda akan mendapat lebih daripada 300 jam pengalaman kerja berbayar. Itu akan memberi kelebihan kepada majikan yang berpotensi.

Sertai industri di peringkat kanan

Ekonomi New Zealand didominasi oleh pertanian dan makanan - ia menjana hampir $ 37 bilion dalam pendapatan eksport setahun dan permintaan antarabangsa dijangka terus berkembang. Sertai kumpulan besar Massey yang telah mendapat pekerjaan sebelum mereka tamat. Mereka telah menjadi pemimpin dalam industri ini.

Sertai sebuah universiti terkemuka di dunia

Massey adalah universiti bertaraf dunia dan Universiti No 1 New Zealand dalam bidang pertanian mengikut kedudukan QS (Quacquarelli Symonds). Kami juga menduduki ranking di 150 universiti teratas di seluruh dunia untuk pertanian oleh Kedudukan Global Akademik Peringkat ShanghaiRanking.

Rekod bangga kami bermula pada tahun 1927 apabila kami menawarkan ijazah pertama di New Zealand dalam bidang pertanian dan hortikultur. Kami mempunyai Kelab Petani Young terbesar di New Zealand.

Massey Business School kami juga menduduki ranking dunia - ia adalah antara dua peratus daripada sekolah perniagaan di peringkat global dan AACSB diiktiraf dengan pakar ekonomi dan pakar kewangan yang terkenal di peringkat antarabangsa.

Pengetahuan antarabangsa yang relevan

Anda akan mendapat kepakaran dari pensyarah dan tutor yang terkemuka di dunia. Program kami dalam perniagaan pertanian menggabungkan kepakaran kami yang terkemuka di dunia dalam bidang perniagaan dan pertanian. Graduan dan kakitangan Massey membantu menentukan masa depan perniagaan pertanian dan makanan negara kita.

Program AgriCommerce Massey menjajarkan dirinya dengan industri agribisnis di seluruh dunia - memastikan graduan kami mempunyai kemahiran dan pengetahuan industri yang diperlukan oleh majikan.

Apa yang akan anda pelajari?

Program bertaraf dunia tiga tahun ini akan:

 • Mengajar anda tentang sistem pengeluaran ladang, pengurusan rantaian bekalan, pemasaran, ekonomi makanan, dan perniagaan agribisnis antarabangsa
 • Beri anda pemahaman yang kuat mengenai apa yang diperlukan untuk menjadi mampan dan berdaya saing sepanjang rantaian nilai makanan dan pasaran makanan dan serat global.
 • Berikan anda pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk menyampaikan di tempat kerja masa depan
 • Beri anda pengetahuan yang kukuh tentang sistem berasaskan tanah dan perniagaan pertanian bersama dengan pengetahuan pakar dalam satu bidang perniagaan pertanian
 • Mengajar anda untuk memohon dan mengintegrasikan pengetahuan ilmiah, teknologi dan perniagaan untuk memenuhi tuntutan pasaran
 • Pastikan anda akan menjadi seorang pemikir analitik yang baik yang dapat mensintesis maklumat dalam pembangunan penyelesaian yang baik dan inovatif.
 • Beri anda pemahaman mengenai etika, persekitaran pelbagai budaya dan antarabangsa
 • Membantu anda membangunkan komunikator yang berkesan dan pelajar yang berdikari sendiri
 • Berikan anda kemahiran pengurusan yang terpakai di seluruh industri utama

Anda akan mengintegrasikan pengetahuan saintifik, teknologi dan perniagaan baru untuk membentuk masa depan yang cerah untuk bidang perusahaan yang menopang kita semua.

Testimoni

Cameron Walker
Sarjana Muda AgriCommerce, Penilaian Penilaian Pedalaman
"Selepas tamat pengajian saya mendapati sangat mudah untuk mendapatkan pekerjaan. Terdapat permintaan yang tinggi untuk pelajar pertanian pada umumnya, tetapi lebih untuk pelajar penilaian luar bandar ... "

Di Massey University saya mendapati diri saya dicabar oleh kedua rakan dan mentor saya untuk mencapai yang terbaik dari kemampuan saya.

Penilaian pedesaan merayu kepada saya kerana saya mahukan kerjaya dalam industri pertanian yang menawarkan pelbagai kerja dan membolehkan saya bertemu dan berangkaian dengan pelbagai orang baik di pejabat dan di lapangan.

Ijazah saya mencabar tetapi sangat bermanfaat. Setiap kursus yang menjadi sebahagian daripadanya adalah aspek pertanian yang saya mahu menguasai, saya pasti dapat melihat nilai dalam menyelesaikan setiap.

Waktu saya di Massey tidak dapat dilupakan. Bahagian yang terbaik adalah orang yang saya temui, baik pelajar dan pensyarah. Ia sangat dikelilingi oleh orang-orang yang berfikiran sama yang juga mempunyai semangat untuk pertanian.

Salah satu pengalaman saya yang paling menggembirakan ialah Naib Pengerusi Kelab Petani Muda Massey, ia membolehkan saya membangunkan kepimpinan saya dan kemahiran interpersonal. Yang kedua ialah sebahagian daripada Rangkaian Daging Merah; ia memberi saya wawasan yang tidak ternilai dalam perniagaan pertanian New Zealand dan akses kepada beberapa orang di barisan hadapan industri.

Suatu nasihat yang paling berharga yang boleh saya berikan ialah mengambil apa-apa dan setiap peluang yang datang dengan cara anda. Sertai sebuah kelab, terlibat dalam inisiatif, dan yang paling penting, rangkaian dengan rakan-rakan pelajar dan mana-mana profesional industri yang disediakan untuk anda.

Kerjaya

Sektor perniagaan di New Zealand berkembang pesat, dan terdapat permintaan yang kuat untuk graduan, dari menjalankan perniagaan berasaskan ladang besar melalui perdagangan antarabangsa. Kakitangan kami adalah penyelidik aktif. Oleh itu, program AgriCommerce Massey mengintegrasikan perkembangan terkini dan memikirkan pembelajaran anda.

Anda akan muncul dengan pengetahuan dan asas kemahiran untuk beberapa laluan kerjaya.

 • Pemasaran antarabangsa
 • Ekonomi
 • Perbankan luar bandar
 • Penilaian Luar Bandar
 • Kerajaan
 • Perniagaan
 • Jualan
 • Membeli
 • Perundingan
 • Pengurusan ladang
 • Pemilikan ladang
 • Pengurus pembelian
Program diajar dalam:
English

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh Massey Business School »

Tarikh Akhir Kemaskini January 11, 2019
Kursus ini Online, Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
28,520 NZD
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Julai 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Julai 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date