Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan

Umum

3 lokasi tersedia

Penerangan Program

Di Hult International Business School , anda akan melakukan lebih daripada belajar asas-asas perniagaan dan memperoleh ijazah anda. Anda akan belajar melihat dunia secara berbeza.

Pada Hult , anda akan direndam dalam persekitaran global dan setiap topik yang anda pelajari akan didapatkan dari sudut pandang global, dari pemasaran ke undang-undang kepada perancangan kerjaya. Sepanjang pengalaman siswazah anda, anda akan dicabar untuk berfikir kreatif, akal, dan bekerjasama dengan rakan-rakan anda dalam persekitaran pembelajaran antarabangsa dan kerjasama kami.

Apa yang menjadikan Hult unik

Program Sarjana Muda di Hult International Business School tidak seperti mana-mana ijazah sarjana lain yang mungkin anda sedang mempertimbangkan.

Dengan menyatukan idea-idea orang, budaya, dan inovatif dari seluruh dunia, Hult memberikan anda pengalaman pendidikan yang unik dan global.

Perspektif multikultural

Dalam persekitaran pembelajaran antarabangsa dan kolaborasi Hult , anda akan menarik perhatian latar belakang dan pengalaman rakan-rakan anda dan belajar untuk melihat dunia melalui lensa yang benar-benar global.

Sertai rakan sekelas lebih daripada 130 kebangsaan, bercakap lebih 80 bahasa, semasa anda belajar tentang dunia dan bagaimana untuk bekerja merentasi budaya.

Hult's London undergraduate campus" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/12/122751_web-S9_025.jpg" alt="Students at Hult's London undergraduate campus" />

Akreditasi

Hult diiktiraf oleh tiga badan akreditasi antarabangsa yang paling berprestij untuk pendidikan perniagaan: Persatuan untuk Sekolah-sekolah Sekolah Kebajikan Perniagaan (AACSB International), Persatuan MBA (AMBA), dan EQUIS (Sistem Peningkatan Kualiti Eropah). Kami adalah sekolah perniagaan pertama di Amerika Syarikat untuk mencapai akreditasi tiga kali ini, yang hanya dipegang oleh 1% sekolah perniagaan di seluruh dunia.

Kurikulum

Bina teras anda (Perniagaan / Melebihi Perniagaan): Bangun asas pengetahuan penting, kemahiran maju, dan minda pertumbuhan melalui kursus mandatori yang membentuk teras program anda.

Pilih jalur anda: Walaupun program teras memberikan anda pengetahuan dan kemahiran penting untuk berjaya dalam mana-mana persekitaran perniagaan, pilihan pengkhususan anda memberi anda kelebihan dalam bidang yang paling berminat untuk mengejar kelulusan anda.

Cabaran pembelajaran: Letakkan teori menjadi praktik dalam senario perniagaan dunia sebenar.

Pelatih: Memohon pengetahuan anda, mengasah kemahiran anda, dan memaksimumkan peluang pekerjaan anda dengan latihan.

Capstone: Pada akhir ijazah anda projek batu kapur akhir menyatukan semua yang anda pelajari sepanjang ijazah anda. Pilih antara latihan, tesis bertulis, cabaran korporat atau korporat dunia sebenar, atau buat permulaan dengan bantuan inkubator dalaman kami Hult Founders Lab.

Keperluan kemasukan

Kami menerima permohonan dalam talian di laman web kami atau melalui Aplikasi Bersama.

Hult mencari pelajar yang akan memberi impak, bukan hanya dalam perniagaan, tetapi di dunia-dan itulah skor ujian sesuatu tidak selalu dapat diukur. Dengan itu, Hult mengambil pendekatan yang komprehensif untuk menyemak semua maklumat yang dikemukakan dengan setiap permohonan.

Pemohon yang sesuai mesti menyediakan perkara berikut:

  • Bukti pencapaian akademik anda, termasuk transkrip sekolah rasmi
  • Bukti penguasaan bahasa Inggeris, iaitu, TOEFL / IELTS (jika bahasa Inggeris bukan bahasa ibunda anda)
  • Skor SAT / ACT (pilihan)
  • Satu rujukan akademik
  • Pernyataan Peribadi sebagai esei (400-500 perkataan) atau video (2-5 minit)
  • Bayaran permohonan USD 75

Pembiayaan

Hult menawarkan biasiswa merit dan geran berasaskan keperluan kepada pelajar yang layak. Kami juga boleh menasihati anda mengenai program bantuan kewangan di negara asal anda.

Tuisyen untuk tahun 2020-2021

  • London: £ 32,500 / tahun
  • San Francisco: $ 49,100 / tahun
  • Boston: $ 49,100 / tahun

Hult International Business School berhak untuk membuat perubahan dalam kursus yang ditawarkan, keperluan untuk tamat pengajian, lokasi, yuran program, dan penginapan pada bila-bila masa tanpa notis. Sila pastikan anda telah membaca dan memahami terma dan syarat kami, yang anda akan diminta untuk menerima pada saat mengemukakan permohonan anda.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mi ... Baca lebih lanjut

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mindset needed to thrive in a time of change, and lifelong learning opportunities so that they can stay on the cutting edge long past graduation. Baca Ringkas
London , Cambridge , San Francisco , Dubai , Shanghai , London , New York + 6 Lagi Kurang