Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan

Umum

2 lokasi tersedia
Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Melengkapi diri anda dengan Silberman yang berpandangan jauh ke dalam bidang Pentadbiran Perniagaan untuk menjadi graduan yang dicari. Anda boleh memilih untuk melengkapkan utama Pentadbiran Perniagaan dengan atau tanpa kawasan tumpuan.

Majoriti Pentadbiran Perniagaan memberikan anda pilihan untuk memberi tumpuan kepada bidang kepekatan dengan mengambil kursus perniagaan yang lebih maju yang membantu menentukan keterampilan anda.

Semua pelajar yang mendaftar dalam program Sarjana Muda Sains mesti melengkapkan Kurikulum Teras Universiti dan Perniagaan sebagai tambahan kepada kredit yang disenaraikan di bawah pilihan gelaran utama Pentadbiran Perniagaan anda.

BS dalam Pentadbiran Perniagaan Tanpa Kepekatan

Keperluan Ijazah BS untuk Pentadbiran Perniagaan Utama

Pelajar yang mengikuti pentadbiran perniagaan utama tanpa tumpuan mestilah menyelesaikan 21 kredit kursus utama perniagaan seperti berikut:

Kursus yang Diperlukan
 • MIS4307 Pengenalan kepada E-Perniagaan ATAU
  Aplikasi Spreadsheet MIS4303 dalam Perniagaan
Kursus Elektif Utama

Pilih 18 kredit di antara kursus utama perniagaan yang ditawarkan oleh jurusan Perniagaan Alumni Silberman (dengan syarat prasyarat kursus telah dipenuhi). Tidak lebih daripada 9 kredit ini boleh diambil dalam mana-mana disiplin yang diberikan.

Konsentrasi Pilihan untuk BS dalam Pentadbiran Perniagaan

Kepekatan Sistem Maklumat

Kursus yang Diperlukan
Empat kursus yang diperlukan hanya ditawarkan di Kampus Metropolitan.

 • Komunikasi Data MIS4301
 • Aplikasi Spreadsheet MIS4303 dalam Perniagaan
 • MIS4304 Aplikasi Pangkalan Data dalam Perniagaan
 • Analisis Sistem MIS4305, Reka Bentuk

Pilih Tiga Kursus Perniagaan Pilihan Raya
Kursus-kursus yang dipilih dari mana-mana kursus yang dibenarkan dalam jurusan Kolej Perniagaan Silberman yang lain. Dibenarkan bermakna pelajar telah memenuhi semua prasyarat untuk mana-mana kursus yang dia ingin didaftarkan.

Konsentrasi Perniagaan Antarabangsa

BS dalam Pentadbiran Perniagaan dengan kepekatan Perniagaan Antarabangsa menyediakan anda untuk memahami dan berkesan mengambil bahagian dalam pengurusan firma perniagaan yang beroperasi di persekitaran multinasional. Kursus mengkaji teori mendalam dan konsep yang digunakan untuk menjalankan perniagaan dalam arena global yang kompetitif.

Kursus yang Diperlukan

 • IBUS3201 Asas Perniagaan Antarabangsa
 • Prinsip Pemasaran Antarabangsa MKTG3371
 • Konsep Pengurusan Antarabangsa MGMT3371
 • Perdagangan Antarabangsa ECON4208
 • MIS4307 Pengenalan kepada E-Perniagaan ATAU
  Aplikasi Spreadsheet MIS4303 dalam Perniagaan

Dua Pilihan Kredit 3-Kredit
Pilih dua kursus elektif dari mana-mana kursus utama yang dibenarkan di jurusan Kolej Perniagaan Silberman yang lain.

Untuk maklumat lanjut

Sekiranya anda seorang calon pelajar dan ingin mendapatkan maklumat mengenai permohonan untuk Fairleigh Dickinson University, sila hubungi Pejabat Kemasukan di 973-443-8900 atau 201-692-7308 atau melalui e-mel

Sekiranya anda ingin maklumat mengenai jurusan, kursus atau laluan kerjaya, sila hubungi Pengerusi Jabatan Gwen Jones di 973-443-8850 atau melalui e-mel.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Accredited by the world's preeminent business school authority, the AACSB International, Silberman College offers baccalaureate and master's degrees on both New Jersey campuses, as well as professiona ... Baca lebih lanjut

Accredited by the world's preeminent business school authority, the AACSB International, Silberman College offers baccalaureate and master's degrees on both New Jersey campuses, as well as professional development tracks and the Executive MBA.The College also offers an undergraduate degree option in Vancouver. Baca Ringkas
Madison , Teaneck , Vancouver + 2 Lagi Kurang

Akreditasi

AACSB Accredited