Program pengajian sarjana muda "Pentadbiran Perniagaan" dengan pengkhususan dalam pengurusan pelancongan dan hotel atau pengurusan hubungan luar

Program ini akan menyediakan kemahiran dan konsep yang berkaitan dengan pengurusan perkhidmatan pelancongan dan hubungan luar. Ijazah ini akan memberi tumpuan kepada pembangunan kemahiran pengurusan dan keusahawanan yang diperlukan untuk orang yang ingin memikul tanggungjawab yang lebih besar dalam organisasi, atau bagi mereka yang ingin memulakan perniagaan baru. Pengurusan perkhidmatan pelancongan adalah kerjaya yang mencabar dalam masyarakat yang semakin berorientasi pada masa lapang. Orang yang dinamik, kreatif dan inovatif diperlukan untuk merancang, menganjurkan dan menyelia aktiviti pelancongan dalam pelbagai tetapan dan jawatan. Pengurusan pengkhususan program hubungan luar menyediakan pelajar untuk bekerja dalam bidang komunikasi luaran di sektor awam atau swasta. Profesor yang melawat dari universiti rakan kongsi akan terlibat sebagai guru dan penasihat dalam program ini. Pelajar mempunyai peluang untuk menyertai mobiliti Erasmus untuk kajian dan latihan. Bahasa arahan adalah bahasa Inggeris.

Kelayakan yang dianugerahkan: Pentadbiran Perniagaan dengan pengkhususan dalam bidang pelancongan dan pengurusan hotel atau Pentadbiran Perniagaan dengan pengkhususan dalam pengurusan hubungan luar (peluang diploma berganda)

Keperluan kemasukan: Pendidikan menengah am

Tempoh pengajian: 4 tahun pengajian sepenuh masa.

Program pengajian terdiri daripada 3 bahagian: - Bahagian A - kursus wajib (umum) - Bahagian B - kursus elektif (pengkhususan) - Bahagian C - Kursus terpilih Untuk melengkapkan program pengajian pelajar perlu memperoleh 160 KP kredit (240 ECTS)

Akses kepada kajian lanjut: Pengajian Sarjana

Ujian akhir, jika ada: Peperiksaan Negeri dan kertas Diploma

Yuran pengajian: 1620 EUR setahun

117373_RTA14.jpg

Program diajar dalam:
  • English
Rezekne University of Applied Sciences

Lihat 6 lagi program yang ditawarkan oleh Rezekne University of Applied Sciences »

Tarikh Akhir Kemaskini Julai 1, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Feb 1, 2020
Duration
Sepenuh masa
Price
3,200 EUR
setiap tahun
Deadline
Okt 25, 2019
Spring Intake
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Feb 1, 2020
End Date
Mei 1, 2024
Tarikh tutup permohonan
Okt 25, 2019
Spring Intake

Feb 1, 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
Okt 25, 2019
Spring Intake
End Date
Mei 1, 2024