0324a5ed085ceda8235e348249833ca7_35907.png

Kenapa memilih Program Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan di Ilia State University ?

  • Fakulti Pengurusan, Teknologi dan Pendidikan Ilia State University adalah destinasi kajian 1 orang baru dari Georgia sejak tahun 2015
  • Peluang magang di pelbagai entiti awam dan perusahaan swasta
  • Graduan akrab dengan teori dan konsep utama, serta pendekatan pengurusan moden dan aspek praktikal pengurusan untuk menyelesaikan masalah abad ke 21
  • Ilia State University menawarkan kemudahan moden, perpustakaan yang sangat baik dan kehidupan pelajar yang bersemangat
  • Pelajar kami mempunyai peluang untuk menghabiskan semester pertukaran di lebih daripada 30 universiti Eropah dalam program Erasmus.

Penerangan: Program sarjana muda dalam Pentadbiran Perniagaan di Ilia State University direka untuk pelajar antarabangsa yang mendapat ijazah untuk bersaing untuk pekerjaan hari ini dan esok dengan membina asas pengetahuan yang komprehensif. Utama ini menyediakan profesional untuk pelbagai jawatan dalam organisasi untung, bukan untung, dan sektor awam di seluruh dunia. Program ini bertujuan menyediakan profesional pentadbiran perniagaan yang dilengkapi dengan pengetahuan terkini dan kemahiran keusahawanan dalam satu bidang pengurusan (pengurusan, pelancongan). Program ini membantu para pelajarnya untuk membangunkan kecekapan dalam penerapan alat pengurusan perniagaan, komunikasi perniagaan salah seorang daripada mereka, untuk prestasi yang berkesan dalam persekitaran perniagaan global moden.

Pelajar Sarjana Muda Ilia State University Program bahasa Inggeris akan mempunyai peluang untuk mempelajari hubungan antarabangsa sebagai program kecil mereka.

Program Hubungan Antarabangsa mempunyai hubungan antara disiplin dan hubungan dengan disiplin ilmu lain, seperti sains politik, sejarah, ekonomi dan undang-undang antarabangsa. Program ini berkaitan dengan konsep utama, teori dan kaedah penyelidikan yang relevan untuk hubungan antarabangsa. Ia memberikan pelajar satu pengetahuan interdisipliner mengenai politik global kontemporari, penyelidikan dasar dan melengkapkan mereka dengan kemahiran penyelidikan dan analitik yang diperlukan untuk memahami perkembangan moden di peringkat nasional, serantau dan antarabangsa.

Tempoh Program adalah 8 Semester (240 kredit) dan graduan mempunyai peluang untuk memperoleh pengkhususan kecil bersama dengan teras. Struktur program terdiri daripada modul umum - 60 kredit, pengkhususan teras (utama) - 120 kredit, kecil (dalam Hubungan Antarabangsa) - 60 kredit.

Akademik Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan dalam Pengurusan (BBA dalam Pengurusan) atau Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan dalam Pelancongan (BBA dalam Pelancongan)

Keperluan kemasukan:

  • Penyiapan sekolah menengah (tinggi) yang berjaya
  • Penguasaan Bahasa Inggeris (bersamaan dengan B2)

DEADLINES

  • Pengambilan Semester Musim Luruh: 10 Ogos
  • Pengambilan Semester Spring: 30 November

APLIKASI DIBUKA SEKARANG

Untuk maklumat lanjut, lawati kami @ https: // ILIAUNI .edu.ge / en / antarabangsa

a059b433d85e23d01baf9b99c58b611e_3991.jpg

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh Ilia State University »

Tarikh Akhir Kemaskini Feb. 25, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Sepenuh masa
Price
3,000 USD
Pengecualian tuisyen digunakan
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date