Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) dalam Pengurusan Fesyen Berkelanjutan

Umum

2 lokasi tersedia
Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Memahami cabaran dan peluang utama dalam industri fesyen!

"Tidak ada kemewahan yang lebih besar daripada masa depan kita" Donatella Versace

Kursus ini memberikan pengetahuan mendalam tentang isu-isu teras dan cabaran fesyen yang mampan dan mengintegrasikan kepimpinan yang bertanggungjawab untuk sektor fesyen. Para peserta mempelajari seni fesyen yang mampan dengan tumpuan kreatif dan kesedaran kritikal yang membolehkan mereka menjadi pemain aktif dalam industri fesyen yang mapan. Pelajar akan menghabiskan masa di kampus lanjutan kami yang berpusat di ibu kota dunia Milan dan juga akan terlibat dengan projek-projek di makmal fesyen yang mampan! Program ini merangkumi kemampanan dari pelbagai sudut fesyen dari reka bentuk, operasi, pengeluaran ekonomi hijau dan pemasaran hijau.

Pelajar-pelajar FASIN sentiasa terlibat dalam projek berorientasikan amalan yang dipandu oleh ahli akademik, perunding dan profesional. Projek-projek ini adalah sebahagian daripada metodologi pengajaran inovatif SUMAS yang merangkumi persidangan video dengan penceramah utama dalam organisasi dan persembahan syarikat kelas. Aktiviti ini bukan sahaja menggalakkan perkongsian pengetahuan tetapi juga memberikan peluang yang berharga untuk rangkaian untuk meningkatkan perkembangan kerjaya anda.

Pertubuhan Program

Kandungan: 33 modul termasuk Kem Experiential dan Simulasi Perniagaan.

9 modul dan projek khusus dengan kerjasama eksekutif.

Tarikh Mula: Februari dan September.

Kem Experiential

Kem pengalaman kami yang berpusat di seluruh dunia akan membantu meningkatkan kesedaran anda terhadap kehidupan yang mampan dan akan membolehkan anda mengembangkan penyelesaian praktikal kepada cabaran alam sekitar.

GNH (Kebahagiaan Kebangsaan Kebangsaan) - Bhutan

Ketahui pandangan unik Bhutan tentang keberlanjutan dan kebahagiaan holistik sambil menikmati landskap indah negara yang unik ini.

Eko-pelancongan - Iceland

Ceramah tentang trend eko-pelancongan negara dan lawatan ke pengendali pelancongan utama mereka untuk mengetahui bagaimana Iceland memimpin pelancongan yang mampan hari ini.

Pemuliharaan Alam - Costa Rica

Temui pemuliharaan alam semulajadi di Costa Rica dan cari tahu bagaimana negara Amerika Tengah yang subur ini memerangi isu-isu pemuliharaan setiap hari.

Keperluan untuk Program Sarjana Muda

Universiti kami mengalu-alukan permohonan daripada pelajar yang telah berjaya menyelesaikan Baccalaureate Antarabangsa dengan skor minimum 30 atau Diploma Sekolah Tinggi atau mana-mana pendidikan menengah di institusi yang diiktiraf dengan IPK minimum 2.5. Pelajar dengan gred akhir yang lebih rendah daripada IB 30 atau GPA 2.5 boleh diterima semasa percubaan bergantung kepada hasil setiap subjek.

 • Yuran permohonan CHF 200.
 • Salinan pasport atau ID yang sah.
 • Salinan diploma sekolah tinggi dengan transkrip rasmi (jika tidak pada asalnya dalam bahasa Inggeris).
 • CV / Resume menunjukkan kedua-dua pendidikan lengkap dan pengalaman kerja dalam urutan kronologi terbalik.
 • Surat Motivasi yang menunjukkan mengapa anda ingin belajar di Switzerland di Sustainability Management School .
 • Jika anda bukan seorang penceramah bahasa Inggeris asli atau anda tidak menghabiskan 3 tahun yang lalu dalam sekolah yang diajar bahasa Inggeris.
 • Dua gambar pasport.

Jumlah Kos (Switzerland)

 • Tahun 1: 33,000 CHF
 • Tahun 2: 33,000 CHF
 • Tahun 3: 33,000 CHF

Jumlah Bayaran (Itali)

 • Tahun 1: 17,500 €
 • Tahun 2: 17,500 €
 • Tahun 3: 17,500 €

Berdiri peluang untuk menerima biasiswa dengan memasuki pertandingan yang berbeza: href = "http://sumas.ch/scholarships/

Tarikh Akhir Kemaskini Apr. 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business ... Baca lebih lanjut

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business knowledge and a deep understanding of sustainable development. Baca Ringkas
Kelenjar , Switzerland Online , Milan + 2 Lagi Kurang