Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan Antarabangsa

Umum

Penerangan Program

Program Perniagaan dan Pengurusan Antarabangsa dibangunkan sebagai akibat dari peningkatan kebutuhan spesialis dalam bidang bisnis internasional di pasar global.

Kursus kajian ini akan membolehkan anda mengembangkan diri sebagai pengurus perniagaan yang berkelayakan yang menjawab keperluan pasaran global dan organisasi antarabangsa. Semasa keseluruhan proses pendidikan, anda tidak hanya mendapatkan latar belakang teoritikal yang kuat tetapi juga pengalaman praktikal, bekerja pada projek yang berbeza. Sebahagian daripada program sarjana muda anda akan menjadi kesedaran antara budaya perniagaan, tingkah laku Organisasi, Perniagaan Antarabangsa dan kepelbagaian budaya serta Pemasaran Global dan Pengurusan Strategik.

Selepas tamat pengajian profesional muda layak untuk menduduki jawatan dalam bidang pengurusan strategik dan pemasaran, perancangan perniagaan antarabangsa, HR, pengurusan jenama, jualan, kewangan dan dalam banyak perniagaan dunia yang lain.

Latihan Magister

Semua pelajar dalam Pengurusan Perniagaan Antarabangsa mempunyai dua pelatih wajib semasa pendidikan mereka. Latihan ini berlangsung antara 6 dan 11 minggu. Pusat Kerjaya VUM menyediakan bantuan profesional kepada para pelajar dalam proses permohonan untuk latihan di Eropah, Amerika Syarikat, OAE, dan lain-lain. Magang adalah orientasi profesional dan bertujuan untuk mengembangkan tabiat kerja profesional dan penyediaan dukungan kewangan kepada pelajar.

Bahasa arahan: Bahasa Inggeris

Tempoh pengajian: 3 tahun (6 semester)

Diploma: Sarjana Bahasa Bulgaria dari Varna University of Management dan BA (Kepujian) British dari Cardiff Metropolitan University, UK

Maklumat Tambahan: Kekhususan Perniagaan dan Pengurusan Antarabangsa yang diiktiraf oleh Agensi Penilaian dan Akreditasi Kebangsaan Bulgaria dalam aliran akademik "Ekonomi".

Tambahan pula, khusus Perniagaan dan Pengurusan VUM diiktiraf dan diakreditasi oleh Cardiff Metropolitan University (Cardiff Met), UK, yang memberi peluang kepada pelajar untuk menerima dua Sarjana Muda setelah berjaya menyelesaikan pengajian mereka.

Syarat Kemasukan

Masuk adalah berdasarkan dokumen, IELTS 6.0 atau setara (ujian Bahasa Inggeris institusi VUM yang tersedia) dan temu duga secara dalam talian atau muka dengan calon.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Study in Europe in English with Varna University of Management. VUM is the highest-rated university for international students in Europe.

Study in Europe in English with Varna University of Management. VUM is the highest-rated university for international students in Europe. Baca Ringkas