Sarjana Muda Pengurusan Hotel Antarabangsa

Umum

Penerangan Program

Kajian Pengurusan Hotel Antarabangsa

Mengenai Vatel

The Vatel-Hotel

Éducacion Duale dan tiga bahasa yang diperlukan

Di antara banyak kelebihan program kami ialah sistem Éducacion Duale . Sistem pembelajaran mengajar Vatel di mana pelajar mesti "wajib" memenuhi 50% pembelajaran teoritis di kelas tatap muka dan 50% latihan vokasional melalui latihan di hotel yang dipersetujui di rumah dan di luar negara. Begitu juga, di dalam sistem ini, pelajar perlu diwajibkan dalam kurikulum, iaitu, tanpa kos tambahan, kajian 3 bahasa asing, antara mereka: Bahasa Inggeris dan Perancis.

Pada akhir kursus 3 tahun, mahasiswa menerima ijazah dua kali:

 1. Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Hotel Antarabangsa PENGURUSAN (Sarjana Muda Pengurusan Hotel Antarabangsa - Vatel-France 180 ECTS); dan
 2. Juruteknik Kanan di Pentadbiran Hotel Antarabangsa (MEC-Paraguay). Kedua-duanya boleh disahkan oleh MEC-Brasil untuk kesetaraan kredit.

Pelajar di Vatel, pelajar boleh menyertai program pertukaran Marco Polo yang membolehkan mereka menyelesaikan tahun kedua kerjaya mereka di Institut Vatel lain di dunia seperti Paris, Madrid, San Diego dan lain-lain. Perkara yang menarik tentang kemungkinan ini ialah yuran akademik dibayar di sekolah rumah, iaitu, di Paraguay.

Syarat Kemasukan

 • Di Sepanyol: Ijazah Sarjana Muda
 • Di Perancis: Baccalauréat
 • Di Switzerland: Maturité
 • Di Belgium: Sijil kedua ialah sijil kedua
 • Di negara lain: Diploma sekolah tinggi atau setaraf

Bagi pelajar yang ingin mengikuti kursus Bahasa Inggeris: Tahap Bahasa Inggeris yang diperlukan: Surat bertulis TOEFL 550 (80 IBT) atau IELTS 5.5 (akademik) dalam bahasa Inggeris.

122497_photo-1558959357-685f9c7ace7b.jpgSistem Pengurusan Pelawat Proxyclick / Unsplash

Proses Kemasukan

 1. Berhubung
  Anda boleh menghubungi Kampus Vatel Sepanyol melalui e-mel, telefon atau borang,
 2. Perintah
  Hantar borang permohonan lengkap dan semua dokumen yang diperlukan.
 3. Penilaian
  Jabatan Kemasukan akan menyemak permohonan anda dan dengan segera menyatakan langkah-langkah berikut.
 4. Ujian Kemasukan
  Ujian masuk Vatel Madrid direka khas untuk menilai tahap motivasi, kerjaya dan profil yang diperlukan untuk program pengurusan hotel.
 5. Keputusan
  Selepas melengkapkan ujian masuk, calon akan menerima keputusan mereka dalam masa maksimum 7 hari.
 6. Langganan
  Setelah dimasukkan, calon boleh memformalkan permohonannya dalam tempoh 10 hari, mengikut prosedur pentadbiran yang diperlukan.

Yuran akademik

Klik di sini

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Vatel chega ao Paraguai em 2011 sendo a única escola nacional que oferece um diploma duplo e dá a seus alunos um diploma reconhecido pelo Estado Francês, o Bacharel. O sucesso mundial das escolas Vate ... Baca lebih lanjut

Vatel chega ao Paraguai em 2011 sendo a única escola nacional que oferece um diploma duplo e dá a seus alunos um diploma reconhecido pelo Estado Francês, o Bacharel. O sucesso mundial das escolas Vatel é graças ao fato de mantermos um conceito de educação dual, onde 50% são aprendidos nas aulas e os restantes 50% em estágios e estágios nos melhores hotéis do nosso país e do mundo. Permanecendo sempre fiel à filosofia de que "todo conhecimento teórico deve ser verificado imediatamente através da prática". Baca Ringkas