Sarjana Muda Pengurusan Antarabangsa

Umum

Penerangan Program

SCHOLARSHIPS UP USD 25.000 UNTUK PELAJAR ANTARABANGSA.

Moravian College menawarkan Anugerah Merit Pelajar Antarabangsa berdasarkan pencapaian akademik: gred, kekuatan program akademik anda, skor TOEFL atau IELTS anda, dan skor SAT anda jika diserahkan.
Sila hubungi Pengarah Eksekutif Enrollment Antarabangsa melalui borang pertanyaan di halaman ini untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai Anugerah Merit Pelajar Antarabangsa.

MAJOR PENGURUSAN ANTARABANGSA

Utama dalam Pengurusan Antarabangsa ditawarkan bersama dengan Jabatan Ekonomi dan Perniagaan. Jurusan Pengurusan Antarabangsa mengambil Perakaunan 157, Ekonomi 152, dan 236; Pengurusan 223 dan 333; dan satu pilihan daripada Pengurusan 231, 251, atau 253. Keperluan Bahasa Moden termasuk enam kursus di atas 105, termasuk dua daripada berikut - 210, 215, atau 241 atau setaraf - ditambah sekurang-kurangnya satu kursus peringkat 300 dalam tahun kanan .

Program ini memerlukan semester di luar negara di mana satu kursus berkaitan perniagaan dan satu kursus bahasa moden mesti diambil. Semua pelajar yang berminat dalam bidang ini perlu berunding dengan Profesor James P. West dan Carmen Ferrero (Bahasa Sepanyol), Jean-Pierre Lalande (Perancis), atau Axel Hildebrandt (Jerman).

Syarat Kemasukan

Sarjana Muda

Pelajar antarabangsa tahun pertama dikehendaki menyerahkan perkara berikut:

  1. Moravian College dalam talian Moravian College atau Permohonan Biasa. (Anda boleh menghantar permohonan dalam talian secara percuma.)
  2. Rekod akademik sekolah menengah rasmi. (terjemahan asal dan bersertifikat)
  3. Skor Rasmi Rasmi (SAT atau ACT.) Jika bahasa Inggeris bukan bahasa ibunda anda, anda mesti mengemukakan markah TOEFL (Ujian Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Asing) atau skor IELTS (Skor Bahasa Inggeris Antarabangsa), dan ini diperlukan untuk semua pemohon baru. Keperluan boleh diketepikan untuk pemindahan pelajar kontingen di kolej atau transkrip universiti. Sila ambil perhatian bahawa Moravian College tidak menawarkan program Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua (ESL).
  4. Borang "Persijilan Kewangan" yang mengesahkan bahawa anda dan penaja anda memahami jumlah kos pendidikan, dan dana yang mencukupi meliputi perbelanjaan pendidikan anda di bawah keadaan normal melalui program penuh.
  5. Surat dari pejabat bank atau penyata bank mesti menemani semua angka yang ditunjukkan pada bentuk "Sertifikasi Kewangan" untuk pengesahan. Walau bagaimanapun, semua dokumen mestilah bertarikh dalam tempoh 6 bulan selepas permohonan.
  6. Bukti Sokongan Kewangan. Pelajar mesti membuktikan bahawa mereka mempunyai sekurang-kurangnya $ 59,664.00 (AS) yang tersedia untuk mereka untuk perbelanjaan pendidikan. Wang boleh berada di mana-mana negara dan dalam mata wang apa pun. Sumber sumber kewangan yang boleh diterima adalah menyimpan akaun, menyemak akaun, akaun pasaran wang, dan sijil deposit. Sekiranya Moravian memberi penghargaan kepada anda sebagai biasiswa merit, anda boleh memotong amaun biasiswa daripada jumlah $ 59,664.00 (AS).
  7. Surat cadangan dari kaunselor bimbingan.
  8. Kenyataan atau esei peribadi.
  9. Untuk dipertimbangkan untuk penerimaan di Moravian College , pemohon harus mempunyai titik gred rata-rata 3.0 (80% daripada 100,) dan skor IELTS 5 atau ke atas atau skor TOEFL 80 atau ke atas.
Tarikh Akhir Kemaskini May 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Moravian College sits at the intersection of historic and history-making. As the 6th oldest university in America, we’ve earned our reputation as an eye-opening and a world-changing place to learn and ... Baca lebih lanjut

Moravian College sits at the intersection of historic and history-making. As the 6th oldest university in America, we’ve earned our reputation as an eye-opening and a world-changing place to learn and explore. Plus, we’re ranked among the “best colleges in the U.S.” and the “best college campuses in PA.” Baca Ringkas