Sarjana Muda Pengajian Undang-Undang (Perniagaan dan Keadilan Jenayah)

Umum

Penerangan Program

Mengenai

Misi kami adalah untuk mendidik, membolehkan dan memperkasakan para pelajar untuk menjadi pemikir kritikal yang dapat mencapai matlamat mereka dan cemerlang ketika menghadapi cabaran profesi kajian undang-undang. Ini dicapai oleh fakulti dan kurikulum berkualiti tinggi yang menyediakan mod pembelajaran tradisional dan pengalaman.

Keadilan jenayah

Keadilan Jenayah Ijazah Tinggi utama, yang membawa kepada ijazah BS, menyediakan pelajar untuk kerjaya yang menarik dan mencabar dalam bidang pesat penguatkuasaan undang-undang, pembetulan, percubaan, dan bidang swasta.

Sarjana Sains dalam Pentadbiran Keadilan Jenayah menekankan integrasi teori dan amalan untuk melatih pentadbir semasa dan masa depan dalam bidang keadilan jenayah. Kursus profesional memberi tumpuan kepada kebimbangan terkini yang dihadapi oleh pentadbir keadilan jenayah termasuk: isu undang-undang, pengurusan perubahan, perancangan, strategi dan dasar awam.

Kami memberi pelajar latar belakang yang mantap dalam kepimpinan, undang-undang, dan makna keadilan.

Husson boleh membantu anda mempersiapkan banyak karier dalam bidang keadilan jenayah, serta membantu anda memajukan karier yang telah anda mulakan. Pelajar Husson boleh memilih pelbagai pilihan ijazah dalam bidang Keadilan Jenayah termasuk: Ijazah Sarjana Muda, Ijazah Sarjana Muda dalam Keadilan Jenayah dan Psikologi, Ijazah Sarjana Muda dan Ijazah Sarjana (siap dalam 5 tahun), dan Ijazah Sarjana dalam Pentadbiran Keadilan Jenayah. Pelajar siswazah dalam program ini boleh memilih dari pelbagai latihan dan menghadiri Akademi Keadilan Jenayah Maine pada tahun kanan mereka untuk melanjutkan pensijilan untuk menjadi layak untuk bekerja sebagai pegawai penguatkuasa sepenuh masa apabila tamat pengajian.

Sarjana Sains dalam Program Pentadbiran Keadilan Jenayah menggabungkan kekuatan dalam bidang undang-undang tradisional, belanjawan, dan membuat dasar, dengan perhatian yang teliti terhadap perkembangan kemahiran dalam komunikasi, hubungan interpersonal, psikologi dan kepimpinan yang penting untuk prestasi yang berkesan dalam organisasi.

Persatuan Program Keadilan Jenayah dan Perkongsian

Berikut ini akan membawa anda ke halaman utama untuk setiap organisasi:

 • Perkongsian Kebangsaan untuk Kerjaya Undang-undang, Keselamatan Awam, Pembetulan dan Keselamatan telah menamakan Husson University sebagai Pusat Serantau untuk Keadilan Jenayah di New England. Klik di sini untuk pergi ke halaman web Pusat untuk mendapatkan maklumat tambahan.
 • Akademi Keadilan Jenayah Maine (MCJA)
 • Ketua Pegawai Polis Maine
 • Akademi Sains Keadilan Jenayah (ACJS)
 • Persatuan Sains Kehakiman Pidana Timur (NEACJS)
 • Pejabat Keadilan Juvana dan Pencegahan Kenakalan (OJJDP)
 • Persatuan Kriminologi Amerika (ASC)
 • Institut Pemeriksa Forensik Amerika (ACFEI)

NOTA: SEBARANG KERUGIAN ATAU DOMESTIK KERUGIAN ATAU KELAS D MISDEMEANOR, ATAU SEBARANG PRIOR PENTING ATAU PENGGUNAAN OLEH SEMASA MENGGUNAKAN SEMUA ORANG YANG MEMERLUKAN MENJAGA JOB DALAM PENGUATKUASAAN, PEMBETULAN, PROBES / PAROLE, ATAU FORENSIK.

Matlamat dan Objektif Keadilan Jenayah

1. Memberi kecekapan pelajar dalam bidang berikut:

 • Pentadbiran Keadilan
 • Penguatkuasaan undang-undang
 • Adjudikasi Undang-Undang
 • Pembetulan
 • Teori kriminologi
 • Kaedah Penyelidikan dan Analisis

2. Untuk mengajar pelajar berfikir kritis dan dapat berkomunikasi dengan baik dalam bentuk bertulis dan lisan.

3. Memberi keupayaan pelajar untuk menggunakan perspektif etika pertimbangan dalam menerapkan pengetahuan kepada masalah berkaitan bidang dan mengubah keadaan fakta.

4. Untuk menyediakan pelajar dengan pelbagai pilihan keadilan jenayah yang berkaitan dengan kepakaran fakulti dan keperluan yang berkembang dalam profesion.

5. Memberi peluang latihan praktikal untuk pengalaman praktikal.

6. Memberi pendidikan kepada pelajar mengenai teknologi semasa di lapangan.

7. Memberi peluang kepada pelajar untuk belajar di luar kelas.

8. Menyediakan pelajar dengan latar belakang dalam penalaran kuantitatif dan kualitatif.

9. Memberi peluang kepada pelajar untuk mengkaji isu kepelbagaian dalam keadilan jenayah.

10. Memberi pelajar dengan fakulti yang menunjukkan kecemerlangan dalam pengajaran.

11. Memberi kursus dan khidmat nasihat yang sesuai dan sesuai untuk pelajar.

Pernyataan Misi untuk Keadilan Jenayah

Program Keadilan Jenayah di Husson University berkomitmen untuk menyediakan para pelajar dengan pengetahuan praktis dan profesional yang luas yang relevan dan responsif terhadap bidang kerja dinamis dalam sistem Keadilan Jenayah. Fakulti berusaha untuk mengajar para pelajar dengan kedalaman, ketebalan dan kekukuhan yang cukup untuk dapat mengkaji secara kritis mengenai isu-isu yang berkaitan dengan jenayah, undang-undang, dan keadilan. Kurikulum memberi tumpuan kepada penerapan undang-undang dan teori melalui pengalaman fungsional. Program dan fakulti mempersiapkan para pelajar untuk bersaing untuk kedudukan peringkat masuk dalam sistem peradilan jenayah, termasuk, tetapi tidak terbatas pada bidang-bidang: penguatkuasaan undang-undang; percubaan dan pembebasan; pembetulan; keadilan juvana; dan sistem persendirian. Graduan program ini akan mempunyai kemahiran yang kuat dalam pemikiran kritikal, komunikasi bertulis dan lisan, analisis dan penyelidikan, dan pertimbangan etika.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

At Husson University, it’s all about you. You won’t be lost in a crowd. You’ll learn from professors who care about you. You’ll learn hands-on, earning a degree and skills that will prepare you for a ... Baca lebih lanjut

At Husson University, it’s all about you. You won’t be lost in a crowd. You’ll learn from professors who care about you. You’ll learn hands-on, earning a degree and skills that will prepare you for a rewarding, successful career. Best of all, Husson’s reputation for a first-class education and affordability mean you’ll be making a smart investment. Husson University... our mission is your success. Baca Ringkas