Sarjana Muda Pemasaran

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

sekuriti


perantaraan/>

University Marketing Analyst (3 tahun)


akhir/>

Marketing Sarjana Muda (4 tahun)

Kurikulum yang diluluskan oleh Resolusi. ME No. 1721-1704 - Modif. Nota NO2017-02829872-APN-DNGU # ME


Modaliti. kerjaya Gred/>

EAN kemasukan adalah tanpa had walaupun pemohon perlu memenuhi syarat kemasukan yang berikut:

  • Wawancara dengan perunding pendidikan.
  • incumbencies bantuan profesional bercakap dengan Pengarah Race.
  • Membantu persembahan institusi oleh Canselor.
  • Penyertaan kursus pintu masuk: Pengenalan kepada Sains Pengurusan
  • Selain keperluan dokumentasi yang ditetapkan dalam peraturan


pertimbangan/>

Proses globalisasi telah memberi kesan kepada gaya dan kaedah penjanaan dan pembangunan strategi pemasaran dan dasar-dasar umum dan keperluan untuk alat pemasaran dalam pelbagai struktur dan entiti sosial. profesional pemasaran dapat membangunkan satu pendekatan yang komprehensif dan strategik untuk pemasaran, peluang perniagaan dan membezakan bersaing dalam mengubah senario, melaksanakan strategi pemasaran untuk barangan dan perkhidmatan yang memenuhi permintaan segmen yang membimbing dasar perdagangan.

EAN menawarkan kurikulum untuk Universiti Graduan dalam Pemasaran Penganalisis dan sah taraf oleh Majlis Penasihat syarikat komited untuk projek institusi. Guru mempunyai latihan dan pengalaman yang luas dan dilatih dalam mengendalikan strategi pengajaran untuk menggalakkan pemerolehan kemahiran. latihan praktikal pelajar ini mula berkuatkuasa dengan menganalisis kes-kes sebenar syarikat-syarikat bersekutu dengan EAN, mendedahkan masalah mereka untuk rawatan dalam rangka mata pelajaran.

ateneos pra profesional dalam syarikat dan perbincangan dengan pakar-pakar dari Sains Pengurusan amalan yang dijalankan.


Skop Title/>


SKOP TAJUK: IJAZAH DALAM MARKETING ANALYST/>

  • Menganalisis keadaan pasaran, serta pelakon yang berbeza terlibat dalam aktiviti komersial di pasaran yang berbeza.
  • Memudahkan pencarian maklumat yang diperlukan untuk membolehkan pengguna membuat keputusan yang betul dalam jabatan pemasaran syarikat.


SKOP TAJUK: SISWAZAH DALAM MARKETING/>

  • Membangunkan strategi, pelan pemasaran dan penyelidik pasaran dan menentukan strategi dan struktur jualan dalam syarikat-syarikat alam yang berbeza dan skop.
  • Reka bentuk, melaksana dan kempen trek dan tindakan bersepadu komunikasi pemasaran, sebagai sebahagian daripada kader pengurusan perniagaan organisasi alam yang berbeza dan skop atau perunding nasihat / bebas.
  • Mengambil bahagian dalam pembangunan strategi dan tindakan pemasaran dan komunikasi bersepadu yang bertujuan untuk melancarkan dan meningkatkan produk dalam pasaran tradisional dan bukan tradisional, kebangsaan dan antarabangsa, sebagai sebahagian daripada Jadual operasi dan / atau kelakuan komersial organisasi alam yang berbeza dan skop sebagai perunding perunding / bebas.


kajian Pelan/>

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

EAN es una institución universitaria que se propone constituir una comunidad educativa comprometida en el análisis y la discusión científica sobre el campo de conocimientos de aplicación empresarial, ... Baca lebih lanjut

EAN es una institución universitaria que se propone constituir una comunidad educativa comprometida en el análisis y la discusión científica sobre el campo de conocimientos de aplicación empresarial, con especial atención a la relevancia cultural y social de los procesos formativos y al impacto de los servicios que se transfieren a la comunidad. Es su MISIÓN formar profesionales emprendedores, competentes para liderar proyectos en contextos cambiantes y globales, mediante un enfoque de gestión basado en la responsabilidad social y la producción de conocimiento que contribuya al desarrollo social y económico. Baca Ringkas
Buenos Aires , Buenos Aires + 1 Lagi Kurang