Sarjana Muda Muzik dalam Muzik - Kepekatan Instrumental

Hannibal - LaGrange University

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sarjana Muda Muzik dalam Muzik - Kepekatan Instrumental

Hannibal - LaGrange University

Jabatan muzik kami mendapati kekuatannya dalam persekitaran yang ketat dan profesional di mana pelajar dilengkapi dengan asas-asas utama dan pandangan dunia Kristian yang mereka perlukan untuk berjaya selepas tamat pengajian. Semua pelajar muzik mempunyai peluang untuk menyertai pelbagai aktiviti dan perkumpulan semasa kerjaya HLGU mereka.

Nisbah fakulti-ke-tahap yang rendah membantu pelajar-pelajar jurusan muzik yang mendapat perhatian. Kami tahu pelajar kami dengan nama dan pelajar muzik kami juga mempunyai persahabatan yang kuat antara satu sama lain.

Fakulti jabatan mempunyai tahap penglibatan yang tinggi dalam gereja-gereja tempatan, kumpulan persembahan, dan masyarakat, negara, dan organisasi kebangsaan. Pengalaman ini membawa kedalaman persepsi kepada peranan mengajar mereka.

Jabatan Muzik HLGU menawarkan pelbagai pembantu dengan ahli fakulti dan magang dengan gereja dan sekolah tempatan. Graduan kami mempunyai pengetahuan untuk mengajar di sistem sekolah swasta atau awam, memimpin ibadah di gereja, atau mengajar secara persendirian. Program muzik di HLGU juga merupakan asas yang sangat baik untuk mengejar gelar akademik yang lebih tinggi.


Pernyataan Misi dan Tujuan

Misi Universiti Hannibal-LaGrange adalah untuk menyediakan pendidikan yang sangat baik dalam kedua-dua seni liberal dan disiplin profesional dalam persekitaran Kristian yang tersendiri yang menggabungkan kepercayaan Kristian dan belajar dalam menyediakan graduan untuk keberkesanan peribadi dan kerjaya.

Misi Jabatan Muzik adalah untuk menyediakan pendidikan yang sangat baik dalam bidang muzik dalam persekitaran Kristian yang unik yang menggabungkan iman Kristiani dan belajar dalam menyediakan graduan untuk keberkesanan peribadi dan kerjaya.


Matlamat Program Luas

Matlamat Jabatan Muzik untuk mendidik pelajar supaya mereka menjadi pemuzik profesional: melaksanakan, mengajar, menulis, mengatur, dan memimpin menggunakan pengetahuan untuk mencipta kerjaya yang bertujuan untuk melayani manusia.


Objektif untuk Ijazah Sarjana Muda Muzik

Sarjana Muda Muzik akan:

  1. bermain piano dengan mahir.
  2. tampil di peringkat lanjutan dengan penekanan pada suara, instrumen, atau piano.
  3. menunjukkan pengetahuan mengenai konsep teori muzik.
  4. menunjukkan dan mengaplikasikan pengetahuan Sejarah Muzik.


Kami berdiri keluar

Moden

Pusat Roland Fine Arts yang seluas 50,000 kaki persegi ini mempunyai teater terkini, kemudahan amalan yang selesa dan bilik darjah moden.

Ijazah Fleksibel

HLGU menawarkan ijazah sarjana muzik dengan kepekatan dalam prestasi instrumental, persembahan vokal, dan ibadah. Di samping itu, bahagian pendidikan juga menawarkan pensijilan K-12 dalam muzik instrumental dan vokal.

NAfME

Ramai pelajar kami menikmati menjadi ahli NAfME (Persatuan Kebangsaan Pendidikan Muzik).

Teater Muzik

Bekerja dengan jabatan teater kami, para pelajar mempunyai peluang untuk melaksanakan di panggung atau menyertai orkestra untuk produksi teater muzikal.

Mengajar

Sarjana Muda Pendidikan Menengah dengan pensijilan muzik melengkapkan graduan untuk mengajar di persekitaran sekolah swasta atau awam.

Jawatan Gereja

Gabungan kerja kelas dan pengalaman praktikal semasa kerjaya HLG mereka mempersiapkan siswazah untuk mengisi pelbagai jawatan berkaitan muzik di gereja-gereja tempatan.


Kurikulum

107498_Music_BM_Instrumental-1.jpg

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini January 10, 2019
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Ogos. 19, 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
22,250 USD
Kos pengajian: $ 11,125 setiap semester. Bayaran tambahan dikenakan.
Information
Deadline
Apr. 1, 2019
Locations
Amerika Syarikat - Hannibal, Missouri
Tarikh mula : Ogos. 19, 2019
Tarikh tutup permohonan Apr. 1, 2019
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Ogos. 19, 2019
Amerika Syarikat - Hannibal, Missouri
Tarikh tutup permohonan Apr. 1, 2019
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Video

Why HLGU?