Sarjana Muda Komunikasi dan Pengajian Digital

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Komunikasi dan Pengajian Digital

Komunikasi dan teknologi sentiasa bergerak. Program bachelor kami dalam komunikasi dan kajian digital mengajar orang dewasa - dan remaja yang cerdas teknologi - untuk berkongsi idea dalam dunia yang didorong oleh media. Kurikulum canggih menargetkan teknologi baru dan mengajar anda untuk membuat pemesejan yang kuat, merancang kempen multi-media, dan membina identiti digital.

Bidang Pengajian

Kursus teras pasangan dalam komunikasi dan kajian digital dengan pelbagai pilihan yang menarik, termasuk Pengenalan kepada Pengajian Filem; Permainan dan Kebudayaan; Pendekatan kepada Video Art; Media Sosial; Novel Grafik; dan Sejarah Zaman Maklumat.

Keperluan

Komunikasi utama dan kajian digital memerlukan 36 kredit dalam dua kumpulan utama - 15 kredit dalam komunikasi, 9 kredit dalam kajian digital - ditambah 12 kredit elektif.

Beasiswa

Biasiswa dianugerahkan oleh jabatan Bahasa Inggeris, Linguistik, dan Komunikasi.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The University of Mary Washington is one of Virginia’s outstanding public liberal arts universities, providing a superior education that inspires and enables our students to make positive changes in t ... Baca lebih lanjut

The University of Mary Washington is one of Virginia’s outstanding public liberal arts universities, providing a superior education that inspires and enables our students to make positive changes in the world. Baca Ringkas