Kewangan adalah asas sistem perusahaan dan penting untuk kesihatan ekonomi firma perniagaan dan organisasi bukan keuntungan. Ia adalah bidang yang dinamik yang dikategorikan oleh perubahan berterusan dalam tindak balas terhadap perubahan dalam keadaan ekonomi yang membuat kajian kewangan merangsang dan mencabar. Walau bagaimanapun, profesor kami akan membantu anda belajar untuk membangun, menganalisis dan mentafsir penyata kewangan, belajar melabur dalam aset kewangan dan belajar untuk membuat dan menilai rancangan untuk mencapai kejayaan kewangan jangka panjang. Manhattanville College juga terletak berhampiran dengan banyak institusi kewangan terkemuka dan ibu pejabat korporat bukan sahaja di New York City, tetapi Westchester County, New York, dan Fairfield County, Connecticut yang akan memberikan anda peluang yang banyak untuk latihan dan kerja selepas tamat pengajian. Pelajar kewangan baru-baru ini telah diasingkan dan kini bekerja untuk Penasihat Kewangan Lincoln, Morgan Stanley, MasterCard Worldwide, dan banyak syarikat terkenal lain dalam industri ini.


Gambaran keseluruhan/>

Pembiayaan utama di Manhattanville terdiri daripada kursus dalam bidang ekonomi, perakaunan, kewangan, dan kaedah kuantitatif, yang akan membantu mempersiapkan anda untuk pelbagai laluan kerjaya termasuk akauntan, juruaudit dan pengasas organisasi bukan keuntungan.

Semasa mempelajari kewangan di Manhattanville, anda perlu mengambil Seminar Senior pada musim gugur tahun terakhir anda, di mana anda perlu membincangkan penemuan dan kesimpulan penyelidikan anda dalam tesis. Anda juga akan mempunyai peluang untuk melakukan latihan dalam kewangan untuk membantu keperluan utama.

Jabatan Ekonomi, Kewangan dan Pengurusan menawarkan kewangan utama dan kecil, serta program sijil untuk pelajar yang tidak bermastautin.

Manhattanville College juga mempunyai Institut Kebebasan Ekonomi adalah perusahaan yang memangkin baik perbincangan yang popular dan ilmiah mengenai isu-isu yang berkaitan dengan kebebasan ekonomi.


Kewangan, Sarjana Muda Sastera atau Sarjana Muda Sains Keperluan Utama/>

Utama dalam bidang kewangan memerlukan 14 kursus, 12 diperlukan dan dua pilihan.


Kursus yang Diperlukan/>

ACC 1002 Asas Perakaunan I

ACC 1002, ACC 1008, FIN 2002, FIN 3015, FIN 3017, FIN 3010: Tidak dikira sebagai seni liberal.


Kursus Elektif/>

ECO 2005

FIN 2004, FIN 2016, FIN 2026: Tidak dianggap sebagai seni liberal.

Nota: Pelajar boleh memilih major double berkaitan jabatan. Mereka yang memilih pilihan ini tidak dibenarkan menjadi kecil dalam subjek berkaitan jabatan. Pelajar yang mempunyai satu jurusan berkaitan majoriti dibenarkan satu jabatan berkaitan kecil. Pelajar-pelajar lain dibenarkan di kebanyakan dua orang anak kecil yang berkaitan dengan jabatan. Sila lihat kerusi jabatan atau penasihat untuk butiran mengenai penghitungan berganda.


Nota: Kursus dengan kod FIN bukan seni liberal. Seperti semua kursus seni bukan liberal di Kolej, ini ditunjukkan oleh asteris berganda selepas tajuk kursus./>

Pelajar yang mengikuti Kewangan digesa merancang dengan teliti untuk memastikan bahawa mereka akan mempunyai 60 jam kredit seni liberal yang diperlukan untuk ijazah BS atau 90 jam kredit seni liberal yang diperlukan untuk ijazah BA.


Keperluan/>

Maklumat terkini mengenai keperluan program sarjana boleh didapati di Katalog Kolej rasmi.


Ijazah/>

Ekonomi, Kewangan


Idea kerjaya/>

Jurubank, Juruanalisis Bajet, Penganalisis Kredit, Penganalisis Kewangan, Pengurus Kewangan, Penasihat Kewangan Peribadi, Sekuriti, Komoditi, dan Ejen Jualan Perkhidmatan Kewangan.

Program diajar dalam:
English

Lihat 5 lagi program yang ditawarkan oleh Manhattanville College »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Sambilan
Sepenuh masa
Price
18,230 USD
$ 18,230 yuran tuisyen sepenuh masa setiap semester.
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Why Manhattanville?

A Day in the Life of a Valiant: Tanner Hicks