Sarjana Muda Kejuruteraan

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Mendapatkan In

Ambillah nafas panjang, dapatkan kertas kerja anda bersama-sama, kumpulkan rujukan anda, dan memohon kepada universiti melalui proses permohonan dalam talian Mason. Sebaik sahaja anda telah diterima masuk ke Mason, anda boleh memilih utama di Sekolah Kejuruteraan Volgenau.

Banyak Manfaat Mason

Kami berada berhampiran dengan beberapa penyelidikan saintifik dan kejuruteraan yang paling maju di negara ini, yang bermakna anda akan mempunyai peluang yang luar biasa untuk mendapatkan pengalaman secara langsung melalui kajian di luar negara, latihan, dan projek penyelidikan. Sebagai universiti penyelidikan awam terbesar di Virginia, Mason akan memberi anda sumber dan sokongan yang diperlukan untuk mendorong anda menjadi kerjaya yang bermanfaat. Ia juga akan menjadi menyeronokkan empat tahun.

Anda akan:

  • Di mana tindakannya adalah: Kampus-kampus kami di Fairfax, Arlington, dan Manassas menyediakan pelajar Volgenau dengan sambungan kepada kerajaan persekutuan dan syarikat-syarikat di Koridor Teknologi Dulles dan pusat data Loudoun County. Kedekatan itu berfungsi dengan baik. Pelajar mendapat akses yang lebih baik kepada latihan dan kedudukan, sementara kejuruteraan kawasan, keselamatan maklumat dan syarikat teknologi datang kepada kami untuk tenaga kerja mahir yang mereka perlukan. Dan dengan agensi dan organisasi persekutuan di Washington, DC, menyokong infrastruktur teknologi dan keselamatan kerajaan, kontraktor persekutuan melihat kepada Mason terlebih dahulu. Tidak banyak universiti mendapat panggilan dari CIA yang meminta bahawa trek gelar tertentu ditawarkan; kami buat.
  • Tinggal di kalangan pelajar STEM anda: Pelajar masuk Volgenau boleh menyertai Kejuruteraan
  • Menjadi sebahagian daripada komuniti global: Mason adalah salah satu daripada universiti yang paling pelbagai di negara ini. Mengenali pelbagai jenis orang boleh membantu anda melihat dunia dengan cara yang berbeza. Perspektif baru ini dapat meningkatkan kreativiti anda dan meningkatkan kemahiran berfikir kritis anda, kualiti yang sangat bernilai di dunia kerja. Plus, anda akan mempunyai sekumpulan kawan yang sangat keren.
  • Ambil langkah pertama ke dalam kerjaya anda: Alumni kami mempunyai kerjaya di tempat seperti Apple, NASA, Google, Northrop Grumman, dan Jabatan Keselamatan Dalam Negeri. Fakulti kami bekerja dengan syarikat-syarikat kerajaan, teknologi dan kejuruteraan, dan menghadiri persidangan antarabangsa di DC Sambungan ini bermakna anda tidak perlu melihat keras untuk peluang latihan dan perangkaian.
  • Dapatkan lebih banyak wang untuk anda: Lebih 80 peratus daripada graduan Mason mempunyai pekerjaan dalam masa enam bulan lulus, dan majalah Kewangan Peribadi Kiplinger menduduki ranking Mason sebagai salah satu daripada 100 Nilai Terbaik di Kolej Awam di negara ini. Majlis Tertinggi Negeri Virginia meletakkan Mason di bahagian atas senarai sekolah-sekolah Virginia untuk gaji permulaan purata tertinggi para siswazah baru-baru ini.
  • Dapatkan bantuan kewangan yang anda perlukan: Volgenau menganugerahkan biasiswa melalui organisasi seperti Persatuan Komunikasi dan Elektronik Angkatan Tentera dan Yayasan Majlis Teknologi Northern Virginia. Kami juga menawarkan garis panduan bagaimana untuk memohon anugerah daripada kumpulan dan organisasi seperti Persatuan Jurutera Wanita, Jabatan Pengangkutan Virginia, dan Persatuan Kebangsaan Jurutera Hitam.

Sama ada anda ingin menghiburkan para Patriot untuk menang atau mengambil bahagian dalam Robotics World Cup berikutnya, anda boleh bangga menjadi sebahagian daripada Mason Nation.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Mason is a young university that, in just a short time, has made impressive strides in size, stature and influence. Today, as Virginia’s largest public research university, we are setting the benchmar ... Baca lebih lanjut

Mason is a young university that, in just a short time, has made impressive strides in size, stature and influence. Today, as Virginia’s largest public research university, we are setting the benchmark for a bold, progressive education that serves the needs of our students and communities. To that end, we have 10 schools and colleges devoted to a variety of areas of study. Baca Ringkas
Fairfax , Washington + 1 Lagi Kurang