Sarjana muda kejuruteraan dalam teknologi media cetak

Hochschule der Medien - University of Applied Sciences

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sarjana muda kejuruteraan dalam teknologi media cetak

Hochschule der Medien - University of Applied Sciences

Memulakan kerjaya Cetak Media antarabangsa anda

Kami menawarkan kemahiran kerjaya sedia dalam bidang kejuruteraan untuk pelajar yang berminat untuk belajar dalam konteks antarabangsa.

49805_Girl_PMT

Sarjana Muda baru kami Kejuruteraan teguh tertumpu kepada PRINT MEDIA TECHNOLOGIES dan direka untuk melahirkan pemimpin yang bermaklumat dan pengamal mengenai isu-isu media; bagi meningkatkan kemahiran berbahasa dalam bahasa asing; dan untuk memberkati pelajar dengan teknologi media canggih, kritikal-pemikiran dan kemahiran pengucapan awam.

Program Ijazah Sarjana Muda menyediakan pendidikan teknikal di Jerman manakala pelajar akan bersenjata dengan kemahiran profesional, kreatif dan silang budaya yang diperlukan untuk berjaya di rumah dan di luar negara.

Graduan menikmati kerjaya yang cemerlang dalam industri media, termasuk teknikal, pengurusan, pemasaran, dan jawatan kanan di seluruh dunia.

Menggalakkan kepelbagaian, keperibadian dan inovasi di tengah-tengah Baden-Wuerttemberg, Jerman.

PENGALAMAN DAN MAJIKAN Potensial

// Memanfaatkan minda kreatif anda dengan banyak teknologi yang boleh didapati di Hochschule der Medien anda boleh menghasilkan apa sahaja yang anda mahu.

jabatan teknikal kami adalah dianggap kemudahan terbaik lengkap yang mengkhusus dalam teknologi media.

Kami menawarkan teknologi dalam:

Digital Publishing / Cross-Media / Management Warna / Komputer ke plat / Computer Press / 3D Printing / Commercial Printing / Packaging Design Printing / Creative Printing / Industrial Printing / Produk / Post Tekan dan Kemasan

bakal majikan di Jerman dan di luar negara:

Porsche AG / Mercedes Benz AG / Springer / Bertelsmann BASF / Tetra Pak / Bosch / FrieslandCampina / Frito-Lay MBO / DuPont / Merck / Flint / Mondi / Asahi / Kodak HP / Canon / FUJIFILM / Konica Minolta / Beiersdorf / Henkel Ferrero / Storck / Unilever / Procter & Gamble / L'Oréal Cornelsen / Klett Gruppe / Deutsche Bank / Würth Hugo Boss ... dan banyak lagi.

STRUKTUR DAN KANDUNGAN

BApmt

Bersama-sama dengan semua kursus di Hochschule der Medien, utama dalam Cetak Media Technologies adalah kredit diberi nilai. Program ini berjalan lebih tujuh semester (3 tahun setengah).

Setiap semester memerlukan anda untuk mencapai 30 mata kredit. Yang dianugerahkan B. Eng. kelayakan, anda perlu untuk mengumpul sejumlah 210 kredit (ECTS).

PERMOHONAN DAN SYARAT

// Pasukan tentu mengakui pemohon datang dari spektrum luas latar belakang dari seluruh dunia.

Kursus ini menarik pelajar-pelajar yang telah memperoleh sijil masuk universiti dan pelajar matang yang mungkin telah bekerja dalam industri dan memenuhi kriteria kemasukan universiti perlu.

Pemohon akan dijangka untuk menunjukkan minat yang disahkan dalam media cetak dari penciptaan dan reka bentuk melalui bidang pengeluaran industri, pemasaran dan pengedaran.

Satu kenyataan peribadi adalah elemen penting dalam proses permohonan.

CoReach01_201216

WHY TECHNOLOGIES PRINT MEDIA?

// Bentuk identiti kreatif anda. Bekerja dengan kit yang terbaru. Kenali teknologi media dan mendapat pengurusan antarabangsa dan kemahiran antara budaya.

Kami menawarkan kemahiran kerjaya sedia dalam bidang kejuruteraan bagi orang-orang muda yang berminat untuk belajar dalam konteks antarabangsa. Sarjana Muda baru kami Kejuruteraan teguh tertumpu kepada Cetak Media Technologies dan direka untuk melahirkan pemimpin yang bermaklumat dan pengamal mengenai isu-isu media;
meningkatkan kemahiran berbahasa dalam bahasa asing; dan
memberkati pelajar dengan teknologi media canggih, kritikal-pemikiran dan kemahiran pengucapan awam.

Program Ijazah Sarjana Muda menyediakan pendidikan teknikal di Jerman manakala pelajar akan bersenjata dengan kemahiran profesional, kreatif dan silang budaya yang diperlukan untuk berjaya di rumah dan di luar negara.

Graduan menikmati kerjaya yang cemerlang dalam industri media, termasuk teknikal, pengurusan, pemasaran, dan jawatan kanan di seluruh dunia.

UNTUK MAKLUMAT PERTUKARAN DAN KESEDARAN BUDAYA

// Media Cetak memudahkan pertukaran maklumat dan kesedaran budaya.

untuk pembaca ia membawa perspektif global di dalam berita, sukan dan kebudayaan. untuk pemasar ia memberi peluang untuk menyambung mesej yang konsisten dengan penonton antarabangsa yang berfikiran dan mewah di seluruh dunia. untuk manufactureres makanan ia menyediakan platform yang unik dan berkesan pengiklanan. untuk usahawan tekno ia menjadi satu cara teknikal untuk melaksanakan pengetahuan baru dalam pengeluaran bateri bercetak, litar elektronik dan penerima dicetak. untuk décor-, design- DAN -industry tekstil ia menawarkan reka bentuk yang menarik untuk meningkatkan gaya hidup dan kesejahteraan. untuk strategi pemasaran global ia menawarkan peluang yang luar biasa untuk mewujudkan mesej individu untuk pasaran yang pelbagai. untuk masyarakat dunia ia merevolusikan kehidupan kita dalam pembuatan, perubatan dan budaya makanan (percetakan 3D). untuk industri rekreasi ia adalah alat penting untuk membuat kempen meyakinkan dalam trans-media-bercerita dan dalam pemasaran dipertingkatkan. untuk graduan ia menyediakan peluang tidak dicabar untuk memulakan kerjaya profesional dalam pengurusan dan industri.

CoReach04_201216

GERMANY - PUSAT INOVASI DAN TEKNOLOGI

// belajar di Jerman memberikan anda peluang untuk mengalami Eropah sebagai bilik darjah anda. Bukannya memilih perkara dari buku-buku dan Internet, memandu arah landskap baru boleh membuka mata anda kepada budaya, sejarah, bahasa dan warisan anda sendiri.

Major dalam Cetak Media Technologies membuka pintu kepada pertumbuhan peribadi dan penemuan. Seperti yang anda belajar untuk berkata 'hello' dalam Bahasa Jerman, mencari teman, makan makanan baru yang menarik, ia terikat untuk meningkatkan keyakinan anda, mengajar anda berdikari dan menghulurkan parameter dari zon selesa anda untuk mengakses dunia baru dalam media dan dalam teknologi baru yang menarik.

Dunia Cetak Media Technologies berkembang dengan mantap dan pasaran media yang semakin meningkat disebabkan perkembangan sosial dan teknikal.

KERJAYA BUILDUNG

// graduan kami bekerja sebagai penyelidik, pengurus dan kreatif dalam perniagaan global yang terlibat dalam pengeluaran media dan kejuruteraan. Mereka bekerja dalam peranan pemasaran, pengurusan dan pengeluaran, di mana-mana badan-badan korporat antarabangsa melalui pencipta kraf inovatif.

Untuk memacu kerjaya, program yang Cetak Media Technologies menawarkan pengalaman praktikal semasa semester ke-5 yang menyediakan peluang kepada pelajar untuk menghadiri latihan selama enam bulan di dalam industri, yang boleh menjadi pra-syarat untuk mendapatkan pekerjaan yang menarik.

49804_Campus_HdM_02

PERKHIDMATAN SOKONGAN DAN PENGINAPAN

// penasihat Pelajar memberi panduan tentang bagaimana untuk membiayai kos yang berkaitan dengan belajar di Jerman, dan akan membantu pelajar antarabangsa dengan pertanyaan mengenai visa dan urusan imigresen lain.

Kaunselor di pusat didaktik kami menyokong kesihatan dan kesejahteraan pelajar dengan mendengar kepada mereka dan membantu mereka yang mengalami masalah pembelajaran.

Pakar kami di Pusat Bahasa menyampaikan kursus bahasa profesional dan memberi bantuan kepada semua pelajar meningkatkan kemahiran bahasa.

Pusat kami untuk Penginapan dan Support Services Office memberikan bantuan kepada pelajar antarabangsa dalam mencari tempat penginapan. Untuk membantu kami menjawab pertanyaan perumahan anda secepat yang mungkin, sila pastikan anda melengkapkan semua maklumat yang berkaitan dalam permohonan anda.

// universiti kami adalah komited untuk kemasukan dan kesaksamaan. Kami berhasrat untuk menghapuskan halangan-halangan yang mungkin dihadapi pelajar, dan menyokong mereka untuk bekerja sebagai bebas yang mungkin.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Feb. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Jerman - Stuttgart, Baden-W├╝rttemberg
Tarikh mula : Feb. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Feb. 2019
Jerman - Stuttgart, Baden-W├╝rttemberg
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat