Ijazah Sarjana Muda Keadilan Jenayah

&nbsp

Sarjana Muda Keadilan Jenayah ditawarkan 100% secara online, yang membenarkan pelajar untuk mencapai matlamat akademik dan kerjaya mereka pada jadual mereka. Kursus-kursus dalam talian meniru suasana di kampus dengan menyediakan pelajar dengan persekitaran pembelajaran di mana mereka boleh bekerjasama dan berinteraksi dengan profesor dan rakan-rakan mereka.


Pelajar akan mempelajari pelbagai maklumat semasa mengikuti program Keadilan Jenayah dalam talian, termasuk sejarah sistem dan amalan pemulihan; pengukuran, sebab-sebab dan ciri-ciri jenayah; dan aspek undang-undang prosedur jenayah.


Para graduan juga memperoleh kemahiran dan pengetahuan mengenai penahanan, penggeledahan, dan penyitaan perlu; keganasan dan penganiayaan isu; pencegahan dan perkhidmatan jenayah; , etika isu-isu moral, agama yang berkaitan dengan keadilan jenayah; kenakalan remaja; dasar, corak, psikologi, fisiologi, dan aspek undang-undang dadah; dan sistem pemulihan.

&nbsp


Kepekatan Penguatkuasaan Undang-undang


Program ini direka untuk orang dewasa yang mencari kerjaya yang berkaitan dengan kerja-kerja polis dan penguatkuasaan undang-undang. Ia menjurus ke arah mahasiswa kali pertama dan mereka yang tidak mempunyai latar belakang akademik yang luas dalam keadilan jenayah.Graduan yang memilih kepekatan ini disediakan untuk jawatan tempatan, negeri dan persekutuan agensi-agensi kerajaan seperti polis bandar dan negeri serta sheriff 'jabatan, akhlak dan parol jabatan, FBI, Bahagian Penguatkuasaan Undang-undang Negeri, agensi-agensi penguatkuasaan dadah, Perkhidmatan Rahsia , institusi pemulihan, remaja agensi keadilan dan dalam, keselamatan industri swasta.

&nbsp


Keselamatan Dalam Negeri / Persediaan Kecemasan Konsentrasi


Program ini direka untuk orang dewasa yang mencari kerjaya yang berkaitan dengan persediaan tanah air keselamatan / kecemasan. Ia menjurus ke arah mahasiswa kali pertama dan mereka yang tidak mempunyai latar belakang akademik yang luas dalam keadilan jenayah.Graduan yang memilih kepekatan ini disediakan untuk jawatan tempatan, negeri dan persekutuan agensi-agensi kerajaan seperti agensi kesediaan tanah air keselamatan / kecemasan, bandar dan negeri polis dan sheriff 'jabatan, akhlak dan parol jabatan, FBI, Bahagian Penguatkuasaan Undang-undang Negeri, penguatkuasaan dadah agensi Perkhidmatan Rahsia, institusi pemulihan, remaja agensi keadilan dan dalam, keselamatan industri swasta.

&nbsp


Kerja Kursus Maklumat


Program Sarjana Muda Keadilan Jenayah terdiri daripada 123 jam kredit berstruktur dalam format yang sesuai lapan minggu untuk orang dewasa bekerja. Profesor mahir dan berpengalaman yang mempunyai kepakaran dunia sebenar mengarahkan kursus dan akan bekerja secara langsung dengan anda untuk mengembangkan pengetahuan anda dan meningkatkan kemahiran anda.


Pendidikan Umum (42 jam semester) - kursus dalam komunikasi, sastera, kemanusiaan, seni halus, sains sosial dan tingkah laku, sains semula jadi, dan matematik yang biasa dalam semua program ijazah kolej. Ini dilihat sebagai komponen seni liberal ijazah dan adalah asas kepada kursus bahagian atas.


Kursus Teras (42 jam semester) - kursus yang termasuk 30 jam semester Keadilan Jenayah dan 12 jam semester dalam komunikasi, pengurusan dan sosiologi. Kepekatan Penguatkuasaan Undang-undang (12 jam semester)


Elektif Umum (27 Waktu Semester) - kursus yang membolehkan pelajar untuk mengambil kerja-kerja tambahan dalam mata pelajaran lain yang menarik minat mereka dan yang akan membantu dalam bidang kerjaya mereka.

Lihat 11 lagi program yang ditawarkan oleh Anderson University South Carolina »

Kursus ini Online, Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
Rolling admission application deadline
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Sep 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
Rolling admission application deadline
End Date