Sarjana Muda jualan antarabangsa dan pengurusan pemasaran

VIA University College

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sarjana Muda jualan antarabangsa dan pengurusan pemasaran

VIA University College

Pengenalan Ringkas

Program Ijazah Sarjana Muda Jualan Antarabangsa dan Pengurusan Pemasaran adalah program tujuh semester diajar dalam bahasa Inggeris.

Program ini adalah berdasarkan kepada sains gunaan dan menyediakan anda dengan kombinasi mata pelajaran dalam bidang perniagaan, ekonomi, organisasi dan pengurusan, komunikasi, budaya dan undang-undang perniagaan dengan tumpuan utama kepada pemasaran antarabangsa dan jualan.

Program ini menggabungkan teori dengan amalan melalui kerja projek dan kajian kes dari pelbagai syarikat. Tambahan pula, program ini termasuk 2 tempoh penempatan perniagaan yang berasingan daripada 12 minggu setiap. Tujuan tempoh penempatan adalah untuk melengkapkan anda dengan pengalaman kerja dalam persekitaran perniagaan dan untuk memberikan anda peluang untuk memberi tumpuan mendalam kepada masalah perniagaan sebenar dan isu-isu.

Program ini mengambil tempat di Kampus Horsens.

Kandungan dan Struktur

Program ini menggabungkan teori dengan amalan melalui kerja projek dan kajian kes dari pelbagai syarikat. Tambahan pula, program ini termasuk dua tempoh penempatan kerja berasingan sekurang-kurangnya 12 minggu setiap. Tujuan tempoh penempatan adalah untuk menyediakan anda dengan pengalaman kerja dalam persekitaran perniagaan dan untuk memberikan anda peluang untuk memberi tumpuan mendalam kepada masalah perniagaan sebenar dan isu-isu.

Tujuh semester adalah structered dengan cara berikut:

<li>Semester 1-3 terdiri daripada kursus wajib dan elektif.</li>

 • Semester 4 terdiri daripada penempatan kerja dan projek akhir.
 • Semester 5-6 terdiri daripada tema yang berkaitan dengan perniagaan, yang dibahagikan kepada topik-topik tertentu.
 • Semester 7 terdiri daripada satu lagi tempoh penempatan kerja dan disertasi sarjana muda ini.

Peluang kerjaya

Ijazah Sarjana Muda Jualan dan Pemasaran Antarabangsa Pengurusan menyediakan anda dengan beberapa peluang kerjaya. Sebagai seorang graduan, anda akan mempunyai potensi untuk pakar dalam kerjaya dalam fungsi pemasaran seperti jualan, penyelidikan pasaran, pengurusan jenama dan pengiklanan.

Tajuk pekerjaan masa depan boleh menjadi:

 • Wakil Jualan Antarabangsa
 • Eksport Wakil Jualan
 • Pemasaran dan Pengurus Jualan
 • Akaun Utama, Daerah atau Pengurus Eksport
 • Perunding Perniagaan
 • Pengurus Besar

Mungkin Usahawan:

Ijazah Sarjana Muda dalam Jualan Antarabangsa dan Pengurusan Pemasaran juga akan menyediakan anda dengan landasan yang sempurna untuk bermula dalam perniagaan anda sendiri atau untuk bekerja dengan inovasi dan pembangunan produk dan konsep baru dalam syarikat-syarikat inovatif.

Syarat Kemasukan

Syarat-syarat untuk Pelajar Antarabangsa:

 • A Akademi dua tahun Profesion Ijazah Pengurusan Pemasaran atau diploma perniagaan yang serupa atau ijazah
 • Graduan ijazah dari AP lain dalam bidang pengajian perniagaan akan dinilai menggunakan kriteria dari darjah AP Pengurusan Pemasaran
 • Ia adalah kriteria yang anda pegang ijazah AP atau mempunyai kelayakan yang sama dan mempunyai sekurang-kurangnya 2 - pendidikan yang berkaitan 3 tahun yang lebih tinggi.
 • Bagi dokumentasi tahap bahasa Inggeris semasa anda kita menerima ujian TOEFL, ujian TOEIC, ujian IELTS atau ujian Cambridge ESOL. Baca beliau untuk maklumat mengenai skor ujian yang dikehendaki
 • Anda juga boleh memilih untuk mengambil VIA University College Bahasa Inggeris Ujian Penilaian (VIAT / e)

Pemohon yang merupakan penutur asli atau mempunyai bukti pendidikan sekolah menengah dari UK, Australia, Amerika Syarikat, Kanada dan New Zealand adalah dikecualikan daripada syarat kemasukan bahasa Inggeris.

Setiap semester mengandungi jujukan pembelajaran yang lengkap dan separa dengan peperiksaan sendiri. Oleh itu, ia adalah mungkin untuk pelajar untuk melengkapkan bahagian program kajian dengan kelayakan setaraf didokumenkan dari institusi pendidikan Denmark atau asing. Pelajar asing boleh mengikuti satu atau beberapa semester program.

This school offers programs in:
 • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
3.5 
Sepenuh masa
Price
Harga
38,000 EUR
Bayaran Yuran Pengajian terpakai kepada bukan warganegara EU
Information
Deadline
Mac. 15, 2019
1 February - 15 March
Locations
Denmark - Horsens
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Mac. 15, 2019
1 February - 15 March
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Denmark - Horsens
Tarikh tutup permohonan Mac. 15, 2019
1 February - 15 March
Tarikh akhir Permintaan Maklumat