Sarjana Muda Informatik

Trine University

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sarjana Muda Informatik

Trine University

Sarjana Muda Informatik

Program Informatik kami direka untuk menyediakan pelajar untuk pelbagai usaha dalam bidang maklumat termasuk pengurusan maklumat dan teknologi, penyelidikan dan maklumat, keselamatan maklumat, dan sains maklumat. Misi program ini adalah untuk menyediakan pelajar dengan kefahaman yang menyeluruh dan canggih maklumat dan teknologi, menyediakan mereka untuk kerjaya dalam bidang yang pesat membangun ditakrifkan sebagai "informatik."

Pengalaman

Dengan kursus dalam keselamatan rangkaian, forensik digital, dan perlombongan data, anda akan mendapat manfaat daripada hands-on pengalaman pembelajaran. Pelajar telah mengambil bahagian dalam pertandingan pertahanan siber dan pengalaman Capstone yang termasuk bekerja dengan perniagaan tempatan untuk mencipta penyelesaian bagi masalah dunia sebenar. Jabatan Matematik & Informatik adalah ahli Microsoft Akademik Alliance dan CompTIA Rakan Akademik.

Keputusan

Siswazah dari program Informatik kami bersedia untuk pekerjaan dalam industri maklumat dan teknologi, perniagaan, perkhidmatan awam, dan lain-lain sepanjang hayat. Tajuk pekerjaan mungkin termasuk keselamatan dan penganalisis prestasi, pemaju web, pakar pengurusan maklumat, pentadbir rangkaian, penganalisis perniagaan, jurutera kebolehgunaan, pentadbir pangkalan data, dan lain-lain. Program ini juga menyediakan persediaan yang kukuh bagi pengajian siswazah. Graduan disediakan bagi sekolah siswazah berprestij dan boleh meneruskan pelbagai program, termasuk teknologi maklumat maklumat dan sains pengurusan, sains maklumat, informatik bioperubatan, keselamatan maklumat, dan undang-undang teknikal.

Kerjaya

Sebagai seorang graduan program Informatik kami, peluang pekerjaan anda adalah besar. Berikut adalah beberapa kemungkinan kerjaya yang ada untuk pelajar-pelajar kita selepas tamat pengajian:

  • Pengurus Sistem Komputer
  • Pentadbir Pangkalan Data
  • Pakar Pengurusan Maklumat
  • Pentadbir Rangkaian
  • Penganalisis keselamatan
  • Jurutera Perisian
  • Sistem Administrator
  • Sistem Penganalisis
  • Teknikal Jualan Wakil
This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2018
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
29,900 USD
/ Tahun - tuisyen sepenuh masa (12-18 jam kredit setiap semester)
Locations
Amerika Syarikat - Angola, Indiana
Tarikh mula : Sept. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2018
Amerika Syarikat - Angola, Indiana
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat