Hortikultur

Lihat hari terbuka dalam talian!

Adakah anda sedang mencari program sarjana bahasa Inggeris yang diajar dalam Hortikultur, Pertanian, Kelestarian atau Makanan di Belanda?

Semak Hari Terbuka Online HAS University of Applied Sciences !

Semasa pengajian, anda belajar bagaimana jenis tanaman, buah-buahan atau sayur-sayuran baru dicipta dan bagaimana untuk mengembangkannya dengan cekap dan selamat. Anda juga melihat bagaimana dan di mana untuk memasarkan produk anda. Dengan cara ini anda dapat mengetahui keseluruhan rangkaian bekalan hortikultur. Ini bermakna anda mempunyai pemahaman yang luas yang membolehkan anda bekerja di mana-mana sektor industri hortikultur atau pertanian.

Jadi adakah anda bersedia menghadapi cabaran? Kerjaya antarabangsa dalam industri yang sentiasa bergerak ke hadapan? Kemudian Hortikultur

Syarat Kemasukan

Keperluan kemasukan untuk program Sarjana Muda 4 tahun ini adalah diploma sekolah menengah, bersamaan dengan diploma HAVO Belanda, dengan mata pelajaran mata pelajaran akhir tahun matematik dan kimia. Pengalaman praktikal (kerja-) bermanfaat tetapi tidak wajib. Tahap diploma anda akan dinilai setelah HAS telah menerima borang permohonan lengkap anda. Jika anda ingin tahu bagaimana diploma sekolah menengah anda dinilai di Belanda sebelum anda memohon, periksa maklumat di Modul Negara Nuffic.

Keperluan bahasa

Jika pendidikan terdahulu anda tidak diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris, anda juga perlu membuktikan bahawa anda mahir dalam bahasa Inggeris. HAS University of Applied Sciences lebih suka ujian IELTS, program akademik: 6.0 (skor keseluruhan band).

Program diajar dalam:
English
Belanda

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh HAS University of Applied Sciences »

Tarikh Akhir Kemaskini January 7, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2, 2019
Sep 2020
Duration
Sepenuh masa
Price
2,083 EUR
Pelajar EU: 2083 EUR. Bukan pelajar EU: 7550 EUR
Deadline
Permintaan Maklumat
Mei 1, 2020
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2, 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan
Mei 1, 2020

Sep 2, 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Sep 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
Mei 1, 2020
End Date

Students tell about the programme

Fun video: Salty Soil Challenge