Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

Program Ekonomi di University of Central Missouri akan membantu anda mengembangkan kemahiran menyelesaikan masalah melalui pelbagai masalah dunia nyata.

Sediakan untuk kerjaya yang menarik

Melalui program Ekonomi di University of Central Missouri , anda akan mendapat pengetahuan dan kemahiran yang anda perlukan untuk berjaya dalam ekonomi hari ini. Anda akan mempunyai banyak peluang untuk belajar secara langsung, melibatkan pengalaman pembelajaran, termasuk mengambil bahagian dalam belajar di luar negara dan peluang latihan. Anda akan bekerja bersebelahan dengan ahli fakulti mengenai projek penyelidikan.

Perhatian peribadi

Nisbah pelajar-fakulti 19-ke-1 bermakna anda akan menerima perhatian peribadi yang anda patut. Anda akan belajar daripada ahli-ahli fakulti berpengalaman yang sarjana yang diiktiraf oleh negara. Mereka berdedikasi untuk membimbing anda dan melakukan semua yang mereka mampu untuk membantu anda berjaya.

UOCM101A

Sumber

Anda akan mempunyai akses ke Pusat Kewangan Forbes, kemudahan teknologi digital terkini yang memaparkan 12 terminal perkhidmatan profesional Bloomberg.

Akreditasi

Program kami diiktiraf oleh Persatuan untuk Maju Sekolah Perniagaan Perniagaan supaya anda tahu anda memperoleh ijazah yang dikira di dunia nyata.

4422_rsz_d08136756_002.jpg

Penglibatan Pelajar

Anda akan mempunyai banyak peluang untuk terlibat dan mendapat pengalaman berharga melalui kelab dan organisasi, termasuk Kelab Ekonomi dan Omicron Delta Epsilon.

UOCM104a

Kerjaya Profesional

Ijazah anda boleh membawa kepada pelbagai kerjaya yang menarik, seperti ahli ekonomi kesihatan, penganalisis harga, ahli ekonomi hutan.

Program diajar dalam:
English
University of Central Missouri

Lihat 25 lagi program yang ditawarkan oleh University of Central Missouri »

Tarikh Akhir Kemaskini October 14, 2018
This course is Campus based
Start Date
Mei 13, 2019
Ogos. 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
451 USD
Residen Missouri: $ 225.65 / jam kredit. Bukan Pemastautin: $ 451.30 / jam kredit. Setiap jam kredit tidak termasuk yuran mandatori, perumahan atau buku teks.
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Mei 13, 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Jan. 2020
Tarikh tutup permohonan

Mei 13, 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Ogos. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Jan. 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date