Matlamat kami adalah untuk memupuk profesional dalam pentadbiran perniagaan. bakat cemerlang di rumah dan di luar negara, serta orang-orang yang mempunyai kepakaran dalam perniagaan, dipilih dan dilantik sebagai tenaga pengajar kami. Kami bekerjasama dengan industri dan membolehkan pelajar memahami bagaimana industri benar-benar berkesan melalui program-program latihan komprehensif kami. Ini benar-benar akan mengintegrasikan teori dan amalan, serta mengurangkan jurang antara pengetahuan dan permohonan.

Jabatan bertujuan untuk membina pengajaran yang paling kuat dan pasukan penyelidikan dalam pentadbiran perniagaan di seluruh negara, dan menunjukkan kepada pelajar kami kedalaman pengetahuan dalam bidang tersebut dengan mengintegrasikan kuasa akademik dan sumber Chinatrust Kewangan Kumpulan kedua-dua di rumah dan di luar negara. Pelajar di Jabatan ini akan didedahkan dengan persekitaran pembelajaran yang pelbagai: kurikulum profesional, pembangunan Orang Seluruh daripada pendidikan seni liberal, latihan kukuh dalam pendidikan bahasa, latihan pendidikan jasmani, muhasabah diri dari perkhidmatan pembelajaran, penerokaan diri daripada aktiviti kelab, akses perpustakaan , pengalaman sebenar melalui program-program latihan, lawatan antarabangsa ufuk berkembang, dan sistem mentor-mentee makroskopik. Empat tahun pengajian holistik itu akan memupuk pelajar-pelajar kita ke dalam bakat cemerlang dalam pengurusan perniagaan dengan pemikiran bebas, kebolehan inovatif profesional, ciri-ciri yang jujur ​​dan praktikal, dan visi antarabangsa.

Jabatan Pentadbiran Perniagaan

Perkhidmatan kewangan ini adalah perkhidmatan ekonomi yang disediakan oleh industri kewangan termasuk bank, syarikat insurans, syarikat pengurusan dana, broker saham, dana pelaburan, dan lain-lain Memandangkan ciri-ciri perkhidmatan kewangan, kursus ini memperkenalkan teori pemasaran dan tingkah laku pengguna dan seterusnya digunakan dalam industri perkhidmatan kewangan.

Kurikulum

Program ini terutamanya terdiri oleh dua bahagian: teori kewangan dan pemasaran yang berkaitan. Program dan kursus membolehkan pelajar memahami teori pemasaran, gelagat pengguna, persekitaran kewangan dan perkhidmatan, dan peruntukan undang-undang yang berkaitan.

CTBC
Program diajar dalam:
  • English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh CTBC Financial Management College »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date