Sukan Pengurusan Utama

Tujuan Universiti Tampa Sukan Pengurusan Utama adalah untuk menyediakan pelajar dengan gabungan teori perniagaan sukan dan pengalaman praktikal untuk menyediakan mereka untuk kerjaya yang berjaya dalam industri pengurusan sukan. Terdapat lebih daripada 250 pelajar jurusan pengurusan sukan.

Kurikulum ini terdiri daripada kursus-kursus pengurusan sukan serta kursus dari Sykes Kolej Perniagaan dan latihan 12-kredit-jam dengan organisasi sukan. Empat ahli fakulti sepenuh masa, semua yang memegang jawatan profesional dalam industri sukan itu, bertanggungjawab untuk mengajar semua kursus pengurusan sukan (tiada pembantu siswazah).

Mesyuarat bulanan diadakan di mana wakil-wakil dari pertubuhan-pertubuhan sukan Bay-kawasan dijemput untuk membincangkan latihan dan peluang sukarelawan dalam organisasi mereka, termasuk:

 • Tampa Bay Rays
 • Honda Grand Prix St Pete
 • MLB Latihan Spring
 • United Soccer Leagues
 • Tampa Bay Buccaneers
 • NCAA Wanita Final Four
 • Tampa Bay Suruhanjaya Sukan
 • Pusat Konvensyen Tampa

Persatuan Amerika Utara untuk Pengurusan Sukan dan Persatuan Kebangsaan untuk Sukan dan Pendidikan Jasmani telah mengiktiraf program pengurusan sukan di The University of Tampa sebagai program yang diluluskan.

Latihan

Bergerak di luar buku, Universiti pelajar Tampa digalakkan untuk menambah nilai kepada ijazah mereka dengan mengambil bahagian dalam sekurang-kurangnya satu latihan. Ini jenis pembelajaran berasaskan pengalaman adalah kunci untuk membuat graduan yang bulat bersedia untuk tenaga kerja. Bukan sahaja pelajar-pelajar kita belajar kemahiran baru, tetapi mereka memperbaiki laluan kerjaya mereka dengan pengalaman dunia sebenar.

Pelajar-pelajar kita kerap melibatkan diri dalam jenis-jenis peluang latihan.

Tampa Bay Lightning - Pelajar mendapat pengetahuan, pengalaman, kenalan dan keyakinan magang di beberapa jabatan di Tampa Bay Lightning, profesional pasukan hoki ais, dan di Tampa Bay Times Forum, rumah kepada petir dan Tampa Bay Storm Arena Bola Sepak liga, serta acara-acara seperti bola keranjang dan konsert.

Tampa Bay Buccaneers - Bantuan dengan sesi autograf, mencatatkan bermain untuk jurulatih, diproses kelayakan untuk media dan selebriti semasa kem latihan musim panas pasukan Liga Bola Sepak Kebangsaan.

Kemasukan Antarabangsa sarjana muda

Dengan pelajar yang mendaftar dari lebih 100 buah negara, UT bangganya menganggap pelajar dari seluruh dunia untuk bayat atau kemasukan pemindahan. Bukti penguasaan bahasa Inggeris diperlukan. (Ini dikecualikan bagi pelajar antarabangsa dari Caribbean Komanwel, Bermuda, Kanada, United Kingdom, Republik Ireland, Australia dan New Zealand.)

Pelajar perlu memohon melalui aplikasi dalam talian UT ini. Untuk menyemak permohonan pelajar, Universiti mesti menerima yang berikut:

 • Transkrip rasmi semua kerja kursus sekolah menengah dan gred diterjemahkan dalam bahasa Inggeris ("Rasmi" bermakna anda mesti meminta sekolah anda untuk menghantar transkrip terus kepada kemasukan pejabat UT. Jika itu tidak mungkin, menghantar salinan yang telah disahkan oleh pihak sekolah anda sebagai "salinan" dokumen asalnya selepas ia disalin. Seorang pegawai di sekolah anda harus menandatangani dokumen itu sebagai "salinan benar asal.")
 • Esei yang ditulis dalam Bahasa Inggeris
 • Satu cadangan ditulis oleh kaunselor, guru atau guru besar.

Pemohon perlu mengemukakan satu daripada yang berikut:

 • TOEFL: skor minimum yang boleh diterima adalah 550 atau 213 (komputer berdasarkan) atau 79 (berasaskan Internet) peperiksaan.
 • IELTS: International English Language Testing System - sekurang-kurangnya gred 6.5.
 • CPE: Sijil Kemahiran dalam Bahasa Inggeris - gred "C" atau lebih baik
 • Pearson Ujian Bahasa Inggeris (PTE): skor minimum 58.
 • Berjaya menyelesaikan sijil Bahasa Inggeris 112 yang ditawarkan oleh Pusat Bahasa ELS disertakan surat sokongan daripada pentadbir dan 500-perkataan penulisan Bahasa Inggeris sampel.

Pelajar antarabangsa yang memenuhi syarat kemasukan tetapi memerlukan latihan bahasa Inggeris tambahan sebelum penyertaan sebagai sepenuh masa pelajar ijazah boleh mendaftar dalam salah satu daripada beberapa program ESL.

Pelajar antarabangsa juga perlu mengemukakan bukti dana yang ada untuk menutup tahun pertama pengajian dan setiap tahun berikutnya. Luar biasa pelajar kemasukan baru dengan pencapaian akademik yang cemerlang menerima biasiswa separa ($ 4,000- $ 7,000 setiap tahun akademik) yang meliputi hanya sebahagian kecil daripada jumlah kos. Pelajar boleh bekerja di kampus sehingga 20 jam seminggu.

Selepas kemasukan ke Universiti dan disiapkan dengan memuaskan penyata kewangan, borang I-20 akan dihantar kepada pemohon daripada kemasukan pejabat UT ini. Pemohon mestilah dalam bentuk I-20, satu salinan surat penerimaan mereka dan penyata kewangan kepada kedutaan Amerika yang paling hampir atau konsulat. Selepas temu bual, kedutaan atau konsulat akan memutuskan jika F-1 visa pelajar boleh dikeluarkan. Untuk memasuki Amerika Syarikat, pelajar perlu visa ini dalam pasport mereka dan bentuk I-20. Pelajar dilarang masuk ke negara ini dengan visa pelancong dengan niat untuk belajar di Amerika Syarikat

Kakitangan di Pejabat Program International membantu pelajar dengan maklumat sebelum ketibaan, orientasi dan nasihat mengenai akademik, sosial, budaya dan pekerjaan perkara.

Kos purata bagi pelajar sepenuh masa ijazah untuk 2013-2014 tahun akademik (musim gugur dan musim bunga).

 • Tuisyen (12-18 jam kredit setiap semester): $ 23,990
 • Bayaran wajib (diperlukan): $ 1,782
 • Bilik dan Makan (bilik double, 15 makanan seminggu): $ 9,388
 • Jumlah: $ 35,160
Program diajar dalam:
English

Lihat 6 lagi program yang ditawarkan oleh University of Tampa College of Natural and Health Sciences »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
35,160 USD
setahun
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date