Sarjana muda dalam pengurusan pejabat antarabangsa

Artevelde University College

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sarjana muda dalam pengurusan pejabat antarabangsa

Artevelde University College

Adakah anda mempunyai minat untuk bahasa dan rakyat? Untuk semua yang mempunyai kaitan dengan dunia digital? Adakah anda ingin meluaskan pengalaman dan langkah anda di luar zon selesa anda? Dunia adalah permainan anda!

Selamat datang ke program sarjana muda Bahasa Inggeris Pengurusan Pejabat International!

Dengan ijazah Sarjana Muda dalam bidang Pengurusan Pejabat Antarabangsa, anda sudah bersedia bagi memulakan kerjaya anda: anda menguasai tiga bahasa (Bahasa Inggeris dan dua bahasa lain (Contohnya: Perancis, Jerman, Sepanyol, China, Itali dan Sweden)), perisian Office adalah yang terbaik anda rakan, dan anda mampu untuk menyediakan organisasi dengan nasihat mengenai topik HR, dan projek, proses dan pengurusan tanpa lemak.

MENGAPA?

  • Mindset Antarabangsa
  • Bimbingan dan mentor
  • Berorientasikan amali
  • KAWALAN KUALITI
  • kelas antarabangsa

Untuk siapa?

  • Pelajar asing yang ingin mendaftar untuk kursus yang diajar dalam Bahasa Inggeris atau yang ingin belajar di Kolej Universiti Artevelde untuk mendapatkan ijazah sarjana muda
  • pelajar Flemish yang ingin melibatkan diri dalam persekitaran antarabangsa: anda mengikuti kursus yang diajar dalam bahasa Inggeris, dengan pelajar antarabangsa. Anda belajar untuk memberi perhatian kepada komunikasi antara budaya dalam tidak kurang daripada tiga bahasa (Bahasa Inggeris dan dua bahasa asing yang lain)
  • Penduduk di Belgium yang mempunyai diploma asing (sekolah menengah, sarjana muda atau sarjana) dan yang ingin mendapatkan ijazah Sarjana Muda dalam bidang Pengurusan Pejabat Antarabangsa

Program

Ini boleh menjadi jadual masa anda

Artevelde

Tahun pertama

Tahun pertama program itu terdiri daripada pelbagai kursus perniagaan am, seperti Undang-undang, Pengurusan, Pemasaran dan Perniagaan Ekonomi, digabungkan dengan kursus intensif bahasa dalam Bahasa Inggeris (Bahasa Inggeris Perniagaan, Intercultural Communication) dan dua (lain) bahasa asing (Pilihan yang Perancis, Jerman, Sepanyol, China, Itali dan Sweden). kemahiran ICT anda dengan tetap dengan mengikuti News of the World anda mendapat paparan yang lebih jelas mengenai isu-isu ekonomi, politik, sosial dan / atau budaya global.

Tahun kedua

Pada tahun yang kedua, anda akan terus mengkhususkan kemahiran ICT anda. Dengan mata pelajaran seperti Penyelidikan ke dalam amalan dan proses dan pengurusan yang kecil, anda berkenalan dengan kaedah penyelidikan, pengumpulan data dan inventori proses dan model. Anda mengetahui lebih lanjut mengenai dunia menarik Sumber Manusia, dengan menemui lanjut mengenai pengambilan dan pemilihan pekerja, mesyuarat penilaian dan sebagainya. Bahasa yang kekal tumpuan yang kuat (26 daripada 60 ECTS)!

tahun ketiga

Pada tahun akhir membawa anda di luar negara untuk sekurang-kurangnya satu penggal pengajian di salah satu daripada institusi rakan kongsi kami di seluruh dunia. Kami amat mengesyorkan melengkapi ini dengan magang di sebuah syarikat antarabangsa di luar negara!

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
922 EUR
pelajar bukan EEA-3575 EUR
Information
Deadline
Permintaan Maklumat
For Non-EEA the deadline is 1 May 2017
Locations
Belgium - Ghent, Flanders
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
For Non-EEA the deadline is 1 May 2017
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Belgium - Ghent, Flanders
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
For Non-EEA the deadline is 1 May 2017
Tarikh akhir Permintaan Maklumat