Sarjana Muda Pengurusan Logistik Antarabangsa

Umum

Penerangan Program

Dalam program 4 tahun ini, anda akan belajar tentang pengeluaran, aliran barangan, perancangan dan penjadualan, dan penyimpanan dan pengangkutan. Skillet ini sangat bernilai kepada organisasi, seperti yang ditunjukkan oleh peluang magang anda sendiri. Syarikat-syarikat seperti Volkswagen Emden, IKEA dan syarikat logistik antarabangsa gembira untuk mengambil pelajar Pengurusan Logistik Antarabangsa dari NHL Stenden .

Sebagai lulusan kursus ini, anda akan mempunyai prospek kerjaya yang cemerlang, membolehkan anda bekerja untuk korporat antarabangsa yang besar, tetapi juga kerajaan dan bukan keuntungan.

Pengurus logistik memastikan bahawa proses perniagaan utama, seperti penyimpanan, pengangkutan, atau perancangan berjalan dengan lancar. Di tempat kerja, anda akan menikmati tahap tanggungjawab yang tinggi, dan tiada hari kerja akan menjadi sama. Kerjaya yang terbuka kepada anda selepas tamat pengajian termasuk Pengurus Logistik, Perancang / Penjadual, atau Pengurus Pembelian.

Kurikulum ini berdasarkan prinsip Pendidikan berasaskan Reka Bentuk. Ini bermakna anda dapat meneruskan bidang minat anda dalam logistik antarabangsa semasa bekerja dalam kes-kes kehidupan sebenar. Ia juga bermakna anda dapat bekerja dalam kumpulan belajar kecil, memastikan anda akan mendapat perhatian peribadi dan bimbingan.

Keperluan kemasukan

Keperluan Akademik

Untuk dimasukkan ke salah satu program sarjana muda, anda perlu memenuhi keperluan kemasukan tertentu. NHL Stenden University of Applied Sciences mengenal pasti kelayakan antarabangsa umum berikut:

  • Diploma Baccalaureate Antarabangsa (IB) atau Diploma Baccalaureate Eropah
  • Diploma Sekolah Tinggi dari institusi yang diiktiraf
  • Empat tahap pasca GCSE / GCE 'O' (gred akhir A, B atau C) dan dua tahap pas 'AS'. Keenam pasal yang digabungkan mesti semua berada dalam subjek yang berbeza.
  • Associate, sarjana atau sarjana

Selain itu, beberapa program sarjana muda kami mungkin menuntut keperluan kemasukan tambahan.

21

Sekiranya anda berumur 21 tahun atau lebih dan ingin mendaftar di NHL Stenden University of Applied Sciences, tetapi saat ini tidak memenuhi syarat penerimaan, anda diundang untuk mendaftar untuk ujian masuk .

Keperluan Bahasa

Semua pemohon bukan EEA dikehendaki mengemukakan ujian kemahiran bahasa Inggeris dengan permohonan mereka. Pengecualian dibuat untuk pelajar, yang mempunyai pendidikan persediaan mereka di negara di mana bahasa Inggeris adalah bahasa rasmi dan bahasa pendidikan. Keperluan bahasa untuk pelajar EEA adalah sama dengan pelajar Belanda. Jika diploma anda disenaraikan di sini , ujian Bahasa Inggeris tambahan tidak diperlukan.

NHL Stenden University of Applied Sciences menerima empat jenis ujian bahasa rasmi:

Sila ambil perhatian: Jika anda tidak mempunyai tahap yang sesuai, adalah mungkin untuk mendaftar dalam Kursus Bahasa Persediaan Bahasa Inggeris kami.

Tarikh mula: September

Tempoh: 4 tahun, sepenuh masa

Yuran pengajian (tahunan):

Bermula September: pelajar EU = € 2,143
Pelajar bukan EU = € 8,350

Tarikh tutup aplikasi:

Permulaan bulan September:
Pemohon EU: 15 Ogos
Pemohon bukan EU: 31 Mei

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

NHL Stenden is an international multi-campus university of applied sciences. Its Dutch campuses can be found in Leeuwarden, Emmen, and Meppel. International campuses are located in Bali, Qatar, South ... Baca lebih lanjut

NHL Stenden is an international multi-campus university of applied sciences. Its Dutch campuses can be found in Leeuwarden, Emmen, and Meppel. International campuses are located in Bali, Qatar, South Africa, Thailand. Students from over 80 different countries study at NHL Stenden in the Netherlands, which has a total of around 25,000 students. Baca Ringkas
Leeuwarden , Groningen , Emmen , Meppel , Assen + 4 Lagi Kurang